11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@friedman17 Allah bunların belasını versin. Puan türü oyuncak oldu ellerinde. Sayı zaten rezillik. Başkan beyin kaliteden kastı 50tane çeko puanı eklemek mi? Böyle mi kalite atrıcak? Son alımda rastgele denetmen oldu adamlar 47puan türüyle. Küsüratla kalamadık. Şimdi yeni oyununu bulmuş başkan. Oynasın bakalım. P40 %60etkiliyor, P42 %30 etkiliyor. Buraya kde herşey tamam. P43 %25 çeko etkiliyor? Amaç ne sıvamak mı? 2tane sağlam çeko puanı almışsın zaten. Nedir derdin başkanım?
-
İibfleri begenmeyen kurum başkanı ilahiyat mezunu
-
@friedman17 hocam bu aralar kesin geliyor mu? Sizin iletinizi okuyunca umutlandım.
-
Allah ıslah etsin
-
P43 puan türüm 92.90 ve sıralamam 86
P42 puan türüm 91.97 ve sıralamam 71
P40 puan türüm 89.60 ve sıralamam 107
Kaç puan ile kapatır diyen arkadaşlara fikir vermesi açısından yazdım benim tahminim
İlk 500 kişi girecekse sınava 88-89 bandında kapanır. -
Söylenen resmi gazeteye yayınlanması için gönderildiği.
-
84 den yukarı kapanma ihtimali çok yok gibi tabi sıralamalara bakmak lazım. P40-p42-p43 puan türlerinden puan alan kişiler hep aynı sıralamalar mükerrer.
-
@friedman17 hocam peki sınav tarihi ile alakalı bir duyum var mı?
-
Arkadaşlar bu yorumu tartışmak için yazmıyorum. Ancak bir konuda da fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim. Bir çok ilanda çekocular bölüm olarak dışarıda bırakılırken kimsenin sesi çıkmıyordu, elde puan varken ilanda bölüm yazmadığı için kaç ilana başvuramadık. Hesapladınız mı? İnsaflı olun. Çekocuların ancak bir Sgk'sı var. Aynı şeyi bizler yaşadığımız da neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz!
-
@friedman17 puanım fazlası ile yeterli Hocam. Teşekkürler bilgilendirme için. Boşa gidecek diye çok üzülüyordum. Sevindim.
-
P40 p42 p43 puan türünde 500.kisinin puani kac tam olarak?
-
Hocam çekocuların giremediği kurumlar hangileri bilmediğimden soruyorum. Ya da direkt hangi meslekler diyeyim.
-
Bölümlerle ilgili net bi duyum yokmu..
Artık bogulduk ihtimaller denizinde sgk sayesinde
Hangi bölümler çıkmış arkadaşlar? -
p42 85 puanının sıralaması 670 civarı filan tahminimce diğer puan türleride buna yakındır
-
@papatyaçayı öyle mi bizim zamanımınzda sıralama bu kadar yüksek değildi o yüzden söylemiştim o zaman 85 civarı bir puan ile kapatması muhtemelen. Çünkü 3 paun türünde de puan alanların bir çoğu mükerrer kişiler. Ayrıca denetmen olup kpss den puan alan kişiler de az değil. Onlarda başvurmayacaklarına göre sıralamalar da kısmen düşecek.
-
@gmzankr066 Yanlış hatırlamıyorsam Ticaret Bakanlığı Denetmen ve Uzman yardımcılığını bölüm bazında ve bölüm puanında yaptı.Çeko yoktu.
Rtük bölüm bazında alım yaptı Çeko yoktu.
Son zamanlardaki ilanlardan hatırladığım bunlar -
@gmzankr066 şu sıralar ilanda olan ulusal ajans, önceki dönemlerde etkb veya sbb gibi kurumlar örnek gösterilebilir. Şuan aklıma gelmeyen başka ilanlarda var. Benim zaten söylemek istediğim şey, birileri ilandan çıktı iyi oldu anlamında değil. Neden aynı tepki bizler dışarıda kaldığımızda verilmiyor. Bunu sorguluyorum.
-
@billofrights @gmzankr066 arkadaşın yazdığı ilanları unutmuşum.
-
@ignore, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Bölümlerle ilgili net bi duyum yokmu..
Artık bogulduk ihtimaller denizinde sgk sayesinde
Hangi bölümler çıkmış arkadaşlar?@paretowilfredo
@Friedman17
@LioNBölüm konusunda duyumunuz var mı...
-
@ignore var ama şüphelerim de var. O yüzden onu ilan ile öğrensek daha sağlıklı olcak.