11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@niskanen 500 kişi kaça sarkar sıralama.
-
Ben o kadar anlamıyorum sıralama hesaplamasından ama herkes 87 civarı diyor
-
@niska-nenn hocam p40’ı 85-86 olan birinin sıralaması 300’lerde
-
Yüksek kapatacak şu hale bak ya 50 denetmen yardımcısı sadece çeko ağırlıklı geçen yılda muhasebe bilmeyen denetmen mi olurmuş diye p47 olsun diyen Sgk şimdide tekrar p47 yi kaldırıyor tersliklere devam.
-
P47 ciler olarak geçmiş olsun , bekleyen ve girecek arkadaşlara başarılar şimdiden.
-
@gmzankr066 yığılma p43 puanında 87 küsür puanı olanın sıralamsı 450 lerde.
-
şaka gibi gerçekten 10 .pro yetişemedim diye 2 yıllık emeğim çöpe atılıyor ÖSYM kaldırsın istatistik sınavını p12 ve p13 puanı sgkdan başka yerde kullanılmıyor zaten
-
@lion yetersiz olsada en azından 90 puan ile atanamayan, hala bekleyen insanlar var. 50 sayısı az evet ama gelirse kötü de olmaz. Gönül isterdi ki 500-1000 gelsin. Ama en azından elde yüksek puanı olup umudunu kaybeden işsizler için bir fırsat değil mi? Ben tükendim hocam, 2021 için motivasyonum minimumda. Süreç uzun ve yorucu. Hiç gelmemesinden daha iyidir. İnşallah devamı da gelir.
-
@semihylc hocam 40-42 olmadığına emin miyiz ya ?
Ben de hesap yapamadım şimdi birden. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Merhaba dostlar yeniden.
Bir kaç konuda gelen sorular var, yanıt vermek istiyorum. Öncelikle yazılı sınav yapılmasına yönetmelik müsait. Yazili ve sözlü ya da sadece sözlü şeklinde hüküm. Bunun yanında bölüm belirleme yetkisi Kurumum inisiyatifinde. Fakültelerin bölümlerinden ibaresi yer alıyor. Bu da bölüm seçimini Kuruma bırakıyor. Doğrudan sayılan bölümler var başka alanlardan. Orada kısıt net ama İİBF için esneme imkani var.
Sınav konusunu teyit edemediğimi söylemiştim. Bölüm çıkarma konusunu ben de duydum. Inanmak istemedim. Bunu ilana kadar da beklemekten yanayım, çok mantıklı bir hareket olarak görmüyorum çünkü. Ama böyle bir durum evet gerçekten var.
Kaç katı meselesinde de Kurumun 20 kata kadar azami imkanı var. 50'lik bir alımda makul olan da bu gibi görünüyor. Ancak Başkan Beyin beklentisi olan kalite vb. Saikler öncülenirse daha az çağırabilirler.
İlanın çok kısa süre içinde geleceğı yönünde Kurumda hava. Öncelik yetki yeterlik ilanlarına verilebilir, tarihlieri neredeyse netleşti. En geç arkasından ilanin geleceğini zannediyorum.
Kolay gelsin dostlar hepinize.Yetki ve yeterlik ilanları yayımlandı dostlar. Sırada yardımcı ilanı var diyebiliriz artık.
-
Arkadaşlar merhaba, dünden beri paylaşmak istemedim ama artık herşeyin hazır olması dolayısıyla paylaşayım. Maalesef 50 kişilik bir alım söz konusu. 50 kişinin 10 katı sınava çağıralacak. Sınav test usulü olacak. Söylenene göre yetki sınavı ile benzer mevzuat ağırlıklı bir sınav. Bölüm kısıtlamaları var dendi ancak buna inanmak istemiyorum. İlan da puan türleri p40-p42-p43 olacak. Muhtemelen en geç gece yarısı yayınlanır ilan.
Şartlar maalesef bu. 50 kişilik bir ilan olmasına rağmen puanların 82 83 civarlarına kadar düşeceğini düşünüyorum. Herkesin hakkında en hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar merhaba, dünden beri paylaşmak istemedim ama artık herşeyin hazır olması dolayısıyla paylaşayım. Maalesef 50 kişilik bir alım söz konusu. 50 kişinin 10 katı sınava çağıralacak. Sınav test usulü olacak. Söylenene göre yetki sınavı ile benzer mevzuat ağırlıklı bir sınav. Bölüm kısıtlamaları var dendi ancak buna inanmak istemiyorum. İlan da puan türleri p40-p42-p43 olacak. Muhtemelen en geç gece yarısı yayınlanır ilan.
Şartlar maalesef bu. 50 kişilik bir ilan olmasına rağmen puanların 82 83 civarlarına kadar düşeceğini düşünüyorum. Herkesin hakkında en hayırlısı olsun.
-
Yetki 12 Haziran'da duyuru geldi.
-
Hocam hangi bölümler için kısıtlama duydunuz
-
@friedman17 sadece bu puan türlerinin olduğu kesin mi ?
-
@gmzankr066 umarım herhangi bir kısıtlama yoktur. İlana denklik kelimesini eklemişlerdir. Temennim o yönde. İlanı görene kadar bu kısıtlama mevzusunun yanlış anlaşılma olduğunu düşüneceğim.
-
@noksani söylenen bu dostum.
-
@mel10, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
şaka gibi gerçekten 10 .pro yetişemedim diye 2 yıllık emeğim çöpe atılıyor ÖSYM kaldırsın istatistik sınavını p12 ve p13 puanı sgkdan başka yerde kullanılmıyor zaten
Ben de sırf bu ilan için kpss ye girmiştim. P13ten 90+ puanım var ancak kullanamayacağım. Bütün emeklerim çöpe gidecek. Çok çok üzgünüm
-
50 x 10 ise kaçla kapatır acaba?
-
Umarım bölüm kısıtı olmaz,umarım başvurular başlamadan açıklanmayan tüm mülakatlar açıklanır,umarım halihazırda bir yerlerde çalışan kimse başvurmaz (çok ayıp çünkü,50 kişilik bir ilana göz dikilmez)...
bekleyelim görelim.