11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
SnİsmailYılmaz 1000SGKDenYrd
Tag bu arkadaşlar başlıyor etkinlik 17.00 da -
Etkinlik başlamıştır.
TAG kopyala yapıştır.
SnİsmailYılmaz 1000SGKDenYrd
-
Arkadaşlar şuan gayet iyi gidiyoruz. Lütfen destek olun. Gündemdeyiz. İftarlarını açanlar dönüşümlü olarak etkinliğe katılsınlar. Bu ilanı alalım artık bu güzel günlerde.
-
Bakanlık bölündü gözümüz aydın. Resmi gazetede.
-
@lion 50 sayısı artar mı acaba
-
@muzgor 50 sayısı resmi olarak yok kardeşim. Henüz söylenti. Bundan sonra bize düşen etkinliklere sağlam birşekilde katılmak.
-
@lion İnşALLAH söylentidir ama herkes teyit eder gibi konuşuyor ondan dolayı iyimser bakamıyorum maalesef
-
Güzel şeyler olacak. Umudumuzu yitirmeyelim.
-
@muzgor Arkadaşlar bakanlık ayrılmış instagramda gördüm yeni. İnşallah bizim için hayırlı olur ve güzel haberler gelir
-
@lion ya siz çok hızlıymışsınız
-
Yeni bakanımız Vedat Bilgin. Hayırlı olsun.
-
Gazi de hocaydı yanılmıyorsam. Hayırlı olsun.
-
@urfaspor63 aynen 2015 te ayrılmış Gaziden
-
@urfaspor63 Evet sanırım çekoydaydı kendisi. Halimizi bir iibf hocası daha net anlar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun bakalım
-
@urfaspor63 dedim bi bakayım sayın bakan nereli imiş 69 geçmiş olsun .
-
@extraordinary eski bakanımız hanımefendi istihdam konusunda çok pasifti. En azından işin ehli birinin başa gelmesi beni gelecek adına çok mutlu etti.
-
@karar hocam şehre mi takıldınız sayıya mı ? Anlamadım;)
-
SnVedatBilgin Hoşgeldin
Etkinlik başladı şuan arkadaşlar. Tag bu müsait olan gelsin. -
@extraordinary Gazi çeko mezunu olan biri olarak benden önce üniversiteden ayrılsa da adını çok duydum hocalarımdan. Eski çeko bölüm başkanı olarak iyi işler yapacağını düşünüyorum. Umarım yanılmam
-
Vedat hocadan bizzat ders aldım, çok kez de hasbhalinde bulundum öğrencilik zamanımda. Öncelikle işin ehli birisi olduğu kısmı çok net dostlar. Süreç içerisinde göreceğiz tabii ki, büyük ve zor bir teşkilat, altından kalkacağına inanıyorum.
Vedat hocayı potansiyel diğer bakan adaylarından ayıran en temel özellik açık ara vizyonerliğidir. O nedenle Bakanlığın bir çok açıdan müspet anlamda dönüşmesini umuyorum. Mevcut bürokratların bir kısmı Vedat hocanın bence çalışmak isteyeceği kumaşa sahip değil. O sebeple köklü değişimler olabilir düzen oturmaya başladıkça.
Hepimize hayırlı olsun yeniden.