11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Son olarak bugün maliye bakanının açıklamasına göre öğretmenlere ek 20 bin atama izni daha verilmiş. Uyumaya devam İİBF.
-
Ayrıca dün pareto kardeşim benim yazdığım iletiye sağolsun cvp verdikten sonra bir anda ortalıkta duyumcular meydana çıktı. Şimdi onlara soruyorum madem bu bilgileri öncesinde biliyordunuz neden düştünüz günlerdir? Neden birşey paylaşmadınız? İnsanlar belki harekete geçerek tepkilerini iş işten geçmeden daha net gösterirdi. Pareto burda açıklama yaptı. Herkes birden türlü türlü platformlardan bilgi paylaştı. Biliyordunuzda niye sustunuz günlerdir???
-
@lion bende bunu anlamadim biz Twitter da bir taraflarimizi yırtarken ses gelmedi 10 bin twit atılıyor 600 700 ben atmisim toplasan 20kisiyi geçmedi etkinliklere katilan (ocibalat)burasi ayri dert telegram grupları ayri dert lion sende bu kadar yorma kendini millete laf anlatamiyosun ben konusmaktan yoruldum kapattım her şeyi.
-
@lion kardeşim can alıcı soruyu sordun.Sinav tarihini bile 3 Temmuz olarak duyuran arkadaş niye uyarmadın aslında onunda suçu yok da Sgk bir yola girmiş anlaşılan resmi açıklamayı bekleyelim.Senin çaban bu ilanda çoktur.Sinavinda iyi geçer inşallah.
-
@varol bu güne kadar bu forumda kimse ile tartışmadım. Kimseyi kışkırtacak, moral bozacak tek kelime yazmadım. Vicdanlı bir insanım. Sadece naçizane ufak bir eleştiri yahut ufak bir sitemime verdiğiniz tepki bence fazla . Sbb, etkb, ticaret bakanlığı, şu aralar ulusal ajans vb., gerçekten şuan aklıma gelmeyen yerler var. Keşke ilanda bölüm yazsaydı ve başvursaydık diye arkadaş grubumuzla aramızda çok konuştuk. Daha aklıma gelmeyen yerler var. Ayrıca 2019 kpss ilanları çeko puan türünde yüksek yapan arkadaşlar için, Sgk,İşkur,Çsgb ilanları gelmediği için, oldukça yavan geçti. Doksan bilmem kaç puan almışsın, sıralama yapmışsın ama 2 ay sonra boşa gidecek.
-
SGKdanİİBFye SkandalKadro
Bu tag ile 21.30 da Twitter'dayiz. İsteyen gelsin tepkisini koysun.
-
Yazılı sınav olacağı kesin mi?
-
@garipbankacı kesin
-
@niska-nenn RG sadece 31 Aralık gecesi yayınlanmaz onun dışında her gün yayınlanır
-
@realgölge haftasonları yayınlamıyor diye biliyordum
-
87 puanla geleceğini düşünsem de 2 yılın sonunda böyle gelen bir ilana başvuru yapmayı düşünmüyorum.Genç işsizlik %25 ler gibi korkunç seviyelerde ilerlerken pandemi zor olan her şeye daha da zorluk katarken çok değerli büyüklerimizin yöneticilerimizin geçmişte yaşadığı personel sorunlarınin faturasını bizlerden çıkarması takdire şayan.
Aslında 50 kişilik ilan gözden çıkarılabilinir bir ilan keşke bir tepki niyetiyle hiç başvuru yapılmasa , sınava kimse katılmasa. -
Hocam şu an bir sürü uzman,uzman yardımcısı bilgisayar başında başvuru yapmak içim hazırda bekliyor. Kaldı ki işsizler başvuru yapmasın... Hayalini bile kuramıyoruz bunun maalesef.
-
@asimetri esasinda muzdarip oldugumuz konular ayni, ayni seyleri savunuyoruz. Fakat sizin iletinizi okuyana kadar sanki sadece cekocularin hakki yenmiş gibi bir kac ileti okudum. En son size patladim kusura bakmayin. Amacim tartismak degil tabiki. Ortada bir sorun var, bu net. Ve her birimizi ilgilendiriyor. Bi bölümü one cikarip digeri goz ardi ediliyor gibi anladim. En azindan bana oyle geldi bilemiyorum, sitemim bu yuzdendi. Uzduysem hakkınızı helal edin hocam.
Dertlerimiz bir, yolumuz bir..
Tekrar kusura bakmayın. -
Etkinlik devam ediyor. Ve gündemdeyiz. Gelin isterseniz...
-
@varol estağfirullah önemli değil. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. Kolaylıklar diliyorum.
-
@realgölge resmi tatillerde yayinlanmaz ek olarak haftasonuda yayimlanir
-
-
@gölge07 konudan sapmak istemem ama hangi resmi tatilde yayınlanmıyor mesela?
23 Nisan / 1 Mayıs hepsi sitede mevcut.. -
@lion şaka gibi. Kamu, uluslararası ilişkiler İİBF'de puan olarak en yüksek bölümler. Sen bunları çıkart gerçekten şaka gibi. İİBF'yi bu kadar ayrıştırıyorlar kendi içlerinde. Ne diyeyim. Pes.
-
@duha uluslararası ilişkiler de yabancı dil dolayısı ile nerdeyse tüm kurumların tercih ettiği bir bölüm olmalı o zaman işte ben istiyorum ki İİBF kesinlikle ayrışmasın kendi arasında. Zaten az ilan geliyor. Ama anlatamıyoruz maalesef.