11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Evet arkadaşlar büyük bir katılım gerçekleştirelim , gerekiyorsa birkaç gün üst üste yapıp dikkat çekelim
-
Merhaba Arkadaşlar. 11. Promosyon ve sonrası denetmen yard. Alımlarında artık direk illere gönderimin olmadığını Ankarada sıkı bir eğitimden sonra illere gönderileceği bilgisini aldım
-
Sayi ile alakali bi durum var mi
-
@soruuitiraz eğitime razıyız yeterki ilan gelsin
-
İlanın geleceği kesinleşti gibi sayı bende üst ağızlardan 50 diye duydum. Bugün eğitimde Kurum başkanımız Sayın İsmail YILMAZ Mesleğin öneminden ve gerek özlük hakları gerekse meslek içi sınıntılar ile ilgili çözümler üzerinde çalıştıklarını ifade ettiler
-
@soruuitiraz
sınava kaç katı çağırılacağı hakkında bilginiz var mı? -
Maalesef
-
@soruuitiraz ne zaman geliyor
-
Sınav yapacakları kesin mi ? Bazıları kurum zaten yoğun bir de sınav yapmakla uğraşmaz diyorlar. Bu arada 50 sayısı kesin değilmiş.
-
@soruuitiraz hocam bu sıkı eğitim bir sonraki ilanın gelme süresini de uzatır mı sizce ? Yine 2-3 yıl sürer mi dersiniz ? Bir de yazılı sınav Hakkı’da bir duyumunuz var mı ?
-
@soruuitiraz ilan geleceği kesinleşti derken yakın mı zamanı sizce.
-
2 yıllık bekliyişe 50 kişi yakışmıyor bile bu ilanın hakkı en az 400 olmalı guy da geçtiğine göre sayının 400 ve üzeri gelmesi için hergün etkinlik yapalım
-
Kurum başkanı bugün yaptığı konuşmada daha nitelikli raporlar yazabilen ve eğitimini Ankara'da tamamlayıp o şekilde göreve başlayacak bir personel planı yaptıkları ifade etti. Telaffuz edilen sayı birçok kanaldan yapılan sorgulamada malesef doğru. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Yeni alımla birlikte aramıza katılacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun...
-
Ya arkadaş maden 50 kişi gelecek. Birçok kanal bunu doğruluyor o zaman çık aslan gibi bir açıklama yap de ki şu tarihte 50 kişilik alıma çıkacağız bunu duyur ha bende 89 puanım ile bu işten umudumu kesip önüme bakayım. Başka neler yapabilirim deyip kendi minimal iradem ile hayatımı planlamaya çalışayım. Bu belirsizlik bitsin artık ya. Gerilim korku filmine döndü bu iş.
-
o kadar emek ver uğraş tamam bu sefer olacak de umut bağla yine hüsran. 50 nedir ya 50 nedir? bende 50 bilgisini almıştım zaten kurumdan doğruluğuna eminim artık bu kadar söylenti boşuna olamaz. kaç kişi 50 dedi zaten. 88 puanlara boşuna sevinmişiz. artık 95 den aşağılar pek kurtarmıyor.
-
@lion
yazılı yaparlarsa belki 4 katı değil, daha fazla olabilir hocam. öyle bir gelişme olursa gelebilir 89 a da. -
@duha kardeş yazılı demek ne demek biliyor musun bunlar yazılı yaparsa bilmem kaç ayda onu açıklar sonra bilmem kaç ayda mülakat tarihini açıklar sonra bilmem kaç ayda mülakat sonucunu açıklar süreç iyice sarpasarar. 1600 kişiyi sözlü yapıp çağıran kurum 50 nin 10 katını 20 katını yazili yapmaz. 500 kişiyi 1000 kişiyi aradan çıkartırlar. Ha bu arada sayın başkan böyle bir konusma yaptı ise o halde bundan önce alınan prolarin niteliksiz oldukları ni mi deklare etmiş oluyor. 50 kişi alacaklar maden şöyle böyle sıkı eğitim vs olacakmış o halde bu 50 kişi ye direkt 3600 ek gösterge versinler bunlar bambaşka nitelikli 50'ler desinler.
-
@lion az olsun öz olsun mantığına geçmişler herhalde. öncekilerin eğitimini yetersiz bulup faturasını yeni atanacaklara çıkarıyorlar resmen
-
Geçen yıl mayıs ayında sadece 20 uzman yardımcısı sınavı yaptılar hala mülakat sonuçları belli değil. Yazılı sınav da kötü olur 50 kişi gelmesi de.
-
@LioN cok dogru soyluyosun hocam yani birde isterse 50 kat cagirsin nolacakki guy da neler oldu gorduk daha dün sonuc olarak kac kisi sevinecek sadece 50 onceki dönemlerde 400 du 350 ydi