11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion Katılıyorum. Zaten belirlenmiş bir alım var. SGK baştan kurulmicak ama beklemek huy oldu artık bizde kurumlar bahane sunmadan biz kendimiz bahaneyi söylüyoruz.
-
Arkadaşlar yeni bakan Sn Vedat Bilgin Twitter'ını kendisi kullanıyor. Takip edelim ve tweet attığında hazırlanmış görselleri yorum kısmına atalım. Dikkatini cekebiliriz. Aktif katılım olmalı elbette ki. Şuan en son attığı tweette yaklaşık 500 tane bizim görsel olarak yorumlarımız var. Biraz daha sabır ile mücadeleye devam etmeliyiz.
-
Kesinlikle dostlar. Sabırlı ve sürekli bir şekilde görsel etkinliğine katılım sağlayalım. Farklı kişiler görsel etkinliğine katılırsa çok iyi olur. Bakan beyin son twitinin altında görseller mevcut. Katılan kişi ne kadar artırırsa o kadar farkındalığımız artar. Bildirimleri açıp Bakan ve Başkan bey tweet atınca görsellerimizi yorum olarak atalım.
-
Arkadaşlar yarın saat 17:00'da SGK denetmen yardımcılığı etkinliği var. Twitter'da tam saatinde elimizden geldiğince katılım gösterelim. Yeni bakanlık yeni bakan beklediğimiz gelişmelerdi bunlar sırası ile gerçekleşti. Şimdi sıra etkinliğe geldi. Bu önümüzdeki 1 ay ciddi anlamda önemli. Bu süreçte sesimizi duyurul ilanımızı güzel bir sayıda almalıyız artık. Etkinlik sırasında gorsellerimizide kullanmayı ihmal etmeyelim. Yine başka bir konu ise. Bakan ve başkan beyler tweet attığında tweetlerinin altına yorum olarak gorsellerimizi atıp dolduralım. Dikkatleri çekelim. Yarın güzel bir katılım olması dileği ile. Saat 17'de Twitter'da buluşalım.
-
Cimere başvurmuştum alım ile ilgili tekemmül etmemiş konularda bilgi veremiyorlarmiş.Sgk bu yılı da es geçmemeli.
-
VedatHocadan BİNSGKDentYrd
Tag kopyala yapıştır. 17.00 da başlıyoruz. -
Bukadar salmışlığın bukadar boşvermişliğin bukadar bırakmışlığın bana göre üç sebebi var ;
- Bu ilanı bekleyen kişi sayısı 11.pro için gerçekten çok ama çok az.
- Bu ilanı bekleyen elinde puan olanlar forum twitter vs gibi platformlardan habersiz(ki bu olasılık çok düşük bence)
- İnsanların atanmak gibi bir derdi yok olsada olur olmasada olur. Ailem zengin geleceğim garanti babam sağolsun modundalar.
