11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@procek keşke sayı çok daha yüksek olsaydı söylenen ilanın resmi gazeteye yayınlanması için gönderildiği.
-
Haftasonu rg yayınlanmıyor. Pazartesine mi kalır
-
bencede hocam 85-86 arası kapatır gibi duruyor herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@friedman17 @paretowilfredo peki sgk teftişten hiç haber yok mu?
-
@varol son alımlara bakarsanız ceko bölümü direk çağırmayan ilanlar var bunlar 15 ustu en az.Diger bolumlere hem isim hemde puan türü yazilinca haklı olarak bunu hissediyoruz 2 yıldır bu duyguyu yaşadık yazdık destek veren olmadi ve ayrica size cekoculari dışladınız diyen yok ama burda ki sayiya takilma degil de bolum nasıl kalkar yakınmaları ve bolum cikarilirsa akla gelen ceko olması art niyet aratıyor.Belki suan ceko puani var diye insanlar sinirleniyor.kimse bosuna artistlik yapmasin 50 sayisi 2 yıldır bekleyen bolumu yuceltmez kimseye fayda etmez toplam iibf den 50 kisi alacak bir cekocu olarak sinirim bozuldu 1000kisilik ilan beklerken bu rakamlar konusuluyor kime fayda eder.yani 10.promosyonu mezuniyetten dolayı kacirip 3 yil bekle simdide puan yetmesin.
-
@friedman17 gerçekten Twitter'da kendimizi yirttik gelen sayiya bak ya surda en az 1000kisi ekmek yiyecektik ne hale getirdiler iibf mezunlarini
-
@friedman17 hocam teftiş hakkında bir duyum var mı?
-
@paretowilfredo sinavin bu sekilde olmasınin yuzde 70 mevzuat agirlikli olmasinin sinav yonetmeliginde bir engel var mi
-
KPSS A grubu içinde en basit girilen kadroyu nasıl da yüceltmişler böyle ! Oldu olacak dil puanı da isteseydiniz bari.
Bir sonraki alıma değişir bu sistem eskiye dönerler rahat olun. Denetmenlik için bu kadar teferruatlı bir ilana gerek yok. Kurum hatasını anlayacaktır. -
@keciborlu her değişiklik bizlerin zararına oluyor.Nasipte yokmuş demek üzereyim yine.
-
@keciborlu kaymakamlık tan degerli oldu hocam kurum hatasını anlasada olan gencligmize oldu
-
O kadar üzülüyorum ki şu yaşadığımız durumlara hiç birini haketmedik bu olanların o kadar emek o kadar etkinlik ama söylenen sayı 50 kişi üstüne 10 katı aday yazılı sınav. Bu yazıyı okuyan her arkadaşımdan ricam var mülakat beklediğim yerler var son güne kadar başvuru yapmayacağım lütfen sizler de yapmayın başka kurumlarda çalışıp başvuru yapacak arkadaşlarımızla konuşup başvuruda bulunmamaları konusunda ikna edelim. Kendi adıma bunun için uğraşacağım çünkü listede son sırada giren arkadaşımızın duası bizlere yeter kalın sağlıcakla umarım her şey güzel olur
-
Ne zaman yayimlanir ilan
-
P23 olmaz mı
-
@colebusthe10 40-42-43
-
P43 de 83.93 ile anlaşılan bir iki puanla kaciricaz bunu da gireceklere şimdiden başarılar.
-
Alımın 50 kişi olacağı kesin mi
-
kesin yazılı mı olacak arkadaşlar direkt sözlü olma ihtimali yok mu?
-
Değerli arkadaşlar. Malumunuz üzere aylardır bu sürecin içerisindeyiz. Son 2 gündür yaşanılan gelişmeler ışığında şahsi kanaatlerimi belirtmek isterim.
1- Kesinlikle yapılan bir kıyımdır,adaletsizliktir,işgüzârlıktır. Sebep olanları ALLAH'a havale ediyorum.
2- istatistikçi kardeşlerimiz mağdur edilmiştir.
3- Puan türlerinde ki değişiklikler ile p23 ve p47 puan türü elinde olan kardeşlerimiz mağdur edilmiştir.
4- 2 yılın üstüne 50 kişilik bir alım ile bütün İİBF camiasıyla alenen dalga geçilmiştir.
5- Sınav usülünde ki değişiklik ile adaylar keyfe keder perişan edilmiştir.
6- Kurum başkanı daha evvelki plansız alımların ve eğitimlerde ki yetersizliklerin faturasını 11.pro'ya kesmiştir.
7- Bütün bu değişiklikler yapılacak ise bunu 1 yıl önceden duyurup adayların kendilerini ona göre hazırlamaları istenmeliydi.
8- Kurumun halihazırda ki hantal yapısı ortada iken yazılı + mülakat sürelerinin epey uzayacağı ortadadır.
9- Görünen odur ki 11. Pro aday adayları kobay seçilmiştir üstünde deneme yapılmaya çalışılmaktadır.
10- 3 ay önce Mart ayı başında kurumu aradığımda ilk olarak 50 kişilik alım duyumu şahsıma memur tarafından söylenilmiştir. O günden itibaren gerek burda gerek diğer platformlarda bu konu üzerinde herkesi mücadeleye defaat ile çağırma rağmen maalesefki yeterli destek verilmemiştir.
11- Daha 1 hafta önce mücadele edelim ilan sıkıntılı birşekilde gelirse iş işten geçer ve buraları ağlama duvarına çevirmenin kimseye faydası olmayacağını belirtmiştim.
12- Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Velhasıl yazık oldu bunca emeğe bunca çabaya. Artık İİBF'de maalesef ki tuz kokmustur. -
@varol arkadaşım ikilik çıkarmak icin yazmadığımı iletinin başında belirttim. Peki siz ne kadar objektifsiniz? Yani bu tepkileri çekonun olmadığı ilanlarda da görmek istediğimizi belirttim. Haklı bir eleştiri olduğunu düşünüyorum. Yazdıklarımı yanlış anlamış olabilir misiniz? Kısır tartışmalardan hoşlanmam uzatmaya hiç gerek yok. Kolay gelsin...