11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
bir istikrar olsun ya ama ne bu her seferinde değişiklik. bel bağlıyorsun ona göre hareket ediyorsun her seferinde bir değişiklik. 2 puan türünden alırken 4 puan türüne geçti 85 puanlarla giremedik. şimdi sayı düşürdü 88 küsür de elimde patlayacak. çok sinir bozucu .
-
Yazılı sınav konusuna kim değindi? Ben bütün mecraları takip ediyorum burada bir kaç kişi yazılı olur mu olsa mı acaba gibi cümlelerden başka bir yerde rastlamadım yazılı sınav konusuna. Biz gelecek olan ilanın sayısını artırmaya çalışalım tek odak noktamız bu olmalı.
-
@adam-simith a grubu bitti gibi birşey artık. 2018 den beri gördük bunu. bundan sonrada 3-5 kişi olarak devam edecekler herhalde. yazık çok yazık
-
@ayseymen surekli oyun icinde degisiklige ugruyoruz her gün bu basliga gerilerek giriyorum bakalim ne haberler gelecek diye bi standart olsun puan turleri belli olsun alim sekli belli olsun ona gore kendimize yol haritasi ciziyoruz
-
@sherlock-holmess çok haklısın. yazılı olacağını sanmıyorum bende. şu dönemde 10 katını çağırıp yazılı yapmak çok saçma. yine 4 katı mülakata kalacak en fazla. aynı sayıda insanla uğraşacaksın. ekstra maliyete külfete ne gerek var.
-
@ayseymen bitti hocam dünki guydan sonra gördük
-
@ayseymen ki kurum cok fazla yogun
-
@adam-simith yazık gerçekten kpss den 92 alıp kurum sınavından 88 alan kişi başarısız sayılıyor.
-
@lion
yazılı ne demek biliyorum hocam. girdim yazılı sınavlara girmeye de devam ediyorum.
o ihtimalde belki sizin de puanınıza gelebilir diyorum. ya yanlış anladınız ya da sürece olan öfkenizi herkese yansıtıyorsunuz.
başarılar diliyorum -
şu 50 sayısı kabus olmalı ya. birisi lütfen uyandırsın beni. 50 demek 92-93 taban puan demek arkadaşlar. bence 50 gibi bir sayıyla ilana çıkılması imkansız. minimum 1 sene sürecek bir alım sürecini 50 kişiyle yapmazlar, imkan vermiyorum buna.
-
Söylendiği gibi 50 kişilik bir ilan gelirse 90 puan alan adam mülakata kalamıcak. Bir kaç yıl önce 78 küsürle girilen kuruma 90 puan yetmicek. Allah sonumuzu hayr etsin bize ve ailemize sabır versin. Birilerinin keyfi için bizim hayatımız yanıyor
-
Arkadaş her sene 100 tane kaymakam alınıyor SGK denetmenliği oldu 50 kişi. Ben iki hafta önce memurun kendinden emin bir şekilde 50 dediğinde zaten bir gariplik olduğunu anlamıştım. Adam iki defa aradım iki farklı memurda geçiştirmeden direkt 50 sayısını verdi. Neye istinaden bunu söylüyorsunuz elinizde resmi bir rakam var mı diye sorduğumda ise net bir şekilde CB den bukadar onay çıktığını söyledi. Şimdi 2 hafta geçti gelinen nokta bir çok kanaldan 50 sayısının teyit edildiği yönünde. Bakın bu saatten sonra ama 50 ama 150 ama 250 kaç kişi gelecekse gelsin lakin süreç artık netleşsin. Benim artık beklentim bu yönde. Söylesinler şukadar sayıda şu zamanda şu şartlarda ilana çıkacağız. Bizde görelim. Brezilya dizisine dönmesin olay artık.
-
Süreç öyle kötü ki bazen sgk puanımın olduğuna üzülüyorum
-
50 kisi mulakat olsa kacla kapatir yazili olsa kacla kapatir.gsb den yola cikarsak o bi cok puan turu vardi 10 kisi icin 90,40 da kaldi galiba....sayi boyle gelmesin tabii de moralmen çöktüm artik...biraz once de Ekim ,kasim gibi diyenler oldu biri diyor once gelecek biri diyor sonra anlamadim gitti
-
Ülkenin beş tane iline zamanında hiçbir plan program yapılmadan doldurmuşlar binlerce denetmeni geri kalan 76 ilde 3-5 tane denetmen ile iş yürütülmeye çalışılıyor. İhtiyaç var eksik var denetimler sağlıklı yapılamıyor vs. Şimdi bunun ceremesini yeni alınacaklar mı çekecek? Olay bu yani!
-
Tam 2 yıldır umutla bekleyelim , telaffuz edilen sayılar önce 200 sonra 50 şaka gibi
-
Burda yine itiraz edenler çıkacak ama yine söylüyorum o 50 kişinin de 200 kişinin de altından kurumiçi çıkacak görürsünüz.
Kimse bana donanımlı personel falan demesin. -
Sgk sosyal medya instagram hesabının paylaştığı tüm gönderilere sosyal güvenlik önlisans mezunları yüzlerce hatta bazen binlerce yorum yapıyorlar. Geçen yıl bu şekilde istediklerini aldılar. 2020/1. Atamada 600 kişilik kontenjan ayrıldı. 71 ile İstanbul Ankara gibi yerlere atandılar. Sadece twitter değil instagram, cimer her yolu denemeliyiz, Cumhurbaşkanının twitter intagram facebook paylaşımlarının altına ısrarla yorum atmalıyız.
-
Arkadaşlar bu 50 rakamların telaffuz edilmesinin sebebi kurumiçi sgk elden gidiyor
-
Etkinlik kesin olarak var mı 19 da burdan tekrardan duyuralım.