11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@yakup-cemil tekrardan kusura bakmayın hocam anlayış beklerim sizden de. Saygılarımla iyi akşamlar
-
@angara06 aynen bende onu diyorum kardeşim. Kurum toplu olarak bir personel talebinde bulunup daha sonra bu sayıları ünvanlara göre kendisi paylaştırıyor mu? Yoksa kalem kalem bütün pozisyonlar için izin mi alıyor CB'den.
-
Hocam ben sayiyi degil de sinava veya mulakata kac kisi gider onu merak ediyorum.50 kisi gelirse giremeyecegim buyuk ihtimal
-
@hmm100 kac kati girer yani
-
@lion kendi paylastiriyor insiyatif kendisinde
-
@noksani estagfrullah kardeşim. Hepimiz malum durumlardan dolayı hassaslaştık. Ben de sizden biriyim. Bizler biriz.
-
bende çıkamadım bu işin içinden
-
@lion bir de şöyle bir şey var; daha önce cumhurbaşkanı onaylar onaylamaz ilana çıkılacağını söylüyorlardı. Kaç gündür de 50 kişi onaylandı diyorlar. Madem onaylandı neden ilana çıkılmıyor. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. En iyisi söylenenlere pek önem vermemek olacak
-
Belirli olan tek şey belirsizlik... Ve bunca insana bunca bekleyiş sonunda yaşatılan hayal kırıcı sayılar. Artık ortada duyum değil gelmesi gereken gecikmiş bir ilan var. Eğer bu ilan yüzleri güldürecek şekilde (minimum 200 ve direk mulakatla ) gelirse bizden sonrakilere not
Kendinizi sakın 11. Promosyonun işe başlama süreci tamamlansin sözüyle avutmayin tamamlanınca başka bahaneler buluyor kurum.Olumlu olumsuz hiçbir söyleme sağlığınız için inanmayın yorar yorulursunuz. Söylenen sayılara güncellenen alım koşullarına ve binimum spekülasyonlara inanmayın ama sayı 50 geldiyse kurumu aradığınızda oradaki memur ilk ne dediyse inanın arkadaşlar.
Ne olduysa o memur 50 dedikten sonra oldu. -
Nasıl bir talihsizlik nasıl bir şanssızlığa denk geldik arkadaşlar , her sene güzel belirli sayılarda alım yapan kurum 2.senesinde alım hala yok ve olursa söylenen rakamlar kimsenin derdine derman olmayacak. Olumlu şeyler duymaya ihtiyacımız var artık
-
Abim 7. Promosyon sgk denetmeni. 50 sayısına ve yazılı olayına ihtimal vermiyor. Başından beri ben de hala ihtimal vermiyorum min 200 geleceğine inanıyorum. CB'nin 50 kişiye onay verme bilgisi neresinden tutarsan tut hep soru işareti
-
Sağolsun gerek özelde gerek ise başlıkta arkadaşlarımız durumu açıklamış. Ve sonuç olarak benimde düşündüğüm gibi bir noktaya çıktı. Yani CB kurumlara sadece genel anlamda personel alımları için izin veriyor. Talepleri kurumlar iletiyor bu talepler üzerinden kırpma vs yapılacak ise yapılıp izin çıkıyor. Daha sonra bu izini kurumlar dilediği gibi tasarruf ediyor. O halde 50 kişilik bir SGK denetmenligi onayı verildi bilgisi mantıken tutarlı olmuyor. Koskoca SGK ya 2021 yılı için 50 kişilik personel iznide cikmayacagina göre burada başka bir saik ile hareket edildiği yorumunu çıkartıyorum. Birileri kendi kafasına göre yer yapmaya insanları buna inandırmaya CB nin bu şekilde taktir ettiğine vs söyleyerek esasen ortada olmayan bir durum üzerinden algı olusturmaya çalışıyor. Pekala bize düşen etkinliklere tam gaz devam etmek ve mümkün olan en yüksek sayıda bu ilanı getirtmeye calismak. Ortada onaylanan izin verilen 50 kişi gibi bir durumun olmadigi düşüncesi ağır basıyor şahsen bende
-
@ismlcinn Sadece memur olsa kimse dikkate almazdı ama farklı farklı kişiler 50 dedi çok net konuşuldu bir kişi çıksa 200 dese ona inanicaz da demiyo . Bilen varsa söyleyin arkadaşlar külli dua alırsınız
-
@lion Eğer böyle bir durum varsa ki banada şuan mantıklı geliyor ara vermeden hergun etkinlik yapıp duyurmalıyız sesimizi. Memurun temennisi kurumiçiyse demek...
-
Hocam 50 diyenlerin hiçbirinin net dayanağı yok. Farklı kişilerin aynı sayıyı dile getirmesi doğru olduğu anlamına gelmez. Duyum sağlam diyenlerin sağlam dedikleri kişi kim bunu söylesinler. Önce 200 sonra 50 haftaya 35 olur gibi
-
denetmen alımı yazılı olmaz, alım olursa da 50 kişicik alım olmaz. en başından beri inandırıcı gelmiyor bu iddialar. özellikle büyük illerde ciddi ihtiyaç var denetmene.
-
@ismlcinn Aynen ilan gelene kadar 25 olmazsa iyi. Abdullah Başol kaynağı belirtti onun dışında dernek başkanı net sayı 50 dedi burada yazan hesapların kaynağı nedir bilemicem yazarlarsa kaynak ile beraber aydinlanırız.
-
Arkadaşlar Twitter da @Eminekaplan06 kişiye gönderilerin altına sorunlarımızı yazarsanız İyi olur. Sesimizi yetkililere iletmemizi söyleyelim. Kendisi cumhurbaşkanlığı muhabiri. Kendisi de İİBF li. Bana mesaj attı meselenin ne olduğu ile ilgili. belki iyice durumu izah edememiş olabilirim. Lütfen herkes gönderinin altına taleplerimizi yazsın.
-
Bir de 50 kişi 20 katı muhabbeti var.
-
@lion ben de böyle düşünüyorum. Veya da 50 kişilik bir alım düşünceleri varsa CB gideceklere önceden bunu duyuruyorlar ki herkes kanıksasın önceden. Etkinlikler çok güzel gidiyor. Hız kesmeden devam etmeliyiz.