11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion evet hocam 19.00 da etkinlik var
-
Saat 19.00 da aynı anda başlamaya dikkat edelim dostlar.
Gündeme girince etiketle birlikte Tag ı kullanacağız.
Etiket listemiz️
@ZehraZumrutS
@isyilmaz1971
@msbagli
@evkaf
@Ahmet_Erdem60
@lutfiayddin
@BKaraburun
@cbsbb -
Az sonda 19:00’da çok güçlü bir etkinlik yapalım arkadaşlar.
-
Tag belli degil değil mi şuan
-
Arkadaşlar etkinlik başladı mı başlık nedir? Bir aciklasaniz. Twitter'da yeniyiz bilmiyorum şuan nereden nasıl katılacağız. Belli bir tag yok mu?
-
SnİsmailYılmaz BinSgkDentYar
-
SnİsmailYılmaz BinSgkDentYar
-
1200 twit ile yasak elma gündemde biz onca twit atıyoruz neden gündemde değiliz anlamadım.
-
@lion hocam twetter gündem ayarlarınızdan bu durumu düzeltebilirsiniz. Saat 19.40 gibi 6.sıraya kadar yükseldik şuan 21.16 itibariyle 13.sıradayız.
Dostlar son olarak SGK sayfasının denetmen yardımcılığı eğitimiyle ilgili paylaşımın altına isteklerimizi yazalım -
Twitter’da Muhbir haber sitesi bizi haber yaptı. Bakanımızı,danışmanını etiketleyerek twit atalım. Bulunmaz bir nimet.
-
Hadi arkadaşlar devam ha gayret
-
Gündemdeyiz merak etmeyin. Bugünlerde oluşan gündem belki bu ilanın lehine olur.
-
Arkadaşlar Twitter da Yusuf Yazgan yine Kurum içi ile ilgili twit atmış. Lütfen herkes hakaret etmeden tepkisini ortaya koysun.
-
@gmzankr066 bu haber duyuldu buna retweet yapılsa iyi olur bir mv destek vereceğini iletmiş burdan
-
@hedefsgk
ilgili sendikanın yaptığı paylaşım şu şekilde;
http:/ /buromemursen.org.tr/haber/buro-memur-sen-kurum-ici-uzmanlik-kadrolarinin-ihdasinin-tum-kamuyu-kapsamasini-talep-etti-6212
özellikle 5. sayfada istenilen kadrolar ve her sayfadaki “adalet” vurgusu gerçekten enteresan olmuş. -
Evet arkadaşlar etkinlik devam ediyor. Lütfen elimizden geleni yapalım. Öyle sanıyorum verimli bir aktivite oldu. Lütfen devam edelim.
-
Kurumiçini görmeye dayanamıyorum o kadar zoruma gidiyor ki arkadaşlar lütfen devam edelim birileri duysun sesimizi
-
Son durum ne arkadaşlar hala gundemdemiyiz? Şöyle haftada 2 defa etkinlik yapsak cidden harika olur. Bir önceki etkinliğe göre daha verimli oldu bu.
-
50 sayisina bir tarafim inanmiyor ama bakalim, insallah yalandir
-
@denetmen11 200 gelse sukredecez