11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion daha önce de imzada olduğu söylenmişti. Umarım bütün bunlar uydurmadır hepimizi sevindirecek bir ilan gelir inşallah ama şunu anlayamıyorum niye bu kadar kesin konuşuluyor? Ne oldu şimdi bugün kesin ilan gelecek diyen arkadaş? Gelebilir bari deseydin hiç olmazsa boşuna heyecan yaratmazdın
-
@mariamarla herkes duyduklarını birşekilde aktarıyor. Lakin surda sakatlık var. SGK kurum olarak sağı solu belli olmuyor. Millette ne diyeceğini şaşırıyor. Yinede en azından bu platformda art niyetli kimselerin olmadığını düşünüyor ve biliyorum. En temiz mecra emin olun yine burası.
-
@miraculumd42 katılıyorum hocam p43 de inanılmaz yığılma var. 89-90 bandının altını göreceğini düşünmüyorum, inşallah yanılırım.
-
P43 87 puan, 442 siralama, 2020 kpss . Diger puanlar daha dusuk
-
@friedman17 hocam bi sorma şansınız var mı acaba? İlanda, süresinde bi değişiklik mi oldu? Son durum nedir?
-
@cihan6619 herkes bir anda coştu şimdi ses çıkmıyor yine.SGK nin bunları bilerek yaptigindan eminim psikoloji falan kalmadı
-
@cihan6619 bir kaç gün sabır sadece sgk ile alakalı bir durum kalmadı. Sgk gönderdi ilanı.
-
SnVedatBilgin ZulmeOrtakOlma
Tag bu arkadaşlar. Twİtter'dayiz şuan.
-
Arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum, Kurumlar resmi gazeteye belge yollarken yayımlanma tarihini de söyler. Gazete belirtilen güne göre yayımı gerçekleştirir. Başkanlık Pazartesine ya da başka bir güne gün vermiş olabilir.
-
@okitov İnşALLAH yanılırım diyenlerin bugüne kadar yanıldığını görmedim o zaman ben de p43 88.3 ile dışarıda kalırım muhtemelen
-
@muzgor sıralamaniz kaç
-
@asimetri kimseyi tartışma içine çekme niyetim yok zaten sizin yazdığınız yoruma karşı yorum yazdım bende, burası forum tabiki saygı çerçevesinde herkes istediği yorumu yapar. Kendi adıma zaten sıkıntım yok bırakın İİBF'yi yeri gelirse başka bölümlere bile destek veren bir insanım. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunuyum çift bölüm olduğu için bizim de elendiğimiz çok oldu, en başta SGK'nın son alımında. İktisat ve Maliye aldılar biliyorsunuzdur. Bakın biz de uğradık haksızlığa ama buna rağmen bölüm ayrımı yapılmasın diyorum. Sizin yorumunuz sizedir ama yprumunuzdan "bize haksızlık yapıldı, sesinizi çıkarmadınız, şimdi bizden alınıyor" gibi bir anlam çıkıyor. Mülkiyeli olmasam da ben de muhakeme yeteneğimi kaybetmediğimi düşünüyorum. Neden belirttiniz Mülkiyeli olduğunuzu anlamadım. Neyse size başarılar dilerim
-
@lion inşallah mağduriyet oluşmaz hocam bölüm konusunda da
-
@muzgor o kadar da yüksek olmaz ya. Benim puan da 87.9
-
@cihan6619 bugüne kadar olmaz denilen ne varsa gerçek oldu maalesef guy da mesela yok canım yüksek kapatmaz artık dendi İstanbul için 89 la kapattı örneğin
-
@roses 2019 puanı bu 225
-
@okitov 87,... ile kapatır hocam.
Yanılacağınıza bende emin gibiyim . -
@muzgor inşallah olur. Benim de 2019 p40 88 sıralama 102 ama o kadar da olmaz ya denilen ne varsa oluyor hakikaten gelmezse de hiç şaşırmam
-
2019 puanlarını bilmiyorum ama 2020 de alanı iyi olanlar büyük ihtimal p43 puanını kullanacaktır . O yüzden p40 ve p42 pek kullanılmaz,p40 anca sadece ağırlıklı çeko yapanlar kullanır. Yığılmanın olduğu puan türüde p43 zaten . P23 ve p47 çıkacağını varsayarsak puanlar aşağı illaki gelecektir . Benimde tahminim 87-88 arası . Fakat şu vakte kadar neler gördük herşey olabilir maalesef .
-
@muzgor, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@roses 2019 puanı bu 225
KPSSP43 88,33788 222 (2019 puanı benimde) aynı puanda 2020 nin sıralaması kaç onu bilmek lazım