11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@semihylc hocam benim puanım yüksek olmasına rağmen yazılı sınavdan yanayım direkt mülakat olan hiçbir sınav bana adaletli gelmiyor demek istediğim buydu.
-
Öğretmenler kpss den puan alıp dandik bir mülakattan geçerek mesleği eline alırken bizim ibf ahalisi "yazılı da olsun o da yetmez yds gelsin bi de bölüm şartı koyun" diye diye kendini yedi. Başka ne istersiniz arkadaşlar ? Yakında şu sertifikası da olsun derlerse aaa süper diyip o sertifikaya mi koşacaksınız?
-
@daronacemoglu anlıyorum hocam ben direk keşke mülakat olmasa gerekirse 95 kapatsın bari biliriz hangi puanı alsak gönül rahatlığıyla atanabiliyoruz. Sınava girip kazansak gene mulalat var hocam yani dediğin mesele gene çözülmeyecek. Benimde puanım yüksek ama ne bilim 10 senedir devam eden düzenin bozulmasına üzüldüm açıkçası. Duy da bile kaldırıldı sınav mülakat geldi . Bir Ankara'ya git gel en az 500 patlıyor maalesef .
-
@daronacemoglu kesin oyledir
-
@yesillenenfındık insallah yds de gelir az bile bize hocam
-
@adam-simith ilan geldimi herkes bir ayaklandı anlamadım.
-
Geçerli bir mazereti olmadığı halde sınava katılmayanlara yaptırım uygula,birbirine denk mesleklerde olanların başvurmasını yasakla bitti. Bizim ihtiyacımız olan değişiklikler bunlardı aslında.
-
Şimdi burda yok benim puanım varda yinede yazılı olsun hikayesi anlatmayın. Zaten bu yüzden bu halde bu fakülte . 10 katı yazılı sınava girince puan düşücek ama netice değişmicek başarısini zaten ispat etmiş insanlarda yeniden maddi manevi külfete sokulcak bazıları giremicek kaç kişi duydum puanım var ama girmicem 50 kişi için Ankara'ya gidip o kadar masraf yapamam diyen. Yazılı yapınca mülakat kalkiyomu hayır ama siz sınav listesinde adinizi görün tepki göstermeyin diye bunca değişim. Sanki çocuk kandırıyorlar 50 yine 50
-
@daronacemoglu Arkadaş harikalar diyarında yaşıyor galiba yazılı sınavdan sonra mülakat olmayacak sanki. Çok masumsun, söylediklerin bile birbirine ters, çelişki dolu. Bunca insan haksız bi sen haklısın yazılı sınav konusunda helal olsun gerçi az önce @Müşrif arkadaş sana çok güzel cevap vermiş.Tabi anlarsan. Senle de tartışmam bu konuyu.
-
@procek gene iibfnin en büyük düşmanı iibf adam puan almış senden bir puan yuksek olsa bile senin önündeki tüm ilanlari kapatıp seni sokmamak amaç bu ne nefrettir anlamış değilim kazanan bile zevk için ilan patlatmaya çalışıyor sonra da gelip burda bir b.k başarmış gibi bunu savunuyor.ilana da yazılı gelmesi her türlü kötü olur işler uzar 5 bin tl alacağımız bir is için bile bu kadar emek bu kadar beklemek te hic bir adalet yoktur.7bin kusur alan zabita bile direk mülakata katılıyor.Afedersiniz ama sen burda bir tarafını yirt benim puanim var en iyisi benim sizi eleyecegim diye ise girdigin yerde de kurumicinden atanir uzman olur sonra sana köpek çeker bu islerde boyledir. Adalet diyorsanız eger senelerdir sure gelennbir sey vardir o da 85puandir.85 üstü alan her arkadaş girsin atansin yani hakkidir.Savunacak bir şey arıyorsanız sayının azlığını düşünün ben 87puanla 3 yıl bekleyip atanamayacagim 10.promosyon 85 le atanacak bumu adalet ozamn lar mezuniyetime 1 ay var diye başvuru yapamadım bölüm ceko diyede nadiren girebilecegim ilan geliyor ama bakıyorum burda hale s.dik yarışı yapılıyor.50kisi duyumları 3 aydan beri vardı.Burda konuşanlar acaba Twitter da etkinliklere katildimi bir yerlere bu konu hakkinda yazdinmi simdi gelmis burda ahkam kesiyorsun puanlarınız okadar yuksek kendinize güveniyorsunuz niye okadar alimda bir sey yapamayip dusuk kadro olan denetmenlik icin kendini yirtiyorsun.Arkadaslar kavga edilecek konu burda konusulanlar degil verilen sayılardir.Surelerin uzatilmasidir.alimlara yok yazili yok yeterlilik yds eklemektir.sen atansan 3 yil bekleyip yds verip 2 yeterlilik sınavı verip uzmanlığını aliyorsun kurum icinden adam uydurma bir sinavla direkt uzman oluyor.Ama gelin bu konulari gundeme tasiyalim savunalim desem ses cikmaz.3 ay önce sgk için ses çıkmadı çünkü .aynı şey bugün söylendi maşallah sınavı bekleyen ne kadar adam varmış.
