11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gencbiraday peydepey yerine genel bir metin öncelikle gönderilmeli, sonra yine herkes talebini dile gerebilir WhatsApp ihbar hattı uzerinden
-
@gencbiraday hatta kurumların tasarruf ayagina iibf onune bir engel daha cikarttigi da belirtilebilir
-
Twitter'da ki etkinlikler ise yarıyor. Bugün bunu çok net bir şekilde gördük. İşte bundan dolayı etkinliklere katılalım. Twitter hesabı olmayanlar birtane edinsin lütfen. Ciddi bir etki oluşturuyoruz devam etmek için bu elzem.
-
Bir ileri bir geri gidiyoruz duyumlarda şimdi tekrar 50 duyumu geldi.
-
@zenginmemur Bu sgk duyumcuları bitmez. Hangisi doğru yarabbim?
-
Yine merkez Bankası başkanı görevden alındı az önce yayımlanan resmi gazete ile. Büyük ihtimal ay sonuna doğru kabinedede değişimler olacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.
-
Arkadaşlar şu anda İİBF'de mükemmel bir birlik,beraberlik duygusu var.
Evet gündemimizde özellikle kurum içi alımların iptali var.
Ama en azından haftanın 1 günü Sgk için bastırmalıyız. Bu konudaki öncü kişiler,kurum içi alımı planlayan öncü kişilerle iletişime geçerse ben kabul göreceğini düşünüyorum. -
Bakanlığın 2 ye ayrilcagi ve kabine değişikliği net deniliyor
-
@angara06 Bu bizi be ilanı nasıl etkiler ?
-
@gmzankr066 uzatır sureci
-
@gmzankr066 etkilemez ilana çıkmak isterselerse 1 gecede çıkarlar, etkinlikleri artırıp ısrarcı olmalıyız
-
Olumsuz degil olumlu etkiler bakanligin 2 ye bölünmesi is yuku fazla olan 2 bakanlik ayrildigindan is yuku hafifliyecektir
-
Sanki işleyen bir süreç mi var da uzasın arkadaşlar Bakanlık bölünse ne olur birleşse ne olur
-
Şuan iştense 1 gecede ilanı yayınlanır ama gel görki 2 sene oldu be 2 sene giden ömürden gidiyo
-
- Promosyon en ilginç süreçlerden biri olacak sanırım tam 2 yıldır neden gelmez bir ilan , ilana dair duyumlar bile çok zayıf sayı konusu tarih konusu komple belirsizlik hakim . Yüzümüz gülmedi bir türlü
-
Bakanlıkların ayrılması bakan değişmesi vs bunları bilmem ama şuan reel olarak arkadaşların geçenlerde eğitimde duyduklarını burada paylaşmalarından yola çıkarsak. Haziran ayından önce yetki ve yeterlilik sınavlarının yapılmasının zor olduğunun söylediğini belirttiler. Bu hesap doğrultusunda bakılırsa Mayıs gibi ilan verilip temmuz gibi sınav yaparlarsa yetki yeterlilikte aradan çıkmış oluyor. Şuan ki görünüm sürecin bir önceki alım benzeri işleyeceği gibi. Tabii SGK'nın sürprizleri sevdiğinize gözönünde bulundurursak bu ilan bu gece dahi verilebir. Ennihayetinde olumlu/olumsuz duyumlar bizim etkinliklere katılımımızı etkilememeli. Artarak bu yolda devam etmeliyiz. Motivasyonumuzu kaybetmeden.
-
@lion kurumiçine karşı 'ne güzel birlik olduk aynı şekilde şu sgk için de bir seyler yapabilsek 500 kişilik bir ilan gelse süper olacak
-
Ece Hanım sağolsun çok güzel bir haber yaptılar. Böyle böyle sesimiz duyulacak inş. Fakat yine başlığa ölü toprağı serpilmiş. Enerji sinerji hareket bereket. Bunlar olmazsa olmaz.
-
Son zamanlarda bu kadar gündemde olmamız bence SGK’da da karşılık bulacaktır. En azından öyle umut ediyorum.
-
@gmzankr066 yüksek alım olması da çok önemli.