Benim aklıma bu 3 maddeden başka birşey gelmiyor maalesef. Bakınız bakanlıklar ayrıldı ve bakan değişti. Bu güzel gelişmeler dahi maalesef ki insanları harekete geçirmedi. Bu kadar umursamazlık neden? Bu kurum 10 dönemdir alım yaptı. Forum 2016 dan beri var ortalama en az 4 proda başlık açılmıştır ve oradaki başlıklara bakıldığında bir heycan bir enerji ve sinerji var. Lakin 11.pro da dönemin başından beri bir sessizlik bir bırakmışlık sözkonusu. 2 gündür 100 tane çiçekli böcekli renk renk sloganlı görseller hazırladım bunlar öyle kolay hazırlanmıyor uğraşıyorsun. Ne için peki? Etkinliklerde kullanalım farkındalık oluşturalım diye. Cumhurbaşkanı bakanlar bürokratlar kim var kim yoksa Twitter'da tweet attıklarında yoruma koşuyorum. İlanı bekledigimize dair onlarca yorum görsel atıyorum. Sesimizin beklentimizi duyulması için. Twitter'da etkinlik yapıldığında yüzlerce tweet atıyorum ne için peki? Bu ilanı artık getirtelim diye. Velhasıl elimden geldiğince gücümün yettiğince aylardır mücadele ediyorum. Amacımız gayemiz hedefimiz bir iken neden bukadar duyarsızlaştık anlamıyorum. Malum pandemi dönemi herkesler evde iş yok güç yok. İnsanlar eline telefonu alıp 20 30 tane tweet ve yorum atmaktan gocunuyor. Bakınız değerli arkadaşlar mücadeleyi bırakırsak elimize geçen hiçbirsey olmayacak. Herkesi elini vicdanına koyup sadece 1 dk düşünmeye çağırıyorum. Ve bu ilanı ciddi anlamda bekleyen artık yeter atanmak istiyorum diyen bütün arkadaşları bu davada elini taşın altına koymaya birkez daha davet ediyorum. Bunca emek ve çaba boşa gitmesin. İş işten gectikten sonra buraları ağlama duvarına çevirmenin kimseye bir faydası olmayacak. Dert kpss den 90 puanlar almak değil. Puan alınsada ilan gelmedikten sonra bir hükmü yok. 2018'lileri hatırlayın. Nice güzel puanlar aldılar lakin kullanmak nasip olmadı. Kpss'ye 3 ay kala 2019 puanlılarında mağdur olmaması için bütün camiadan bir ve beraber olmayı kenetlenmeyi rica ediyorum. Umutları diri tutup üzerimizdeki şu ölü toprağını atalım artık lütfen...
-
@lion bir sebep ben yazayım çünkü alandan hazırlanan iibfliler guy duy mulakatina vmy yazılısına hazırlanıyor.Sgk denetmenliğinde il belirsiz geç açıklanıyor v.s bunların çoğu umursamaz yapıyor.Duy guy mülakatindan sonra sen gör ama nafile kpss gelmiş olacak.
-
@lion sgk denetmen yardımcılığı benimde beklediğim ilandi ama 50 sayısını kabullenen kişilerle tartışmaya girmemek için soğudum bu ilandan.Adam resmen sende puan alsaydın dedi.En çok biliyorum sen uğraşıyorsun ama bakanlık gerçekten çok yavaş.Kpss tarihini bile bilmezler.
-
Yeni bakan geldikten sonra 2021 kpss den sonraya kadlı diye duyumlar var.
2021 den sonra 400 kişi diyorlar
Ama bakalım -
@merasim34 2021 sonrasina kalirsa 2022 mart nisandan once gelmez ilan
-
O kadar gecikeceğini düşünmüyorum
Ama bilemem -
Telefondaki kişi 50 diyordu.Emin konuşuyordu oyle yuksek beklemeyin diyordu.Bu meslekte mali hizmet uzmanlığı gibi olursa şasirmam
-
Gerçekten mi Hocam ya bakan değişti değişeli duyum kovalıyorum ben de,ilandan başka her şey var gündemde ama ilandan ses seda yok.
-
Ben ilanın bayram sonrası geleceği konusunda ki umudumu koruyorum. Bakan değişikliğinin ilanı etkileyeceğini şahsen düşünmüyorum.
-
@merasim34 duyumunuz kimden hocam güvenilir mi
-
@yesillenenfındık hocam herkesi çok ciddiye almayın öylesine söyleniyor bir çok şey
-
9 aydır bekleyen sgk uzman yardımcılığı sonuçları yeni yönetim gelince bir hafta içinde açıklandı bence bazı süreçler daha hızlı ilerleyebilir.
-
Uzman yardımcılığı açıklandı. Beklediğim işaret fişeği bu idi. Evet arkadaşlar. Kurumda çarklar dönmeye başladı. Denetmenlik ilanı içinde süreç başlayabilir artık. Hayırlı olsun uzmanlık sonuçları.
-
@lion aynı şeyi düşündüm. İnşallah beklediğimiz gibi olur hocam