11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bundan sonra en kötü durumu izah eden duyuma inanmak gerekiyormuş, onu anladım. Düzensizliğin faturası da net şekilde bu promosyona çıktı ne yazık ki. Girecek olanlara hayırlı olsun, 50 kişiye can simidi olacaktır en azından.
-
Bari guy mulakatindan sonra basvurular alinsaydi, gerci defterdarligin bile o zamana kadar aciklanacagi mechul. Millet faydalanirdi en azindan
-
Puan türlerinde ceko var sebep gösterilen sey ama yazılı sinavda muhasebe var p47yi kaldırıyorsun.Bari p48 yapta biraz düşük kapatsın.Her sey mi bizi bulur ya?Etkili verimli alım şartlarına bakıp gülesim geliyor.
-
@zenginmemur hocam tahmini kaçla kapatır tahminen
-
Bu ilanı hazırlayan adam Türkçe bilmiyor sanırım. Sınava başvuruyi ceko puan turunden yaptırıyor ama sinavda ceko sormuyor. Yeni başkana biri anlatsın bence bu kazanan 50 kişinin %80'i başka kurumlara geçeceğini. Böyle saçmalık olmaz
-
Bu ilanı hazırlayan adam Türkçe bilmiyor sanırım. Sınava başvuruyi ceko puan turunden yaptırıyor ama sinavda ceko sormuyor. Yeni başkana biri anlatsın bence bu kazanan 50 kişinin %80'i başka kurumlara geçeceğini. Böyle saçmalık olmaz
-
@muzgor yüksek kapatacağını düşünüyorum.Puan soylemeyeyim
-
Büyük ihtimale. 87-88 arası kapatır.
-
Kazanan kurumiçi. Aylar aylar önce Pareto hepimizi uyarmıştı gereken tepkiyi verin diye. Sonuç ortada.
-
Yazıklar olsun.2 yılımız çöp oldu.1 tane bile istatistikçi yok.Artık ailemin bile yüzüne bakmaya utanıyorum bu saçmalıklar yüzünden.Ben üzüldükçe onlar da kahroluyorlar.Sayıyı yarıya indirse anlarımda toptan kaldırmak nedir?
-
Twitter'dan bakan yazılması gerekiyor. Bakanın danışmanı, özel kalemi kimse onlara yuklenilmeli. Kurumu vekaleten yöneten başkandan kimse memnun değil diye duydum. Yeni bakan bu başkan ile devam etmez diye düşünüyorum
-
@hayırlısıı 88.3 ile çok zor diyebilir miyim o zaman
-
Yazıklar olsun. Bir kere bile başvuru yapamadan puanım yanacak. Her seneki rutine güvendik p13 çalıştık. Aktüerya mezunlarının bundan başka seçeneği yok. Hayallerim yıkıldı. Allah bildiği gibi yapsın buna sebep olanları
-
Arkadaşlar lütfen tepki göstermeyin bana ama lütfen 90 üzeri puanı olan başvurmayacağım muhasebe iktisat yapamam demesin sınava girsin en azından eşit şartlarda bir sınav olsun benim gibi düşünen eminim çok arkadaş vardır. P40 dan 90 üzeri alan birçok arkadaş SGK için uğraştı ve p48 puan türü en fazla 80 dir. Bu ilanda değişiklik yapamayacaksak eğer eşit şartlarda bir sınav olmasını sağlayabiliriz. Düşüncemi rica ediyorum kötü algılamayın başvuru yapın ama sınava gitmeyin demiyorum sakın algı yaratmayın. Başvurun ve sınava girin yüksek puanı olan bütün arkadaşlar şansını denesin.
-
@adam-smith-0 o kadar yüksek puan almış kişi afedersin de hocam bence gayet ne yapacaklarını iyi bilirler, başvursun veya başvurmasın herkesin kendi takdirinde, sınav belli, ilan belli, kadro belli, dileyen başvurur dileyen başvurmaz, yönlendirmenin anlamı yok, ki o puanı alan adam yönlendirmeye de gelmez o ayrı. Ama başvurup da sınava gitmeyen de olur mu o zaten kesin olur ondan hiç şüphem yok.
-
@adam-smith-0
eşit şartlardan kastınız çok belli
yüksek çeko puanı olan kardeşlerim korkmayın başvurun biz kendi aramızda yarışalım diyorsunuz. siz başvurmazsanız düşük puanlı p48 i daha iyi olan bu sınavda iyi yapma ihtimali daha yüksek olanlar gelecek onlarla yarışmak zorunda kalacağız çekocular olarak diyorsunuz. çok şükür akıl vermiş allah.
A grubu öyle bir kurtlar sofrasına dönmüş ki allah bu cendereye düşen herkese yardım etsin. Bu zorluklar altında malesef herkes kendi çıkarının derdinde. Herşeye rağmen duruşunu bozmayan sağlam dostlarıma selam olsun. Elbet kazanırız bir gün güzellikleri. -
e açıklanmış
-
Bir aksilik olmaz ise sonuçlar bugün açıklanıyor arkadaşlar.
-
@billofrights akşama doğru mu açıklanır?
-
@billofrights hocam duyum sağlam mı?