11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
50 kisi olsa 90 puanla giremeyiz. Ne kotu bi dönemdeyiz boyle senelerimize mal oluyor.
-
Hocam benim şahsi düşüncem ortalığı karıştırmak isteyen bir tayfa var onlardan çıkıyor bu haberler, benim yine şahsi düşüncem 50 kişilik bir alım olmayacağıdır
-
@hmm100 benim puan da 90 ama söylenenler doğru sanırım. çok üzgünüm
-
CB onayladı diyerek elimizi kolumuzu bağlamaya çalışıyorlar. Ben inanmıyorum sayıya. Burada yazan arkadaşları tenzih ediyorum. Onlara da öyle gelmiş olabilir duyum. Bence bu işin arkasında birileri var. Ortalığa sayıyı onlar pompalıyor. Sesimiz çıkmadıkça da bastıracaklar. Üstad boşuna demedi sayı için bastırın diye. Ben mücadele etmeye devam edeceğim. Sabahtan beri etkinlikteyim. Bileklerim ağrıyor ama feda olsun.
-
@lion kesinlikle size katılıyorum çok doğru bir noktayı tespit etmişsiniz bu 50 işinde bir bit yeni var amaç bizlerin elini kolunu bağlayıp susturmak mı Bilemem ama bu işte bi iş var
-
inanın bende çok mücadele ediyorum arkadaşlar hepimiz aynı gemideyiz sonuçta ne kadar çoğumuz ekmeğine kavuşursa o kadar mutlu oluruz
-
50 kişilik bir sayı yok ortada @LioN beyefendinin konuştuğu memurun bana ilettiği şu : arkadaşınız yanlış anladı ben 50 demedim forumda yazılanları biliyorlar buradan haberleri var sadece artık öyle çok alım olmaz dedi . 50 olursa şaşırmayın demeye getirdi .
Kendi yorumudur bana söylediği sayın osman beyin sanırım sınav hiz şefi .
Açıklamak istedim bayadır bu bilgi ben de salayım . -
@karar kardeşim 2 hafta önce aradığımda ilk aramamda memur bey 50 kişi hocam o da Max dedi. Hocam çok az değil mi dedim bundan sonra kontenjana tabii artık yüksek alımlar beklemeyin guy falanda eskisi gibi yüksek gelmez CB 50 kişiye izin verdi dedi. Bunun üzerine diğer arkadaşlarda aradı aynı bilgi onlarada bu şekilde verildi. Aradan 3 gün geçti yine aradım bu sefer ise başka bir memur arkadaş ile konuştum o da hocam CB idari işler baskanligjndan 50 kişilik bir onay çıktı dedi. Üstüne basa basa tekrar sordum hocam elinizde böyle bir sayı net olarak var mı bu bilgi net bilgi mi dedim memur arkadaşta evet hocam net bilgi 50 kişilik bir talep CB tarafindan onaylandı dedi. Şimdi bunun üzerine yine başka arkadaşlarda aradı benzeri bilgileri onlarada verdiler. Ben kesinlikle anlamadığım ya da kendimi ifade edemediğim bir konusmayi aktarmam. Dolayısı ile yanlış bir anlaşılma benim tarafımdan olmamıştır. Eğer kendisi yanlış cümleler ile ifade etti ise bilemem. Lakin bana her iki memurunda söylediğini kelimesi virgülüne dokunmadan aktardım. Kaldi ki arayan diğer arkadaşlarada benzeri bilgiler verildi. Başlıkta 5-10 sayfa geriye gidilirse o dönem ki yazılan iletiler mevcuttur. Umarım memur arkadaş yanlış ifade etmiştir diyeyim yinede.
-
@lion ben memurun söylediğini yazdım yorum yapmadım . Şef osman memur diğer memurda sanırım ibrahim beydir .
-
@karar Siz kuruma gidebildiniz mi?
-
Bu hafta bitmeden dün ki etkinlik gibi bir etkinlik daha yapmalıyız. Perşembe günü saat 19 bence uygun. Bu hususta bir çalışma hazırlık var mı? Bilen eden diğer sosyal platformlar ile bağlantısı olan arkadaşlar bu söylediğimi oralarda paylaşabilir mi? Bakın ramazandan önce yapabildiğimiz kadar etkinlik yapmalıyız. Şu ölü toprağını üstümüzden atmalıyız. Eğer ki çifte bayram nasip olurda yaşamak istiyorsak!!!
-
@locke henüz değil aklımda ama başka bir şey denicem .
-
Dostlar son konuşmalarınız beni ve eminim bir çok kişiyi çok rahatlattı. Güzel düşüncelerle mücadeleye hız kesmeden devam etmeliyiz. Dün yapılan etkinlikte katılım çok güzeldi bence ve bunu haftada 2 kez yapabilirsek güzel düşüncelerimizin olumlu sonuçlanacağına inanıyorum.
-
Emine Hanım merhabalar. Bizler sosyal güvenlik kurumu denetmen yardımcılığı ilani bekleyen İİBF mezunları olarak sizden 2 yıldır gelmeyen bir ilanın tatmin edici bir sayı ile verilmesi konusunda sesimiz olmanızı talep ediyoruz. Kurum ortlama her yıl 400 kişilik bir alım yapıyordu en son verdiği ilan ise 2019. 2 yıldır ilan verilmiyor. Ve son dönemlerde ilanın verileceği fakat 50 kişi gibi çok çok az bir sayıda alımın yapilacagi haberleri çıkmakta. Sizde taktir edersiniz ki bu sayı beklentinin çok altında. Maalesef bu ülkede atanmak denilince akıllara ilk gelen tayfa öğretmenler ve sağlıkçılar olmakta fakat koskoca 500 bin mezunu olan iibf'li bizler ise üvey evlat muamelesi görmekteyiz. Sizden ricamız sesimiz olmanız. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.
-
Arkadaşlar bu msj şimdi çektim. Sizlerde birer msj atınız. Eminekaplan06 Twitter adresi. CB diplomasi muhabiri.
-
@karar Umarım güzel şeyler duyarız öyleyse sizden. Cuma günü yetişebilseydim ben gidecektim.
-
Bilgi veren çalışanlara da hic bi sözümüz yok art niyetli algilamadik ayni sekilde bizde de art niyet yok. Tek isteğimiz yeterli sayıda ilanın gelmesi ve yüzümüzün gulmesi.bilgi paylasan herkese çok teşekkür ederiz.
-
Değerli arkadaşlar son duyumlarim sayının artacağı yönünde ve denetmen alımı konusunda bir düzenleme yapılacağı söz konusuymus yazılı sınav hususu şu an net olan bir durum değildir bilginiz olsun
-
@angara06 nasıl bir düzenleme
-
@angara06 kardeşim samimiyetine güveniyorum. Mümkün olduğunca varsa kaynakların sıklıkla yoklamaya çalış ve bizlerlede paylaş. Diğer bir husus ise değerli arkadaşlar yarın akşam mutlaka bir etkinlik yapmalıyız. Bunun için bir hazırlık var mı? Şimdiden bunu duyurmamız lazım.