11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bir başka arkadaşımızda denetmen arkadaşıma sordum şimdi o da teyit etti. P47 puan türünün çıkartıldığını diye yazmış. Ve arkadaşı eklemiş olay başkanda bitiyor. Henüz herşey kesin değil. Bence başkanın üstüne yoğunlaşın demiş.
-
@colebusthe10 50 kişi olursa ve baskaninda tutumuna bakılırsa istatistik olmama ihtimali yüksek maalesef kardeşim. Neresinden bakılırsa bakılsın. Gerçekten çok yazık. Keşke bu düzenlemeler önceden duyurulsa ve insanlar ona göre planlarını yapsalar. Ben burda şahsen istatistikçi kardeşlerimiz içinde üzülürüm.
-
@lion dostum eğer 50 sayısı doğru olur ve mülakat olursa kaçla kapatır sizce
-
Eli kulağında olan bir ilan, sayı eğitimlerde belirtildiği gibi azaltılacak. İlan bayram öncesi netlik kazanacak gibi duruyor.
-
Arkadaşlar saat 21.00 da Twitter'da acil olarak toplanıyoruz ve etkinlik yapacağız. Bu etkinlik belkide köprüden önceki son çıkış. Bundan dolayı herkesi etkinliğe davet ediyorum. Etkinlik başlayacağı zaman tagı buraya yazacağım. Herkes katılsın lütfen.
-
Kardeşim bu konuda inan tahmin etmek şu aşamada çok güç.
-
İsmailYılmaz 50DenYrdHayır
Tag kopyala yapıştır. Saat 21.00 da başlıyoruz arkadaşlar.
-
Arkadaşlar şuan gündemdeyiz. Etkileşim gayet iyi. Lütfen herkes Twitter'a desteğe gelsin. Bol bol etiketli tweet atalım. Rt ve fav yapıp sesimizi duyuralım. Unutmayın son viraja giriyoruz artık. Hadi sizlerde gelin taşın altına elinizi atın. Güzel bir sayıda getirtelim bu ilanı.
-
P47 çıkarsa o zaman daha mi yuksek kapatacak şimdi?
-
@zenginmemur duser neden yuksek kapasin
-
50 nedir ya 2019 ve sonrasına bu kadar şanssızlık gerçekten fazla..
-
P47 çıkarsa daha da düşer puan. Son alımda listenin yarısı p47ydi. Çok kişinin küsüratla canı yandı. Hatayı hatayla telafi edip bu sefer de 50sayısıyla başka bir hataya yol açıyorlar. Şaka gibi bir bakanlık,, kurum. Gerçekten 2yıldıe bekleyişe, verilen emeğe yazıklar olsun.
-
Evet bende bunu soracaktım. Yanlış hatırlamıyorsam son alımda listede p47 çoğunlukta idi. Bu konuda kesin bilgisi olan var mı?
-
Sanki sayıştay denetçisi alıyorlar 50 nedir ya 81 bir ilde teşkilatı olan bir kurumdan bahsediyoruz madem nitelik istiyosun ver 3600 kadroyu iyileştir özlük haklarını sonrada istedigin sayıda istediğin eğitimden geçir herkes hedefini ona göre koyar kimsede gıkını çıkarmaz oturur dersine çalışır 2200 özlük hakkıyla 50 kişilik şaka gibi alımla nitelik li elaman arıyoruz de koskoca kaymakamlık bile her yıl 100 kişi alıyor insanın aklı mantığı almıyor
-
Bunlar sanırım ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği uyguluyor. Bir önceki prolara göre az alamaya alacaklar orası belli. Lakin tepki çekmemek için piyasaya böyle zehiri verdiler. Şimdi 200 kişilik ilan gelse millet göbek atacak kıvama geldi. Öyle tahmin ediyorum ki 150 200 arası bir ilan gelecek gibi. Ve herkeste buna da şükür diyecek.
-
@ozlemce p47 çıkarsa tahmini kaç ile kapator
-
Arkadaşlar bir önceki alımda 512/1600 kişi p47 ile başvurmuş. Mülakat listesine bakıp “kpssp47” aramasıyla teyit edebilirsiniz.
-
Resmi gazete bos
-
Oooo 512 tahminimin çok üzerinde. Mutlaka ama mutlaka puanları düşürür. Ha tabii ki 50 kişi olunca mesele insan pek sevinemiyor.
-
Şöyle bir ekleme yapayım kardeşim. En son ki alımda 50 de istatistik vardı onu cikartirsak. Bu hesaba göre 1400 kişide 512 kişi İİBF olarak başvurmuş oluyor. Bu sayıda p23 p40 p42 p47 gibi dört puan türüne dagitirsak eğer iibfden başvuranların %36.5'luk kısmı p47 den başvurmuş oluyor. Dolayısı ile olası bir p47 puan türünün çıkartılması elbette puanları alta çekecektir. Lakin sayı 50 olunca ve eğer ki 4 katı çağırılırsa yine açıkçası puanların genele hitap edecek şekilde düşeceğini pek sanmıyorum.