11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@angara06 çünkü sen ve 3-5 fake hesabın insanları manipüle ediyor dostum o yüzden takıldım:) eskiler zaten itibar etmiyor seni tanıyor aramıza yeni katılan arkadaşlar da tanısın diye:)
-
Yetki yeterlilikle bence de alakasi yok. Sadece gelmeyen ilana bahane buluyoruz. Adamlar bir ayda neler basariyolar. Kiytirik bi sinav icin aylarca ugrasmakla aciklamak mantik dışı. Yine bu inanciniza saygi duyuyor ve ben yine de inanmiyorum
-
Hayal aleminde yasamaya devam et sen dostum ayrıca fake hesap açmak işimiz degil
-
@angara06 sizin bunu yapabilme potansiyeliniz o kadar fazla ki sgk ya neden takıl olduğunuzu da biliyoruz hepimiz:)
-
takık* olduğunuzu
-
Yazdıklarından belli zaten. En çok üstüne düşenden ve kesin konuşandan hep uzak durmak gerekiyor.
-
@gece-0 herkez biliyor zaten yeni olanlarda anlarsa skntı yok
-
@gece-0 cok ilginc degil mi hocam yeni hesap acilmis mulkiyeli adam diye daha ilk gonderisi gelip yetki yeterlilik sonrasi olacak diye ancak kendi kendilerini kandirir bu arkadaslar bizleri degil
-
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Yetkide yapılır yeterlilikte yapılır yeni ilanda verilir. SGK 10 produr alım yapıyor. Ben herhangi bir teammule göre alım yaptığını sanmıyorum. 15 temmuzun hemen ertesi günü ilan vermiş bir kurumdan bahsediyoruz. Veyahut 6 ayda bir iki ilana çıkmış bir kurum. Dolayısı ile hemen enseyi karartma in anlami yok.
-
-
SGK utanır mi bilmem insanlar ilan beklemekten tam ehliyetsize bağladı. Bizim ciddi anlamda tutarlı geçerli sahih bir bilgiye bir açıklamaya ihtiyacımız var. Çok zor olmasa gerek şu tarihte çikicaz demek...
-
İLAN KPSS'DEN ÖNCE GELECEK RAHAT OLUN
-
10.promosyon denetmen yardımcısıyım size laf yetiştirecek değilim. 5 yıldır bu forumu takip ediyorum. Sizin bir bok bilmeden saçma sapan yorumlar yaptığınızı görünce hesap açtım.
-
İleti kaldirilmistir.
-
@mülki̇yeli̇-adam Önce üslubunuza dikkat ediniz. "saçma sapan" diye nitelendirdiğiniz her yorum bizler için çok değerli.
-
@1inci Hocam sayııı????
-
@1inci sayı sizce kaç olur?Kpss öncesi gelir dediğinize göre sayı hakkında da on bilgi tahmininiz vardır.
-
İleti silinmiştir.
-
@zenginmemur sayı 50 olacak büyük ihtimal, aksi net duyum henüz gelmedi ya da ben görmedim.
-
İleti kaldirilmistir.