-
@procek Etkinliğe katılmadığından eminim. Bu yazılı sınavı destekleyen arkadaşın. Sende burada kimin katılıp katılmadığını bilmeden ortaya laf atma.
-
Yazılı sınava niye seviniyorsunuz ayrıca arkadaşlar sanki Eylül ayındayız KPSS dün açıklanmış bu neyin rahatlığı ya kalmış 2,5-3 ay. Bu millet şimdi KPSS’yi bırakıp buna mı çalışsın, KPSS derdine mi düşsün 2 yıldır beklemiş zaten. Daha da kötüsü bu kurum ilan verecek,sınava ileri bir tarih koyacak,onu açıklaması kaç ay sürer? Açıkladı mülakat tarihi verecek onu yapacak,açıklaması yine 6 ay sürse etti mi 10 ay ... Bu süreç geç tamamlanınca bir sonraki ilan belki de 2022 KPSS’ye kalacak. Sevinecek tek bir konu yok bu ilanda.
-
Yazılı sınava nasıl sevinebilir bir insan zaten KPSS de kendimizi kanıtlamadık mı , ayrıca tabi ki istemeyiz yazılı daha önce sadece mülakatla alan kurum yazılı çıkarırsa üzülmemiz kızmamız normaldir. Neden kimse guy neden yazılı yapıyor diye kızmıyor çünkü alımı hep öyleydi ve her aday ona göre bekledi ilanı. Ama ilanı umutla beklerken ilandan birkaç gün önce alım şartlarını tamamen değiştirmek olacak iş değil
-
Arkadaslar yazili sinavi savunlara sadece tek bir lafim var. Puani kritik yerlerde olupta listeye girip gececegini dusunenler olurki gecti mulakatta elenirse surecin uzamasindan oturu 2yil sonra yani 2023 subat mart gibi ilani beklerse o zaman anlar arkadasim sen yazilin nyini savunuyorsun cikipta burda o listeye giren adami sen tasa tutamazsin. O adam zaten ispatlamis kpss de kendisini sen ise 4 kati cagirsaydi eger listeye giremeyecektin zaten neyin kafasini yasiyorsun. Bence ne mulakat ne yazili hicbiri olmasin ama eger olacaksada her ikisi yerine mulakati tercih ederim cunku adam zaten sinava girmis 2 yildir bekliyor. Niye kimse sayistaya itiraz etmiyor. Madem bu kadar sinav meraklisisin git sayistayi kazan hem test sinavi var tabi gecersen yazilisida var. Ona gir burda kimse yaziliyi savunmasin. Bu tam bir bencilliktir. Kendini dusunmektir. Farkinda deilsin bu sadece sureci uzatir ve kurumun ustundeki baskiyi azaltir. 2yildir ilan gelmiyor diye tepki gostereceksin ya artik gosteremeyeceksin cunku yazlisi mulakati itirazi zaten 2 yil surecek!!!
-
Sözlü olsun ben sınırdan girmemeye razıyım.Bu pandemi döneminde Ankara'ya gidip gelmek maddi ve manevi anlamda büyük bir külfet.
-
@gölge07 birde 2 3 ay sonra pandemi tekrar artacak o durumda mulakat yapilabilir mi sadece surec uzayacak mulakatla yazili arasinda da daglar kadar puan oynamicacak yarim puan en fazla p43 de sıralamar yigilmis
-
@eomer helal olsun hocam bizde zamaninda 1 puanla kacirdik ama yilmadik sende yuksek alirsan mulakata kalirsin dedik kendi kendimize oturup ders calistik demekki cogunluk yazili vs istemiyor
-
@adam-simith Aralık ayını bulur gene sürecin sonlanması . Sınavı kazananlar 2 defa Ankara'ya gidecek. Harbi yoruldum tek gidiş otobüsle 13-14 saat yol gidiyorum . Git gel pertim çıkıyor . Harcadığımız parayı söylemiyorum bile ama yorgunluk çok kötü .
-
İlan yayınlandı mı? Ben göremedim. Bu detaylara nereden eriştiniz? Yazılı vs. gibi...
-
Yazili olmasi bundan sonraki ilani da geciktirir sayi zaten 50 kisi 200 kisi mulakata alinsa temmuz ayinda mulakatlar biterdi sonrasinda aciklandiktan sonra yeni ilanin onunde engel kalmazdi