11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar etkinlik başladı. Lütfen yukarıdaki metini msj olarak memurlara gönderelim. Katılımın yüksek olması lazım. Bakın hergun burda ileti yazıp birşeyler yapmak etmek lazım diyoruz. Etkinlikler organize ediliyor fakat maalesef yeterli katılım saglanamıyor.
-
@lion gönderdim hocam metni gerekli yerlere iletilmesini istedim.
-
@lion +90 532 540 05 90 numara bu demi hocam
-
Yolladık
-
@urfaspor63, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@lion +90 532 540 05 90 numara bu demi hocam
Evet kardeşim bu numaraya yolluyoruz.
-
Arkadaşlar etkinliğe katılım sağlayalım. İki yıldır beklediğimiz yetti artık. İlanın geleceği yok gördüğünüz gibi. Bakanımız dün ziyarette bulundu ofislerine. Onların yapacağı bir haber sesimizi duyurabilir. Duyarsız olmayalım. Sözü geçen düşük sayılara aldırış etmeyin lütfen. Mücadele etmeden düze çıkılmıyor haydi dostlar!
-
Yolladık bakalım
-
Telegramda da paylaşıldı.
Şu bilgiyide bilmeyen varsa vereyim.Daha dün memurlar.net yöneticileri Zehra Zümrük Selçuk'u ofisinde ağırladı.. -
Evet arkadaşlar bakan hanım dün memurlar.netin ofisini ziyaret etti. Son 15 dk katilalim etkinliğe mümkün oldukça. Güzel bir haber yaptırmamız lazım manşetten.
-
@billofrights sormadılar mi bilgi alamaz mıyız?
-
@lion geç gördüm etkinliği arkadaşlar kusura bakmayın. Ama şimdi gönderdim.
-
ilan kac kisilik gelecek acaba
-
@denetmen11 artık bu kadar etkinlikten sonra söylenen 50 kişilik ilan gelmez inşallah
-
Yeni kabine açıklanacağı konuşuluyor. Bakan değişikliği olursa alımı olumlu olumsuz nasıl etkiler ?
-
@sinyor ortada alıma dair bir şey olmadığı için etkileyecek bir durumda yok.Bakanlık ayrılır iş bilen biri atanırsa belki süreç hızlanır.
-
@eomer 50 kisi muhabbeti asilsiz mi diyorsunuz hocam ?
-
Yok ben ben sadece bürokratik işleyiş için değerlendirdim.
-
keşke asılsız olsa ama farklı kişiler aynı sayıyı söyleyince ister istemez düşünüyor insan
-
Bu geceki resmi gazete kabine değişikliği yayınlanabilir. Bekleyip göreceğiz. İnş hepimiz için hayırlısı olsun.
-
@lion kabine kesin mi hocam?Ya da piyasaların kapanısi mi bekleniyor?