11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@noksani 50 ve yazılı sınav söylentileri çoğaldı doğru çıkacak gibi duruyor
-
@gece-0 hicbisey net degil hocam insallah sayi bir sekilde artar en kotu 200 olsun gonul ister 400 olsun 500 olsun
-
10.dönemde de sınav geliyodu puan türleri cikartiliyodu hatta p42 nin cikmasi konusuluyodu son anda noldu 2 puan turu eklendi p40 ve p47 onun icin son ana kadar hicbiseyin belli olacagini dusunmuyorum umarim bu 50 sayisi bir sekilde yuksetilir mininim 200 300 sekilde guncellenir://
-
İnşallah hocam acaba pareto üstad ne diyecek ?
-
@gece-0 o söylentileri de burdan duyduklarımiz iste ben baska bi yerden duymadim .doğruluğu tartışılır
-
️️️️️️️️️️️️️️️
Yarın saat 19.00 da etkinlik planlıyoruz dostlar.
Tag için kullanacağımız isim konusunda fikirleriniz varsa lütfen belirtin.
Cb
Zehra Zümrüt
İsmail Yılmaz
Ahmet Erdem gibi.
Ayrıca isim olmayıp kayıtdışı istihdam oranını ve talebimizi belirten bir Tag de kullanabiliriz.
Birazdan etkinlik için afiş hazırlanacak twetterda illaki rastlarsınız afişi paylaşırsanız daha fazla kişiyi etkinliğe çekebiliriz dostlar.
Etkinlik için saat 19.00 da aynı anda tweetler atılması gündeme hızlı girmemiz için en önemli neden. 200 kişi saat 19 ile birlikte herkes 50 twet atıp ve 100 rt yaparsa 30.000 tweet yapıyor ve bu çok önemli bir sayı lütfen dostlar gereken önemi gösterelim artık.
Gündeme girdikten sonrada etiketsiz twet atmayalım ne kadar çok etiket yaparsak üst merciler o kadar farkına varacaktır. Umarım güzel bir katılım olur ve güzel bir ilan gelir. -
Evet arkadaşlar tag konusunda özellikle yardımcı olun kişiye yönelik mi olmalı, ben sgk başkanının adı geçsin Bi gündemde görsün kendini diye düşünüyorum
-
Madem cb onayında sayı 50ye düşürüldü bence tag da bu cb onayı ile alakalı olmalı diye düşünüyorum. Ama yaratıcı olamadığım için bir şey bulamadım
-
@hmm100 birçok farklı isimden 50 sayısı ve yazılı sınav duyumu geldi, dikkate alsak iyi olacak geç olmadan, ben ihtimal veriyorum şahsen böyle bir değişikliğe..
-
#SGKDuySesimizi olabilir tag
-
@gece-0 aynen ilan gelince elimizden bisey gelmez öncesinde tepki gösterebiliriz. Bu tasarruf tedbirleri konusunu da dile getirelim
-
@lion başına # koyamıyoruz gündeme girmiyor öyle format bu şekilde olmalı
1- SnİsmailYılmaz BİNDenYard
2- SnRTE BinSgkDenONAY
gibi.. -
Guyun 1 günde açıklanması büyük sürpriz oldu. Aynı şekilde bir mucize yap SGK 500 kişilik ilanla gel Allah için ya...
-
Yarın ki etkinliğe katılım yüksek olmalı. Özellikle guy sınavından çıkan arkadaşlarıda artık sürece dahil olmaya davet ediyorum. El birliği ile en kısa sürede en maksimum sayıda bu ilanı ALLAH'ın izni ile getirelim artık.
-
Haydi bakalım SGK için tam gaz etkinliklere devam edelim . İnş katılım fazla olur .
-
Yarın ki etkinlik için yapılacak hazırlıklar!!!
1- Kaleci Rüştü gibi gözaltlarına kömür çekilecek.
2- Kılıçlar bileylenecek.
3- Okların uçları sivriltilecek.
4- Zırhlar pasta cila yapılacak göçükler düzeltilecek.
5- Etkinlik saatinde sigara çakmak ve küllük özen ile hazır edilecek. -
Face ve telegram gruplarındaki kisileri aktif hale getirilim destek alalım.. katilan cok olmazsa sonuc da alamayiz. Guyu puanlarını gördük.
-
Başkanın twitinin altında önlisans mezunları yağdırmış yorumları. Başkan tamam gençler 950 size olsun 50 de diğer abilerinize ablalarınıza. Siz hakettiniz bunca yoruma derse şaşırmam.
-
Evet arkadaşlar bittik tükendik artık, herkes katılsın lütfen
-
Evet arkadaşlar bittik tükendik artık herkes katılsın lütfen