11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar İstatistik bölümü kesin olarak kaldırıldı mı? Olabilitesi yüksek bir olasılık mı ortaya çıkan söylentilerden? Ben hala kaldırılmadığına inanmak istiyorum.
-
@bayan-dakik malesef istatistikçi arkadaşlarım p13 çalışan biliyordum, geçen sene.Pek bir kadro kalmadı.
-
@realgölge dostum keşke öyle bir lüksüm olsaydı
-
@colebusthe10 kuruma 70 le giren arkadaşların cezasını biz mi çekicez yani ya. Onların yetersiz kalması neden bizi de bağlıyor gerçekten aklım almıyor? Herkesin başarısı bireyseldir. Giren herkes yetersiz kalacak diye bir şey mi var? 2 yıldır bu ilanı bekliyorum ben. Aynı şekilde diğer arkadaşlarda benim durumumda. Böyle radikal bir değişikliği yapmazlar umarım.
-
@realgölge Merkez bankası sayıştaydan iyi mi sanki
-
Değerli arkadaşlar an itibari ile etkinlik devam etmektedir. Gündemdeyiz. Malum üzere son şanslar bunlar lütfen sizlerde katılım gösteriniz.
@vedatbilgn
@Ahmet_Erdem60
@isyilmaz1971
@lutfiayddin
@cceylan58
@csgbakanligi
VedatHocadan 50yeOnayYok -
Guy P48 yerine başka puan türü istiyorum dese ne olur yazıli sınavın kalkmasını istememize rağmen guy mülakatla 4 katı çagirsa eminim rutini bozdu diye tepki alir. Biz SGK da her dönem bı skandalla karşılaşıyoruz hiçbirsey belirli değil. 10 prodo p47 yüzünden alan mevzuatına hakim kaç kişi liste dışı kaldı şimdi yine değiştirdi 12 promosyonda yine değiştirir bu basit bir mevzu değil. İnsanlar ömürünün en güzel zamanını masa başında ders çalışarak geçiriyor. Herkes bir hedef koyuyor o hedefin şartına göre puan alıyor son anda yapılan değişiklik bu emekleri hiçe saymaktır. Emeğiniz emanetimizdir yazıyorya ÖSYM kalemlerinin üstünde artık emeğimiz sadece Allah'a emanet !
-
Arkadaşlar az evvel Twitter'da bir arkadasimiz yazdı. SGK denetmen yardımcılığı için yetkili bir ağızdan net birşekilde duyum aldım 220 kişilik bir alım yapılacağı ve kpss öncesi ilanın geleceğini belirtti. Lütfen etkinliğe katılım gösterin.
-
@lion şaka mi ya ? bu ilanın iyice suyu çıktı. bir oyle bir böyle diyorlar
-
@mercuryist valla kardeşim net bir şekilde ilk ağızdan duyum aldım yazdı.
-
@lion hocam bu arkadaş gerçekten güvenilir birimi ve yazılı sınav konusunda ne diyor peki
-
kaynağı neymiş kimmiş acaba
-
Arkadaşlar bilmiyorum etkinlikte böyle bir tweet attı. Niyeti nedir değildir anlamadım. Tanıdığımız birisi değil. Dalgada geçmiş olabilir. Maalesef bu tür insanlarda var biliyorsunuz. Biz yinede bütün umudumuzu koruyalım.
-
@lamıcimiyok Meslektaşıma katılıyorum denetmenler üzerindeki baskı günbegün artıyor. Atanana kadar insanın tek sıkıntısı atanıp atanmayacağı oluyor, mesleğe girdikten sonra ise daha farklı şeyler dert oluyor insana doğal olarak. Denetmenlik ile ilgili yazılan sıkıntıların fazlası vardır azı yoktur.
-
Bizde hayırlısı ile atanalım meslekle ilgili sıkıntıları yaşamaya razıyız işsizlik ve emeğinin karşılığını alamamanın yarattığı sıkıntıdan büyük değildir diye düşünüyorum.Atanan dostlar yanlış anlamasın
-
Mesela meslekle ilgili sizin sıkıntılı gördüğünüz konular nelerdir şu olmasaydı daha iyi olurdu dediginiz
-
Arkadaşlar şuan konumuz atandıktan sonra yaşanılacak sıkıntılar değil. Elbette türlü türlü sıkıntılar mevcuttur. Lakin şuan insanların cebinde 5 kuruş para yok. 2 yıldır bekleniliyor. Umutlar tükenmiş çaresizlik hadsafada iken tek derdimiz şu aşamada atanmak.
-
@sbf1983 maaşlar nasıl
-
@merasim34 5.7
-
@lion yazılı sınav olacak mı yine