11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@merasim34 dostum yeni başlayan yrd 5700 civari sanirim, yeterlik sonrasi 6300-6400 civari gibi, 1/4 olanlar 7100 civari, bes kesintisi olmayanlar icin; tabi eş durumu ve cocuk sayisina gore degisiyor. Net rakamları bilemiyorum. Kendi maaşımı biliyorum kesin olarak.
-
@lion görüşmeyle ilgili RTÜK Başkan yardımcısından bilgi alınabildi mi ?
-
@aslan-reyiz hocam mesleğin geleceği nasıl sizce ? Rotasyon gelme durumu var mı?
-
@sbf1983 size de sorayım hocam meslekte rotasyon gelme durumu var mı ? Bir ara öyle bir muhabbet vardı sanırım
-
@LioN hocam resmi gazetede yayınlanma ihtimali var mı sizce. İdari izinde herkes ama bununla bir ilgisi olmaz sanırım resmi gazetenin. Resmi gazeteye gitti dedikodularına istaneden soruyorum
-
@gizem2020 soylenti oldu ancak son durum nedir bilemiyorum.
-
@Gizem2020 , @sbf1983 hocam meslekle ilgili sorunları ve işleyişi genel çerçeve içinde açıklamış.Özellikle iş yükü olan bir meslek.İl müdürlerinin rapor sayısı konusunda baskısı mevcut.Rotasyon konusu her dönem olduğu gibi yine konuşuluyor ama somut bir durum yok.Yeterlilik sonrası statik bir hal alıyor.Yükselme olayı neredeyse yok.Denetmen olarak devam ediyorsunuz.Birbirinden farklı olaylarla karşı karşıya kalınıyor.Özellikle raporlarda takdir yetkisi var bu da bizleri sorumluluk altına sokuyor.En çok da sahte sigortalı birildirimlerinin iptali nedeniyle emeklilik aylıklarında yaşanan sorunlar konusunda.Maaş konusu ise aday memur şuan söylediğim gibi.Yılda iki kez enflasyon oranı dahil memur zammı var.Harcırahlar cüzi miktarda.2200 konusunda henüz bir iyileştirme yok.Çok fazla beklentiye girmemek lazım ama genel olarak diğer uzm yrd lere nazaran daha serbest ve kendinizi geliştirebileceğiniz bir meslek.Meslekte iyi yetişmiş, sgk dan ayrılarak özel sektörde danışmanlık hizmeti veren üstadlar mevcut.Haliyle maddi durumunuz da iyileşiyor.
-
RG bugünde boş. İlan gelmedi.
-
@boyabat-dükü gördüğüm kadarı ile herhangi bir açıklama yapmadı sayın İbrahim Uslu.
-
@bayan-dakik bende inanmak istemiyorum elimizde bizleri alacak kurum kalmıyor 2019 2020 p13 puanımı kullanamadım bu şekilde ilan gelirse bundan sonrası için ne yapacağımı bile bilmiyorum kaç gündür ağlamaktan helak oldum umarım bu duyumlar gerçek değildir
-
@mel10 Şu aşamada ağlanacak bişey yok.Daha henüz gelmiş bir ilan yok.Şu an yapmamız gereken hakkımız için daha güçlü bir şekilde mücadele etmek.Daha çok birliğe ihtiyacımız olan günlerden geçiyoruz.İbfli İstatistikçi ayırt etmeden bu ilanın geçen senelerdeki gibi gelmesi ve mağduriyetlerin şimdi ve ileriki promosyonlarda yaşanmaması adına el ele vermeliyiz.
-
Arkadaşlar eğer alımda bir değişikliğe gidiliyorsa bunun önceden mevzuat olarak değişikliğe gidilip yayimlanmasi gerekmez mi? Bir kaç kurum alıma çıkmadan böyle mevzuatsal değişiklikler paylasmislardi hatırlarsanız.
-
İlan ne oldu şimdi? 50 kişi, resmi gazete vs? Bilgisi olan var mı?
-
ilan gelmis
-
İlan geldi 50 kişi yazılı RG de
-
Yazık çok yazık
-
Yazıklar olsun ya. Hainliklerine kılıf uydurdular yok başarısızlık dediler söyle dediler böyle dediler kurum içine kadro vermek için bizi süründurduler. Bizi gören liyakatli yetkililer inşallah yanınıza kalmaz bu yaptiklariniz
-
ve beklenen ilan geldi. 50 kişi duyumları boş çıkmadı..
-
Yazık oldu. 2021 kpss ye az zaman kala puanları yanmak üzere olan ve uzun zamandır bir kadro için bekleyen binlerce aday için 50 kişilik ilan tam bir hayalkırıklığı...aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum
-
Ya puan türü olarak sadece çeko puanlarını seçip kurum sınavına bütün alan derslerini sıkıştırmak nedir? Gerçekten konuşmak bile istemiyorum şu alım hakkında ya.