11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@asimetri bölüm ayrımına tepkimi her yerde verdim hocam, veririm de. Zira kaymakamlık sınavında çıkarılan ekonometri bölümünün, eşdeğerliğe ihtiyacı olmayan Çeko'nun olmasına da çok sevindim. Çifte standart uygulayamayız. İşimize geleni savunursak sadece adalet hepimize lazım olur.
-
@lion 50 kişilik ilan ! beklenen ama gelmeyen bir ilan niteliğindedir . Sayının komikliğini 2 yıldır söylesen inanmaz insan beklerken .. ne acı hallere düştük böyle ? Acaba kaç kişi çalışmaya başladığı halde başvuru yapıcak p40 p 42 p 43 e sevinen arkadaşlar bu detayı da düşünüyor musunuz ? Sanıyorsunuz ki Puan düşer !
-
Bugün ilan gelecekti ama gelmedi simdi 50 sayısının da olmama ihtimali varmıdır.resmi açıklama olmadı sonucta hala 1000 kisi icin umut etmelimiyiz
-
@mirakar
öyle hocam ben de iibf den artık birşey olmaz, bunlar nasıl düşünceler felan diyordum bazı insanlar için gerçekten ümidimi kaybediyordum.
fakat son zamanlarda şunu da fark ettim. evet gerçekten bazı konularda sıkıntılı ve eksik insanlar var ama bazıları da gerçekten sağlıklı düşünebilecekleri ve sağlıklı tepkiler verebilecekleri şartlarda değiller şu an.
gerçekten birçok anlamda olağanüstü ve alışılmadık bir dönem yaşıyoruz. o yüzden ne iibf ye kızabiliyorum ayrışıyoruz diye ne başkalarına allah sonumuzu hayretsin. -
@friedman17 hocam sgk uzmanlık ile ilgili duyumun varmı ?
-
@duha evet hocam orası öyle. Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun.
-
P 43 85 küsur puanla sgk ya girerim derdim eskiden olsa ama ben puanı yükselttim ya illa bir sorun çıkacak şimdi de kadro sayısı azaldı ohh mis gel de delirme. Pes artık sinirlenemiyorum bile ya
-
Yemin ederim bıktım usandım artık. Neden İstatistik mezunları bu kadar ötekileştiriliyor?SGK dışında zaten istihdam edilmiyoruz. Alan sınavına çalışacak kaynağımız bile yok. Ne zor şartlar altında aldık biz bu puanları. Şimdi çöp mü olacak yani? Üstelik 2 yıl beklemişken. Kapatsınlar İstatistik bölümünü. Nasıl olsa emeklerimiz görmezden geliniyor.
-
2 yıl boyunca bekletmelerinin sebebi sadece denetmenleri gereksiz görmeleri değil köklü değişikler de yapacak olmalarıymış meğer.
-
Böyle düzensizlik saçmalık olmaz , bazı kurumlar işin içeriğine bakmadan bölüm ayrımı yapmıyor bazıları işin içeriği ile uyuşmayacak biçimde bölüm ayrımı yapıyor herşey belirsiz . Bu mesleği hedef edinmiş insanlar ne yapacak ne yapsın ? Her yıl puan türleri değişiyor çok mu zor kadro için şartlarımız bu adaylar ona göre plan yapsın demek.Kobaymıyız biz tabi nasıl olsa iş için canını hayatını ortaya koyacak insanlar var elbet her şartta aday buluruz mantığı var.
-
SGK sürprizleri sever hele resmi gazete yayınlansın bir bakmışısz 400 direkt mülakat
-
Aynen öyle tek istihdam kaynağımız olan bu alımıda elimizden aldılar.Diyecek bişey bulamıyorum...
-
@anadolu-109 bence artık kurumlar bizi sevmiyor o yüzden sürpriz beklemek sadece hayal kırıklığı olur
-
Bu arada denilen gibi gelirse ilan 92 puanla başvuru yapmayacam
-
@mirakar benim yorumumu ön yargı ile okumuşsunuz. Kaldı ki sonraki iletimde ne demek istediğimi açıkladım. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına tekrar açıklayayım; demek istediğim şu yalnızca kendi bölümleriniz kapsam dışı kaldığında tepki vermeyin, bizi dışarda bırakan ilanlarda da aynı tepki ve desteği görelim. Aynı şeyi söylüyoruz fakat neden ucu size dokununca ses geldi. İibf'iller olarak neden destek olmadınız, 2019'da ardı ardına gelen ilanlarda çeko olarak bunu yaşamıştık. Hatta forumda bu konuda başlıkta açmıştık. Bahsettiğiniz durumu en iyi empati edebilecek çekoculardır. Kimsenin içeride ya da dışarı da olmasından mutluluk duyacak kişilikte değilim.
Ben bir mülkiyeliyim, saygı sınırını aşmayan gözlem, anlama(empati) ve değerlendirme sağlayan bir eleşiri nasıl yapılır iyi bilirim. Yapmam gereken bir eleştiriyi yaptım. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Senin fikrin senindir, saygı duyarım. Benim eleştirim de bellidir.
Bu başlığı başından beri takip ediyorum, bu güne kadar tek kelime yazmadım. Gereksiz milyon tane tartışma oldu, bu gün ilk kez eleştiri yaptım. Bence haklı bir eleştiri. Sizin vesilenizle şuanda daha da açıklamış olayım.
Not: Aynı tepkiyi verecek diğerlerine foruma gerekmedikçe yazmıyorum lütfen tartışmaların içine çekmeyin. -
Bölüm konusu yanlış anlaşılmış diye beyan etmisler. Bugün arkadaşlar bu yönde bilgi aldıklarını söylediler burda. Umarım birde bu şekilde mağduriyet yaşatmazlar.
-
Resmi gazete boş. İlan gelmedi.
-
@lion şimdi yetkililer bizimi yemledi
-
Bugün çok net konuşuldu burada. İlan yayımlanmak üzere RG ye gönderildi diye. Görünen o ki bu duyum şimdilik asılsız çıktı. Birçok değişik parametreler var sözkonusu SGK olunca. Yeni bakan onaylamamış olabilirde. Belkide bekletiyor önünde hala. Veyahut CB'den de donmuş olabilir. Bildiğim tek şey mücadeleye devam etmek olduğudur.
-
@lion bunların ilan vereceği falan yok sürekli kaçıyorlar erteliyor sgk baskanı bile sakin olun pandemi nedeniyle aksıyor falan demişti simdi bizi duymuyorlar.