11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@raxog39 2020 Puanları
P40 : 88,85 sıralama 133
P43 : 89,32 Sıralama 279Fikir vermesi açısından.
-
@roses benim 2020 p40 89 sıralama 127.
2019 da puanlar düşük sıralamalar yüksek gelmiş o halde. -
Maalesef ki p43 de bayağı bir yığılma var. Bu da sınavın beklenilen den yüksek kapatacağını isaret. Umarım çok uçuk bir şekilde kapatmaz. Umarım bütün duyumlar asılsız çıkar. Son dakika birşeyler değişir. Aksi halde ciddi mağduriyetlerin yaşanılacağı aşikâr.
-
Velhasi bu sınav daha çok 2020 puanlilar arasında geçeceğini gösteriyor. Görünen o ki 2019 da puanlar düşük lakin sıralamalar yüksek. Kurum sınavlarında ise puan baz alındığından dolayı bu şekilde ilan gelirse 2020 puanlılar belirleyici olur.
-
Hakkınızda hayırlısı olsun dostlarım. Halihazırda mesleğin içinden biri olarak, geçmişe baktığımda bazen gözlerimin dolduğu oluyor, hepimizin ayrı hikayeleri var, cidden kolay değil; hepimiz maalesef aynı şartlara sahip değiliz, kimimiz biraz şanslı olacak, kimimiz de verdiği emeklerin karşılığında azıyla yetinmek durumunda kalacak. Meslekle ilgili çok yorum yapmak istemiyorum ben düz memuriyetten geldim ancak eskiden daha huzurlu ve mutluydum, tabi bu kişisel bir durum. A grubu alımların çok olduğu, adaletli, hak edenin kazandiği günleriniz olur inşallah.
-
@friedman17 Hocam ilan böyle gelecekse gelmesin artık bıktık yeter ya. İnsanlara bu kadar zulmetmeye ne hakları var. Her ilanda değişen puan türü ilana son anda getirilen yazılı sınav. 10 katına sınav yapınca sayı değişmicek 400 kişilik ilan 50 ya 50 ye düştü. Şöyle bir ortamda 2 yıldır bu ilanı bekliyoruz işi gücü olmayan insanlar onca masraf yapıp Ankara'ya gelicek süreci kimbilir ne zaman tamamlicak. Sadece mülakatı 6 ayda açıklayan kurum.
-
1 senedir profesyonel olarak resmi gazeteyi takip ederim, daha hafta sonlari kurumlarin ilan verdigini gormedim
-
@lion sizce kaçla kapatır 88.3 ile mümkün olur mu
-
@lion sınava gireceklerim büyük kısmı p43 ten mi girerler yoksa p40 mı
-
@muzgor bence kalmadınız hocam. İlk duyduğum günden beri p43ün eklendiğini puanlara baktığım an anladım yığılmanın olduğunu. Yine ditpeum p40%60 çeko etkiliyor, P42 %30 çeko etkiliyor. %25 te P43 te etkiliyor. Gerek var mıydı P43 peki? Bu başkanlık her alımda bi skandal yaratmak zorunda mı.
-
Kalmadınız derken nasıl yani ? Dışarıda mı kalmadım yoksa sınava mı kalmadım?
-
Yani ilan bir gelsin bakalım nedir ne değildir. Lakin bu ilanda listenin yarıya yakını p43 olur gibi. Tabi 3 puan türünde mükerrer adaylarda var. Bunuda hesaba katmak lazım. Lakin bu şekilde ilan gelirse. Aslan payını bironceki ilanda nasıl ki p47 aldı bunda da p43 alır. Ayrıca listede büyük ağırlık 2020 puanlilar olur. 2019 puanlilarin puanları düşük sıralamaları iyi.
-
Tabi bu süreçte hmuy ve duy da aciklanirsa bir tık daha liste puanı aşşağı düşer diye düşünüyorum.
