11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Duy ve guy sonuclandiktan sonra ilan gelirse 50 kisi bile olsa 200 kisilik etkiyi yapabilir, listeden baya kisi eksilmis olur (mukerrer basvurulari katmiyorum)
-
@paretowilfredo kaç katı olabilir bir öngörü var mı
-
@paretowilfredo yani haklısın kardeşim. SGK kurum olarak ÇSGB'nin önüne 50 kişi diye talep götürmüş ise yeni bakan Vedat bey ne yapsın madem kafi o halde imzaliyorum hayırlı olsun der geçer. Sayın başkanın bakış açısı öyle sanıyorum genç istihdamın artmasından yana değil. Ve kurumdada bir takım değişimlerin yapılması yönünde çabaları var gibi en başında ise personel rejimine yönelik tutumları vs gibi.
-
Arkadaşlar yazılı sınav olursa. 10 veyahut 20 katı muhtemeldir. Eğer 50 kişilik bir ilan gelirse 20 katı daha muhtemeldir. Yine 4 katınıda mülakata çağırırlar.
-
@paretowilfredo umarım yapılmaz aksi takdirde bundan sonraki alımlarda düşük sayıda gelir.
-
@lion Dostum daha önce müfettişlik dışında yazılı sınavla yaptığı alım var mı bu kurumun ? Acaba sınavda sorumlu konular ne olabilir bilgimiz var mı ?
-
@colebusthe10 Dostum Kurumun tek yazılı sınavla alım yaptığı kadro Müfettiş Yardımcılığı onda da beş katı uygulanıyor. Burada da bunu baz alabilirler ama tabii yalnızca tahminim bu. 20 katına kadar kapı açık. Ama Kurumun tutumu eldeki deneyimden ileri gelebilir.
-
Yönetmelikte 20 katına kadar aday çağrılabilir maddesi varmış.
Sayı 50 gelirse madem Başkan önceki prolardan yeterince memnun değil,o zaman 20 katı adayı çağırırlar klasik sınava tekrardan adaylarla kapış
Horoz dövüşü gibi olduk malesef... -
@lion Ne yazık ki böyle işler dostum süreç. Bakan Bey onaylar geçer bu şekilde giderse ilan önüne. Kaldı ki dediğiniz gibi Başkan Beyin tavrı bazı parametrelerden yola çıkarak her birimde performans artışı sağlama üzerine. Bu yönden 400 500 denetmen yardımcısı istihdamının daha fazla tembelliğe yol açacağını düşünüyor olması pek muhtemel.
-
@eomer İsmail Bey devam ederse asaleten de atanıp ben de aynı fikirdeyim dostum.
-
Yanlış anımsamıyorsam en son istatistik aktuerya vs için yapılan uzman yardımcılığı sinavinida yazılı yaptılar. Esasen uzman yardımcılığı sanıyorum sözlü alım ile yapılıyordu. Son alım yazılı yaptılar sanırım.
-
@lion şimdi baktım doğru hatırlamışsın. son uzman yardımcılığını 20 kat yazılı 4 kat mülakat şeklinde yapmışlar. Sınav konuları da gk-gy-alan- kurum mevzuatı şeklinde. Bundan önce 2016 da almışlar onda yazılı yok sadece sözlü mülakat yapılmış.
-
Eğer bu sınav yazılı olursa kuvvetle ihtimal test olur. İlgöç gibi. Verirler aybuye hazırlar. Bir haftasonu milleti sınava sokarlar.
-
@lion banada öyle geliyor 50 kişiyse eğer 20 kati test hatta osym bile yapar.Cunku sgk teftişi Ösym hazırlamış.
-
@lion Aa evet doğru, bunu unuttum ben. Aralarını o kadar acıyorlar ki alımla sonucun unutuyoruz. Bu baz alınabilir bir veri dostum doğrudur.
-
Değerli arkadaşlar yine grupta bir arkadaşımız güvenilir bir kaynaktan aldığı bilgiler ışığında puan türünün 3'e düşürüldüğü ve kuvvetle ihtimal p47 puan türünün çıkartıldığını söylemiş. Ayrıca 50 sayısını kendi kaynagininda dogruladığını fakat yazılı/sözlü konusunda netlik olmadığını belirtmiş. Ayrıca ilanın çok yakında gelebileceğini söylemiş.
-
Yani işte tam beklediğim ambiyans ve hava. Duyumcular çıktı içerden haberler gelmeye başladı hareketlilik var. Lakin bütün gelişmeler aleyhte maalesef. Her yıl bu hava oluştuktan kısa süre sonra ilan geldi. Şimdide öyle olacak büyük ihtimal. Yine umut edekim ki sayı ciddi anlamda değişsin. Yahu bu çok az, 2 yılın üstüne bukadar olmaz desin birileri.
-
Vallahi kızmayın ama puan türünün azaltılması iyi olur. Zaten SGK gibi bir kurumun çeko’nun etki etmediği puanlarla alım yapması yanlıştı bence. Bildiğim kadarıyla p47 sadece alan derslerinden hesaplanıyor. Keşke sadece çeko hesaplanan puanlar dikkate alınsa. Sanırım tek olumlu duyum bu. En azından puan düşer bir tık da olsa.
-
Pandemi gibi bir dönemde ne zaman bitecegi belli olmayan bir illet bide insanları bir sınıfa toplayip yazılı sınav yapılması saçma geliyor. Tabi ne yazık ki böyle birşey gelmesinde şaşırtmaz kimseyi herhalde her şey mümkün İİBF için
-
İstatistikten denetmen yrd almazlar değil mi