11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Dün uzun bir aradan sonra uzman yardımcılığı sonuçları açıklandı. Bugün ki resmi gazetede ise yeni bakan yardımcıları ÇSGB'ye atandı. Bakanlıkta ve kurumda çarklar dönmeye başladı. Öyle tahmin ediyorum ki bu gelişmeler beklediğimiz ilanında artık yaklaşmakta olduğunun işaretleridir. Az evvel RTÜK başkanı sayın İbrahim Uslu beyefendiyede durumumuzu anlatan bir yorum yazdık. Kendiside sağolsun uygun zamanda talebimizi ilgili yerlere ileteceğini ve tahminimce ilanın gelmesi yakındır diyerek bir cevap verdi. Velhasıl mücadeleye devam ediyoruz. Umutları tüketmedik ve tüketmeyeceğizde.
-
@lion düzeltme RTÜK başkan yardımcısı olacak.
-
@lion ibrahim bey dayanaksiz bir şeyi söylemez sanırım inşallah şöyle güzel bir sayı ile kpss öncesi alım olur. Hmuy ve duy'un da açıklanması ile puanlar düşecektir ınşallah. umutlandık
-
@paretowilfredo yokmu hiç haber
-
@ynsss4 puan düşme konusunda yanılgıya düşmeyin hocam çünkü halihazırda çalışan veya yeni atanan duy guy ve il göçler açılacak denetmenlik için başvuru yapacaktır
-
Haklısınız hocam. Umarım vicdanlı kişiler kazanır oraları
-
@ynsss4 işi insanların vicdanına bırakmaktan ziyade yeni Başkan keşke yönetmeliğe başka kurumda çalışanların ilana başvuramayacağı maddesini eklese ne güzel olur ama hayal işte..
-
Yarın yani pazartesi saat 17.00 da SGK denetmen yardımcılığı için Twitter'da etkinlik yapılacaktır. Yüksek bir katılım olması temennisi ile. Şu günlerde yapacağımız her türlü etkinlik çok önemli. Lütfen bunun farkında olalım. Tag etkinlik saatinde belli olacak.
-
SnVedatBilgin BiNSGKDentYrd
Tag bu arkadaşlar. 17.de başlıyoruz. Yüksek katılım olması dileği ile.
-
@paretowilfredo kardeşim merhaba. Malum olduğu üzere 2 hafta önce bakanlıklar bölündü ve bakan değişti. Esasen bu değişimler gerek İİBF camiası gerekse teşkilatın içinde bulunan kimseler için müspet gelişmeler olarak yorumladık/yorumlandı. Bu son gelişmelerin ışığında beklediğimiz ilanın akıbeti hakkında herhangi yeni bir gelişme vs güçlü veyahut cılızda olsa kulağına çalındı mı? Evet 2 hafta henüz çok kısa bir süre. Bu değişimlerin akabinde getireceği birtakım gerek bürokrasi gerekse işleyiş yönünden değişimlerin olduğu aşikar. Bizler dış kapının dış mandalıyız henüz. Dolayısı ile safi olarak ilanı bekleyen çoğu kimselerin bu dengelerden haberi yok. Lakin yinede geleceğe yönelik bir projeksiyonu kendi tarafından yapacak olursan şahsi kanaatlerini duymak isteriz. Biliyorum sözkonusu kurum SGK olduğunda dengeler çok değişken ve maalesef tutarlı değil. Bundan mütevellit daha önce birtakım sıkıntılar yaşadığını da biliyorum. Fakat hak verirsinki çok uzun süren bir bekleyiş oldu. Malum olduğu üzere de kpss'ye 3 ay gibi kısa bir süre kaldı. Ezcümle kardeşim. Varsa bir öngörün veyahut cılız/orta/yüksek bir duyumun biz forum ahalisi ile paylaşırsan memnun oluruz.
-
@lion Merhaba dostum. Açıkçası haberler hem iyi hem değil. Kurumda yetki ve yeterlik sınav tarihleri netleşti büyük oranda ilanları eli kulağında. 12 ve 19 Haziran'da bu sınavlar planlanıyor. Aynı zamanda Denetmenlik için ilanın hazır olduğunu duydum. Ama ne yazık ki 50 sayısının aksini duymadım. Bu şekilde ilanın geleceği konuşuluyor. Yetki yeterlik ilanlarının bu haftalarda açıklanması gerek. En geç bunları müteakiben ilan gelebilir bu şekilde diye düşünüyorum duyduklarımdan yola çıkarak ne yazık ki.
-
Teşekkür ederim kardeşim. Hayırlısı olsun hakkımızda. SGK süprizleri sever. Sağ gösterip sol vururlar belki. 2 yılın üstüne 50 sayısı cidden çok yetersiz.
-
@paretowilfredo yazili sinav olma durumu var mi
-
An itibari ile gruplarda konuşulan şey. Bakanlık kaynaklı edinilen bilgilere göre ilanın bakanın imzasına kaldığı. 50 kişi ve yazılı olarak geleceği ve önümüzdeki birkaç güne verileceği yönünde. Umarım hepsi asılsız çıkar.
-
Yazılı sınav konusunu ben de duydum da inanmak istememiştim ya.
-
Bu ilanla ilgili güzel olan geri şeyi kaçırdık ya keşke 3-4 sene önce doğmuş olsaydık,eskiden alımlar ne kadar güzelmiş.
-
Olabilecek tüm olumsuzluklar 11.promosyonun başına gelecek sanırım ya da 11.promosyon ile başlayıp bundan sonra hep bu şekilde olacak. 50 sayısı ile ilgili ve yazılı olması ile ilgili insan yorum yapamıyor gerçekten
-
Her sene böyle söylentiler çıkmakta umalım ki bu senede asılsız çıksın. Lakin Sn İsmail Yılmaz'ın ilk ilanı olacak bu. 2020 ocaktan beri vekaleten başkanlıkta. Dolayısı ile ne yapar ne eder kestiremiyoruz. Önceki ilanlar selim bağlı dönemindeydi.
-
@lion Ne demek dostum eğer ilan bu şekilde gelirse bence tek sebebi Başkan Beyin perspektifidir derim. Neden derseniz, daha bugün denetim istatistikleri yayımlandı ve bir il dışında tüm iller performansın altında kalmış. Başkan Bey bu durumda performans yetersiz, sayı yeterli demeye elbette devam edecektir.
-
@adam-simith Duymakla beraber teyit sağlayamadım dostum buna. Planlarda var ama bu ilanda olacak mı net değil.