11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Tag
SgkDenYard İlanımNerede
-
Pazartesi saat 19.00 da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI için twetter etkinliği düzenleniyor dostlar.
-
Daha önceki promosyonlarda ilan-sınav-işe başlangıç arası kaç ay geçmişti, bilen var mı?
-
@tnr17 24 Mayıs’ta ilan verilip 24 Aralık’ta mülakat sonuçları açıklandı. 7 ay zaten böyle geçti. Sonrasında il tercihi, işe başlama derken 8-8.5 ayı buluyor.
-
10 gün oldu, 250 uzman alınacak, ayrıntıları Aile ve Çalışm.. bakanlığı sitesinden yayınlanacak diye Resmi gazetede yayınlanıyor. Aile Çalışma bakanlığının bundan haberi var mı acaba merak ediyorum
-
@sedatinho, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
10 gün oldu, 250 uzman alınacak, ayrıntıları Aile ve Çalışm.. bakanlığı sitesinden yayınlanacak diye Resmi gazetede yayınlanıyor. Aile Çalışma bakanlığının bundan haberi var mı acaba merak ediyorum
Onuda 2021 sonunda yaparlar herhalde:))
-
150-200 sayısı büyük ihtimal netleşmiş arkdaşlar 88 üzeri puanı olanlara hayırlı olsun .
-
@kartalyürekli guvenilir kaynaktan mi hocam
-
@kartalyürekli kesin mi bu duyum nerden acaba? Az olan umut da gitti o zaman. Aynen başarılar mülakatı hak eden arkadaşlara ilan böyle gelecekse
-
@adam-simith kaynak güvenilir ve doğru . şu an planlanan sayı bu .süreç ne getirir bilinmez ilan gelene kadar sayı artırılır mı sanmıyorum . ama belli olmaz sayı artırılsa da şu an sayının 150-200 civarı olduğu kesin .
-
@edaus sayı kesin ama biliyosunuz belli olmuyor belki artırılır . yani sayı artırılırsa yalan veya dedikodudan ibaret olduğu anlamına gelmez şuanki sayının .çünkü net bi bilgi
-
@kartalyürekli ilan ne zaman hocam
-
@kartalyürekli ilan tarihi hakkında bilgi var mı ya da tahmin?
-
@adam-simith pandemiye göre belirlencekmiş şu an bi tarih yokmuş
-
@kartalyürekli osym sinav takvimini aciklatikdan sonra harekete gecer galiba kurum da
-
@kartalyürekli hocam bu sayı zaten kurumda bir kısmın istediği bir sayıydı ve dile getirilmişti.Ozaman ilana bir kaç hafta içinde bu dile getirilen sayı halinde çıkacak herşey netleşti.Sizde paylaşım yaptığınızı göre çok eminsiniz öyle mi ?İhtiyaç var inen ve her sene belli bir sayıya kadar alım yapan kurum bu sayılarla neden ilana çıkacak anlaşılır gibi değil..
-
Nedense ilk çıkan dedikodular bir şekilde gerçek çıkıyor , önce kimse inanmıyor ama sonradan bu durum gerçekleşiyor . Umarız daha iyi sayılarla alım olur çok daha fazla arkadaşımız yararlanır aksi halde SGK da yeni bir puan rekoru kıracak
-
Arkadaşlar ben de denetmen olan bir arkadaşımdan az önce öğrendim, ilan hazırlığı var eş durum belgelerini istemişler personelden. Sayı olarak da 200 ve 400 rakamları var ama forumdan gelen duyumlara baktığımızda 200 sayısında ortak kanı oluşuyor sanırım. Tarih konusu maalesef belirsiz.
-
4 puan türü var. 150 kişi alsalar kim bilir kaçla kapatacak.
-
@duha 150 200 bandı baya yüksek kapatır hali hazırda çok yüklü sonuçlanan ilanda yok .87 88 puanların sıralamalara bakmak lazim. Bakalım netleşsin anlarız artık