11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Eğitim süreci artacak daha nitelikli denetmenler yetiştirmek için bir çalışma var kurumda mevcut denetmenlerin raporlarında yetersizlik vb durumlar gorulmus
-
İlanın ne zaman geleceği ile ilgili bir duyum var mı acaba , 2021 kpss den önce gelir inşallah puanlarımız yanmadan
-
@angara06 hocam merhaba. inşallah bu doğrultuda güzel haberler verirsiniz. sık sık kaynağınızla görüşün hepimiz yapalım elimizden geleni ve paylaşalım duyduklarımızı
-
Arkadaşlar twiterda iibf gündem lütfen oraya twit atın.
-
@iktisatçı87 10 dondemde bile kalmadi sinav sonrasina kalmaz
-
@angara06 sayı artacak demişsiniz inşallah doğrudur bu söylem. Sgk ciddi şekilde sürprizi seven bir kurum ama. Ben 50kişilik bir alım olacağına asla inanmıyorum. Bunu bu şekilde yaymaya çalışanlarda el kol bağlayanlardır. Ya da tepki ölçülüyor. Bakanın sosyal medyayı takip ettirdiği bilgileri de mevcut. Geçen sene bin küsür alım olacağına dair bir söylem vardı uzman denetmen kadrosu adı altında? Bu sayı önlisans ve lisans vhkisine mi ayrıldı? Bakanlık ayrıldı birleşecek bakan değişecek söylemleri zaten ağır işleyen bir kurumu süreci daha da uzatmaya yarar başka hiçbir işe yaramaz. Eğer eğitim süresi de artacaksa bu yüklü alımı ank da nerede eğitecekler her türlü gözyaşı bu duyumlar. Gerçekten çok yıprandım bu sgkyla ilgili her duyum da. Kötü haberi olan söylemesin içinde tutsun kaos sevenleri de Allah ıslah etsin.
-
Artikyeteriibfyiduyun tagi gundemde mi arkadaşlar şuan?
-
@lion tag böyle ve gündemde sgk için yazabilirsiniz
ArtıkYeter İİBFyiDUYun
-
Tamam biliyorum tagida. Diğer tag gundemden düştü. Ondan dolayı sorayım dedim. Şimdi ona yuklenelim o zaman.
-
50’den 500’e çıktığını görmeyi nasip et Rabbim
-
@gmzankr066 aminnn insallah
-
@angara06 ne kadar artacağı yonunde:) ne zaman geleceği yönünde bugün de birisi baska biseyler paylaştı
-
Değerli arkadaşlar strateji bütçeye onaya giden herhangi bir sayı yok denilen şey 50 onaylansa sgk ilana çıkar
-
Arkadaşlar daha önceki iletilerimde de görebilirsiniz kurumun henüz Cb onayına bir şey sunmadığı duyumunu yazmıştım. Belki kurum için kafa olarak bizi 50’ye alıştırmak için böyle iddiada bulunmuştur. İnşallah herkes gönlüne göre bir yere kavuşur.
-
-
@aslan-reyiz 50 kisilik alim mevzusunu da sorsaydin reyiz
-
EceÜner İİBFyeSesOlun bu tag ile etkinlik var şuan. Ve gündemde katılım gösterelim arkadaşlar.
-
@aslan-reyiz evet bir plan var ama ne sayı belli 'ne tarih belli
-
Kurumun alımla ilgili çalışma yapıldığı ancak tarihi ve sayısı ile ilgili şu an net bir gelişmenin olmadığı yapılan eğitimin kapanış konuşmasında dile getirildi. Bundan sonraki eğitimlerin online olarak yapılması yönünde düşüncelerinin olduğu, yetki sınavı ile yeterlilik için Haziran öncesi yapılmasının güç olduğunu ifade edilmiştir. Kurumdan tasarruf yapılması istenmiş kurum da 200 kişilik bir alım için talepte bulunmuş. Kulislerden gelen bilgiler teklifin 50 kişi için onay aldığı yönünde.
-
İlk defa Show Tv ana haberde az önce kurumiçi haksızlığını dile getirdi spiker İibf lilerin haksız rekabet içinde olduğunu bildiklerini bu durumu pazartesi ana haberde ele alacaklarını duyurdu sizlerde Show tw whatsap hattına durumunuzu kısaca iibf nin hikayesini gönderin dedi.Herkes kısaca bir durumunu mağduriyetini gönderirse daha etkili olur arkadaşlar ilk defa iibf bu kadar güçlü ses duyurdu sesimizi kesmeyelim yıllarımız emeklerimizi kurumiçinde zaten maaş alan insanlara yedirmeyelim duyuralım tweetleyelim