-
Insallah gelmez ilan insallah
-
@adam-simith 2 yıldır bekle ilanı bize bunuda dedirtti hayat. Ne diyelim artık hayatın cilvesi mi diyelim acımasızlığı mı?
-
@lion acimasizligi Allah kimseyi emegiyle imtihan etmesin caresiz koymasin:(
-
Amin kardeşim.
-
@lion p 43 cogu alancı, benim de 90.004 var. Yazili sinav oldugu icin ona basvuramam. Ceko bilmiyorum. Eminim benim gibi dusunen cok fazla p48ci vardir. Ve cogu suan guy ve duy kasiyor. O yuzden p43ten cok korkmayin diyecem de diyemiyorum cunku iibf bu "lan belki yaparim" mantigiyla sinava basvurup gitmeyen bi gürüh var. Allah yardimcimiz olsun
-
@mirakar Öncelikle kadir geceniz mübarek olsun. Anladığınız gibi bir anlamı kastetmedim. Bunu açıkladığımı düşünüyorum. İlk iletiminde yalnızca bir eleştiri olduğu belli ancak yanlış anlaşılma durumuna karşı sonraki iletilerde açıkladığımı düşünüyorum. Mağduriyet yaratma çabam olsa başka bir üslupla başka şeyler yazardım. Yalnızca bir eleştiri veya sitemdi. Çeko puan türünden ilana çıkan Rtük, bölüme yer vermedi ve başvuramadık. Listede olabilecek puanımız varken kullanamadık. Iibf'nin tüm bölümlerine ilanda yer verip yalnızca çeko olmayan ilanlarda oldu. Burada mağduruz vah vah gibi bir ileti söz konusu değil. Söz konusu olan şey bir sitem veya eleştiriyidi. Siz tartışmaya çektinizde hiç demedim. Ancak bu başlıkta geçmiş zamanlarda seviyeli olmayan tartışmalar okuduğum için bu sebeple not düştüm. Birisi çıkıp seviyesiz bir şey yazmasın diye. Forumda herkesin düşüncelerini yazma özgürlüğü var ama bunu yaparken başka arkadaşlara tahrik edici, beddua vs.yazanları gördüğüm için belirtme gereği duydum. Gerçekten gerekmedikçe yazmıyorum ve yazarken seviyemi her zaman korumaya çalışıyorum. Son olarak mülkiyeli olmamı özellikle vurgulamadım. Sizin iletinizden gereksiz bir eleştiri yapmışım gibi mana çıkardım, ayrıca eşdeğerlik istenmeyen çeko gibi bir şey yazmışsınız. Bunu da biraz kinayeli ve alaycı bulduğum için belirttim diyelim, ufak bir kinaye:) Sonuçta okulumuzun Çalışma Ekonomisi Kpss'de dereceler çıkaran bir bölüm. Derslerde içerikler kapsamlıdır. Şöyle ezberleyip geçin durumu söz konusu değildir. Bence herkesin bölümlere yaklaşırken biraz olsun önyargilarını kırmaya ihtiyacı var. Kaldı ki başka üniversitelerde de bu durum söz konusu olabilir. Kimin neyi kastettiğini anlayabiliyoruz. İnşallah kimsenin mağdur olmadığı bir ilan olur. Temennim bu mübarek gecede gerçekten bu. Allah yardımcımız olsun. Hepimize kolay gelsin.
-
@lion gerçekten öyle 2019 sıralamaları iyiyken puanları görece daha düşük bir yıldı. Bu üçlüden tek puan türünü kullanacak çok kişi olacağından belirleyici olanın 2020 p43 puan ve sıralamaları olacağını düşünüyorum. İlan gelirse p40 kullanacağım. İlanın gelmemesindense gelmesi taraftarıyım. Kalan eski ve sağlam adaylardan eksilen olur. Bence bu da 2021 kpss için güçlü rakiplerin azalması demektir.