11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@adam-smith-0 sadece bu ilanda değil hiçbir promosyonlarda yazılı sınav olmamalı. Hatta mülakat da kaldırılsın mümkünse. Birkaç kişi istedi diye yazılı sınav yapacaklarmış. Madem taleplerimizi bu kadar önemsiyorlar kaç aydır ilan gelsin diye uğraşıyoruz neden gelmiyor acaba
-
@mariamarla *hiçbir promosyonda
-
Arkadaşlar aynı alandan 3 puan türünün olması bir avataj. Çünkü 1 puan türünü kullanan diğelerini kullanamayacak, bu aslında daha fazla aday demek. Çeko mevzuatı ezberlenebilir bir mevzuat. İl göç mevzuatı kadarda karışık değil. Ders çalışması daha rahat bir mevzuat. Gerçek hayatta zaten aşina olduğunuz şeyleri okuyacaksınız, mutlaka fikriniz vardır. Yazılı olmasa daha iyi olur.
-
Bence 6 oturum klasik olsun. La sgk'dan bahsediyoruz sgk üst kurul mu? Nitelik artırılacakmış, bu seneye kadar çatır çutur referans basıp giren olmadı sanki. İnna sabirin inna sabirin.
-
@asimetri Kurumun istediği puan türünde puanım var ancak bide P47 puan türünden bakalım olaya kurumun şartına göre P47 den puan alıyor 2 yıl ilan bekliyor ve son dk senin puanını çıkardık deniyor. Aynı kurum 10. Promosyondada bu şekilde davrandı. Bu sistem değişikliği ancak açıklama yapıldıktan sonra uygulanırsa bir hak gaspı olmaz. İlanın eski usülde gelmesi ve eğer bu değişiklik yapilcaksa 12 promosyonda insanların o şartlara uygun sınava girip puan alması gerekir. Yoksa mevzuata hakim olmayan zaten kpss A dan o puanı alamaz. Bu değişiklik neresinden bakarsan bak haksızlık.
-
@colebusthe10 bizim idari hakim olan adam, sgk'da yedek listeyi zor buldu yani sgk'da başka birşeyiniz olması lazım.
-
@colebusthe10 bu nasıl saçmalık dedim adama, ben kendimi kurtardım ona bakmıyorum dedi.
-
-
Kısaca bu torpil düzeninin değişmesi lazım. Yok 50 geldi yok 850 katı alacak. En yüksek puanı alan adamı alıcaksın kardeşim. İdari hakim olan çok akademik başarısı yüksek birisi miydi, kesinlikle hayır.
-
@colebusthe10 Keşke ilk 50 kişi alınacak dense merkezi atama olsa ohhh ne güzel olur. En azından 90 alıp elenen olmaz. SGK mevzuatını 90 üzeri alan adam zaten yalayıp yutmuş oluyor.
-
@adam-smith-0 Yani iibf zaten yapılan haksızlıklara bu zamana kadar ses çıkarsaydı bugün bunlar yaşanmazdı. 17. 00 da etkinlik var sesimizi duyurmaya çalışıcaz umarım yapılan haksızlıktan dönerler.
-
@müşrif İnş dönerler hocam ama resmi gazeteye gerçekten gönderildiyse eğer ordan dönmez bu iş:((
-
@paretowilfredo ilanla ilgili yeni bir gelişme var mı?
-
Bölümü 6 yılda bitirip 2.30'lu ort ile buna liyakat deyip ortalama kpss puanı ile atanıyorsa sgkya hoş geldiniz demektir.
-
Bugün demediğimi dedim söylemediğimi söyledim bu saçmalığı görünce kusura bakmayın
-
@garipbankacı Hiçbir gelişme yok hocam idari izine çıkmışlar telefonlara cevap verilmiyor.
-
@sbf1983 eskinden daha huzurlu ve mutluydumu biraz acabilirmisinin örnegin meslekte personeli mutsuz eden durumlar nelerdir
-
VedatHocadan 50yeOnayYok
Kopyala yapıştır. Başladık şuan arkadaşlar. 17.00 dan beri katılın aramiza.
-
@lamıcimiyok mesleğe cok uzak değildim öncesinde eski kurumumda da denetmen raporlari önume geliyordu. Şöyle izah edeyim, sgk mevzuat olarak çok sevimli değil, her ilde ayni durum olmayabilir, lakin il mudurlugunde denetim elemani olmak zor, cok cesitli islerimiz var, iş kazalarindan tutun, inşaat, sahte sigortalılık vs. Tasrada unvan denetmen oldugundan isveren ve vatandas nezdinde senin yetkilerinin farkinda degiller. Bir de emekli olmus kisilerin sahte sigortalilik kapsaminda emekliliklerini bizim raporlarimiz dogrultusunda iptal oluyor. Son donemde yıllık rapor sayısı gibi bir kriter getirildi, bazı iş vardir disarida bir yerel denetim yapilir akabinde rapor yazilir ancak bazi isler aylar sürer. Dedigim gibi her ilin is yuku ayni degil hatta her ilin iş cesitliligi farklı. Genel olarak özluk hakları çok geride yapılan işin niteliğine gore. Bir de kurumda cok deger verilmiyor denetmenlere benim gözlemim bu. Baska seyler de var tabi ama her konuyu burada yazmak dogru olmaz. Sgk mevzuat olarak ve hitap edilen kitle olarak da zorlayici uzun vadede. Gece bir ara kalkıp aklınıza surekli iş geliyorsa o iş sizi mutlu etmez. Bircok arkadasim benzer düşuncede. Ama tabi kisisel dusuncelerim bu. Tabi şu da var maalesef cok secenek yok, bircogumuz da baska kurumlarin mulakatlarindan elenerek geldik. Tanidigim meslek mensuplari da nitelik olarak gayet iyi bircogu halen sınavlara hazirlaniyor kazaniyorlar da.
-
@sbf1983 daha herhangi bir kuruma girip memur olan birinin memnun olduğunu görmedim ben, sayıştaya giren adam bile 1 sene sonra bana sıkıldım demişti MB ya da SPK deneyeceğim diyordu