11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Sayı net 50 hocam.
-
Kurumiçi olmasın başka bir şey istemiyorum yeter ki haketmeyen insanlar gelmesin. Yoksa zaten ihtiyaç var. Düşünsenize 1500 kurumiçi guy ne demek. 1500 kurumiçi olmasaydı aileye,akrabaya kimse mahçup olmayacaktı belki 2021'e hazırlanan arkadaşlar umutlu olacaktı. Kurumiçi haksızlığını kabul edemiyorum
-
@yakup-cemil sizin kaynağınız mı hocam ?
-
@yakup-cemil arkadaşlar nasıl bu kadar net konuşabiliyorsunuz? Bu kadar kesin konuşulmasına şaşırıyorum. Bir arkadaşımız da birkaç gün önce sayının 300 350 olarak planlandığını 50 100 vs olmadığını yazmıştı. Bilgi aldığı kişinin de sağlam bir kaynak olduğunu söylemişti.
-
Burada günlerce arandı kurum, her seferinde 50 kişi cevabı alındı, üstüne kurumdaki arkadaşlar da defaatle 50 sayısını duyduğunu söyledi.
Benim anladığım önceki promosyonlardaki arkadaşların yeterince eğitim alamamasından şikayetçi kurum. bu yüzden az ve öz alıp ankarada güzelce eğitip sahaya çıkartma peşinde. burada dönen bütün bu muhabbetten anladığım bu. -
10 yil boyunca alınan denetmenler yetersiz miymis de 2021 yılında bu düşünce oluşmuş
-
Yarın bir memurlarnet etkinligi yapmak lazım. Orda da haber olursak dikkatleri iyice çekmiş oluruz.
-
Herkesin emeğine sağlık. Bence güzel bir etkinlik oldu. Vazgeçmeyelim arkadaşlar. Her gün ne olursa yapalım. Dediği gibi @LioN dostumuzun yarın memurlar.net’e mesaj atabiliriz. Ben daha önce attım görüyorlar mesajı. Daha çok kişi atarsa çok iyi olur.
-
Watsap dan mi yazacagiz. Ben msj attığımda okundu tiki cikmadi
-
Ben yazdığımda mavi tik oldu fakat dönüş vs yapmıyorlar. Ama mutlaka görüyorlar.
-
Bugun memurlar.net etkinligi var mi?
Varsa metin hazir mi ? -
@yakup-cemil Hocam bundan sonrası hep böyle mi olacak ? Planları ne?
-
Arkadaşlar iibf gündemde şu an yine. Burada olan arkadaşlar varsa hem alım azlığı hem düşen kontenjanlar için tweet atarsa çok iyi olur.
-
@yakup-cemil hocam peki kac kati cagirilacak diyorsunuz
-
Şimdi arkadaşlar dün geceden beri aklıma takılan birkaç hususu paylaşmak istiyorum sizlerle.
1-) Cb madem 50 kişilik bir kadroya izin verdi o halde biz bunu kurumun stratejik planı vs de niçin göremiyoruz personel alımına dair olan kısımlarda?
2-) CB madem 50 kişilik bir alıma izin verdi o halde kurum neden bunu resmi bir sekilde açıklamaktan imtina ediyor? Topu kendi üzerinden atmak için bakın bizlik bir durum yok 50 kişiye vize verildi anlamında.
3-) SGK genel bütçeli idarelerin içinde değil. Kendine has bir bütçesi var. 2020 yılında ilana çıkmamasını CB'mi istemedi yoksa kurumun böyle bir talebi mi olmadı? Hatırlanacağı üzere geçen sene SGK 1000'in üzerinde önlisans vs mezunu düz memur aldı. Buradan yola çıkarak CB'nin kurumun hangi unvanda personel alacağına değil genel olarak nekadar sayıda personele ihtiyacı varsa bildirilen o sayı üzerinden kırpma veya onama yaptığını düşünüyorum. Örneğin SGK 2021 yılı için CB 'den 1000 kişilik personel alımı için izin istemiş olsun CB 1000 kişiyi kırpıp 700 kişi için izin versin. Bu 700 kişinin unvanına vs karışıyor mu yoksa SGK isterse 700 kişinin tamamını denetmen isterse 400'ünü denetmen alımı vs diye kendisimi planlıyor?
4-) SGK farzedelim ki 400/500 kişilik bir denetmen alımı talebi ile CB'ye gitti. CB enfazla 1/3 veyahut hadi yarısını kırptı yani 250-200 kişiden az bir sayıya nasıl düşürür. 50 kişilik izin demek talep edilen kadronun %85'ini kırpmak demek 50 sayısı. Şimdiye kadar CB'nin başka kurumlarda üstelik 2 senedir alım yapılmamışken böylesi bir kırpmaya gidildiği görülmüş mü?
5-) Ben bu sürecin başka bir hal aldığını ve başka hesapların yapıldığını her geçen gün daha ciddi düşünmeye başlıyorum açıkçası. Olay CB'ye havale edilip bukadar izin verildiye bağlanıyor belkide. Belki de CB'nin durumdan haberi bile yok. Belki de CB, SGK bizden 2021 yılı için personel olarak 1000 kişilik tahsis istedi bir kısmını kırptık 700 kişilik izin verdik. Artık isterlerse 700'ün tamamını denetmen alsınlar isterlerse 50 alsınlar isterlerse hiç almasınlar diyor.Velhasıl bu işte bir bit yeniği var gibi!!!
-
Aynen öyle hocam 50 diye bi bomba bırakıp gidiyorlar. Ondan sonra ne ses var ne seda. Kurumiçi olabilir işin içinde.
-
@noksani kardeşim 4 yıldır bu işin içindeyim. Burada beni tanıyan da tanıyor. Haa bize de Kurumici yaftasini yapistiriyorsan daha ne diyeyim ki.
-
@Yakup-cemil kardeşimiz tanıdığımız bildiğimiz birisi. Süreç boyuncada kendisi ile birçok kez hasibihalimiz oldu. Niyetinin temiz olduğundan kimsenin şüphesi olmasın. Kendiside burda ki herkes gibi bu mücadelenin içinde. Kardeşim sende üzerine birşeyi alınma. Senlik bir durum yok emin ol.
-
@yakup-cemil kusura bakmayın kırıcı bir şey söylemek istemezdim. Ama 50 diye bi rakam ortaya atıp bir daha gözükmemek kabul edilebilir değil. Bu 50'nin kesinliği nerden geliyor ?
-
@lion CB SGK'ya örnek 500 kadro diyor denetmen sayısı içinde oluyor kurum isterse hepsini denetmen olarak alır bir bit yenigi var bu işte CB den toplu kadro istenir 50 denetmen 30 memur istenmez