11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@zenginmemur kabine kesin ama kimin gidecegi kimin gelecegi belli degil. Acsh bakanimiz degisir mi acaba?
-
@sedatinho Hocam bol ilan verecek bakanlar gelir inşallah.Aile bakanlıgı 250 kisi uzman alımıda beklemede sgk denetmenligi vergi mufettisliği
-
https://twitter.com/yusufyazgan37/status/1375368441268465668?s=19
Buro sen genel baskani bu aralar sgk ile cok ilgileniyor. Arkadaslar guya benzemesin sgk da. Bu yuzden en az iki kelam edelim twitinin altina
-
@sinyor Çalışma bakanlığına Faruk Çelik gelebilir diyorlar.Eskiden de çalışma bakanlığı yaptı.Personel alımına yönelik bakışı nasıl acaba
-
@varol ya bu adamın söylemleri hep olmuş bugüne kdr ama eyleme döktüğü bir durumda yok. Bu biz saldırdıkça deliriyor, gündemde de tutmayı başarıyor kendini. Sgknın kurumiçine sıcak bakmadığını tavrımız belli dediği de yıllardır ortada olan bir durum. Sgk da kurumiçi mümkün değil. Bakan raporlar işlemler daha kaliteli olsun diye eğitimi arttırıyor. Düz memur raporu Allah yetisi almadıysa nasıl 3yıl denetmen yard yapmış birinden daha iyi yazabilir. Denetmen denetçi kontrolör gibi yerler için kurumiçi olayı imkansıza yakın.
-
@ozlemce o zaman niye ilan gelmiyor?2 yıldır ortada alım yok.Sgk ilana çıkması açıklaması derken en az 1 yili bulan bir süreç.
-
@ozlemce baskanin fonksiyonsuz oldugunu soylemissin, dogrulugu olabilir, sahsen tanimiyorum kendisini. Fakat bu isler ufaktan ufaktan baslar, sonra cat diye kurumici olarak geri doner. Biz bu kisiye ve bu duruma olan dusuncemizi bugun dile getirip tepki koymazsak, sonuclari yarin daha vahim olabilir.
-
@ozlemce cvp yazmayayım polemiğe girmeyeyim diye düşündüm ama yine de yazmadan edemedim siz düz memurları ne zannediyorsunuz acaba. hiçbir şey bilmez anlamaz birşeyden çakmaz falan mı yaa bunları okudukça gerçekten ben çok gülüyorum. yine saldıracaksınız belki ama insanları yargılamadan önce bir düşünüp öyle yazın çok saçmalamışsınız resmen. 3 yıllık denetmen yardımcısından çok daha iyi mevzuata hakim düz memurlar var hatta denetmen yardımcıları ilk atandığında iş hakkında bişeyler öğrensin diye düz memurların yanına gönderiyorlar. Hergünü bir serviste geçirip iş hakkında bilgi alıyorlar. Bu durumu bizzat yaşamış biri olarak konuşuyorum boşa atmıyorum yani. Kurum içi konusunda katılıyorum evet sgk kurum içi almaz. Haa şimdiden yazayım bende kpss a dan yüksek puan almış ilan bekleyen biri olarak yazıyorum bunları aynı zamanda düz memurum aklımız fikrimiz bilgimizde yerinde çok şükür.
-
@ayseymen öyle düz memurun yanına verme falan yok uydurmayın allah aşkına
-
@ayseymen nasip olur gelirse hangi puan türüyle başvurcaksınız hocam?
-
@mercuryist benimde 10.donemden baslayan arkadaslarim var oyle duz memurun yanina kimse vermedi
-
@ayseymen burda amac düz memur kötulemesi değil, bunu bir netleştirelim. Bu devlet için her çalışan değerlidir.Bizler kurumici haksizliktir derken; kurumicindeki B grubu memurlarin A grubu kariyer mesleklerine atanmak istiyorlarsa, Bu mesleklere geçmek icin uygulanan tüm şartları saglaması gerektiğini savunuyoruz.
B grubu memur, öğrenim şartını, yaş* ve kpps a grubu sinavi + kurum sinav + mülakat* sartini benden ve benim gibi bu kadrolar icin yola cikmis mezunlardan daha daha iyi yapabiliyorsa, kariyer meslegi hayirli olsun. Bu tür bir duruma karsi degiliz hiç birimiz..
-
@adam-simith ben zaten 10. prolar geldi demedim. önceki dönemlerden bahsettim ve bunu bizzat yaşadım dedim okumuşsanız. Sürekli yanımıza eğitime veriyorlar demedim. Ama 10. prolardanda il belirtmeyeceğim oryantasyon amaçlı servislerde bulundukları bilgisini de aldım. Önceki dönemlerde de kendi çalıştığım serviste bizimle birlikte bir süre iş ve işlemler hakkında bizim yanımızda oturup yaptıklarımızı izlediklerini söylemek isterim. İnanıp inanmamak sizlere kalmış saygı duyarım. ben sadece insanları aşağılayıcı nitelikteki konuşmalara dikkat çekmek istediğim için yaşadığım olayı paylaştım.
-
@karar nasipse p42 den başvuracağım hocam.
-
@varol aynı yollardan geçiyoruz. hak edene nasip olsun inşallah. temennimiz o yönde.
-
@ayseymen ilan kesin gelir mi yani?Yoksa kurum ici ve 50 sayisi dogru mu?
-
@ayseymen boyle birsey oluyorsa da olmamasi icin yeni denetmenleri 6 ay sureli uygulamali egitime alınacak egitim sonrasinda illerine dagitilacak bizde kimseyi asagalamiyoruz tek istedigimiz esit kosullarda ayni yollardan gecmek
-
@zenginmemur kurum içi falan yok. yıllardır emeklilik, işveren, mali hizmetler gibi iş yükü ağır ve uzmanlaşmayı gerektiren servislere taşra uzmanlığı verileceği konuşuldu. bunun içinde 5 yıllık memuriyet yaş sınav vb. kriterler konulacağı söylendi. Ama yapılmadı sgk da yapılacağına da inanmıyorum. Hatta keşke işveren uzmanlığı, tahsis uzmanlığı gibi kadrolar açılsa da yeni mezunlara da yeni bir iş alanı açılsa. Yani arkadaşlar rahat olun SGK DA KURUM İÇİ ALIM YOOOKKK. 50 sayısına gelince bu konuda benimde sınav hizmetlerinden duyduğum sayı 50 evet. Ama gerçek olmamasını temenni ediyorum. 200 e bile razı duruma getirdiler bizleri şu an .
-
@ayseymen haklısıniz 50 ve 200 sayıları çok az.
-
200 kişilik ilanı bile arar olduk