11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@procek hocam ne düşünmüşüm ? Latife yaptım sadece ama ilanin adaletli gelmesini isterim. Şunun da farkındayım son yıllarda çeko ve ekonometri gibi bölümlerin dışlandığını. Şahsi görüşüm ise sayı 500 olsun p47 de çıkmasın 2 senedir 88'le girdiğim tek tük ilanlar var. Ayrıca yazılı sınav olması da taraftarıyım hak eden mülakata kalsın. Herkes kendi açısından bakıyor normal. Ayrıca sgk 'nın da neden bu kadar puan takıntısı olduğunu anlamadım her kurum onca puan türünden alıyor da sorun yok sgk alınca p47 rafa kalktı hemen sonuç olarak Inşallah hakkaniyetli bir sayı ve ilan olur. Hayırlı ramazanlar herkese
-
@ynsss4 her koşulda hakkaniyetli bir ilan olur inşallah.. temennim yanlış anlaşılmasın lütfen
-
@sipsilimarpuc maaşlar nasıl
-
@procek
ben çeko alınmasın mı diyorum bana kalırsa tüm iibf bölümleri eşit olarak yarışsın hak eden girsin. iletimde savunulan herhangi bir şeyde yok görüşünüz üzerinden ihtimallere yer verdim. okuduğunuzu anlamıyorsunuz.
ben de yoruldum 89 ile bekliyorum ben de eğer ilan gelirse. -
@duha 50 kişilik sınav için klasik yapmazlar herhalde.
-
@zenginmemur
bilmiyorum hocam nasıl yaparlarsa artık. uğraşmamız gereken o kadar şey var ki bir de ihtimallerle kendimi bunaltmayacağım açıkcası.
şartları sağlarsam başvururum sağlamazsam diğer sınavlarla yoluma bakarım. sgk teftiş de konuşuluyordu. denetmenlikle beraber onun da ilanı gelebilir belki. ona başvururuz. -
Merhaba dostlar yeniden.
Bir kaç konuda gelen sorular var, yanıt vermek istiyorum. Öncelikle yazılı sınav yapılmasına yönetmelik müsait. Yazili ve sözlü ya da sadece sözlü şeklinde hüküm. Bunun yanında bölüm belirleme yetkisi Kurumum inisiyatifinde. Fakültelerin bölümlerinden ibaresi yer alıyor. Bu da bölüm seçimini Kuruma bırakıyor. Doğrudan sayılan bölümler var başka alanlardan. Orada kısıt net ama İİBF için esneme imkani var.
Sınav konusunu teyit edemediğimi söylemiştim. Bölüm çıkarma konusunu ben de duydum. Inanmak istemedim. Bunu ilana kadar da beklemekten yanayım, çok mantıklı bir hareket olarak görmüyorum çünkü. Ama böyle bir durum evet gerçekten var.
Kaç katı meselesinde de Kurumun 20 kata kadar azami imkanı var. 50'lik bir alımda makul olan da bu gibi görünüyor. Ancak Başkan Beyin beklentisi olan kalite vb. Saikler öncülenirse daha az çağırabilirler.
İlanın çok kısa süre içinde geleceğı yönünde Kurumda hava. Öncelik yetki yeterlik ilanlarına verilebilir, tarihlieri neredeyse netleşti. En geç arkasından ilanin geleceğini zannediyorum.
Kolay gelsin dostlar hepinize. -
Kaliteli eleman istiyoruz kamu yönetimi mezunlarını almayalım biz... Bu nasıl bir mantık ya ? Bölümleri birbirinden nasıl ayırırsınız aklımı kaçıracağım ya
-
İlanı resmi gazeteye verilmiş 50 kişi yazılı diyolar grupta doğru mu bu ?
-
Sanmam, 1 senedir duzenli olarak resmi gazete takip ederim hafta sonuna denk gelen gunde kurum ilani gormedim
-
@gmzankr066 Dahasını da işittim az evvel güvendiğim bir dostumdan, 10 katı olacak ve de Çeko alanı dişında puanlar kaldırılacak dedi bana. Teyit etmesini istedim donüş yapacak dostum.
-
Sadece p40 -42 olarak mı alım yapacak bir de diğer bölümlerden mezun olup p40 ile başvurmak mümkün olacak mı? @pareto_wilfredo
-
@niska-nenn Bölüm ayrımı yokmuş dostum öyle demiş kurumdaki memurlar sanırım sadece istatistik kaldırıldı demiş de ilan gelince anlarız . puan türleri değişmiş 40-42-43 olmuş yakın zamanda RG ilan gelecekmiş zaten .
-
@paretowilfredo Gözümüz kulağımız sizde hocam,heyecanla bekliyoruz.
-
@semihylc yazılımış mı peki?
-
Sınav ne zaman olur peki tahmini?
-
@raxog39 10x yazılı denilmiş hocam bende duyduğumu söylüyorum son ana kadar kesinlik yok bekleyip göreceğiz.
-
Hocam yazılı sınav kısmını da açıklayabilir misiniz? @pareto_wilfredo
-
Birden ne oldu duyumlar arttı?
-
Herkesin p40-42-42 puanı hemen hemen yakın. Bu durumda başvuru puanı bayağı düşer.