11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@blackbird benim emin olduğum konu bu sayının şu an planlanan sayı olduğu ve bilginin doğru olduğu . Ama ilan gelir bu sayı artırılır 400 olur mu bilmiyorum inşallah olur
-
@kartalyürekli hocam ilan tarihi için bir bilgi alabildiniz mi?
-
@miltonkeynes pandemiye göre şekillenecekmiş
-
@kartalyürekli Sayıya kadar netleşen bir ilanın tarihide bellidir ama SGK bunu hep belirsiz tutar çünkü mite personel alıyor neden tutmasın. 10 proda ilandan 2 gün önce öyle bir çalişmamiž yok diyen kurum. Artık ilanlı bir sabaha uyanıp tüm belirsizliklerin mümkün olan en fazla sayıda kişiyi sevindirerek netleşmesi ümidiyle..
-
@müşrif o sene sayı olarak 100 200 söylemleri oldu mu hiç hocam ?
-
@blackbird Olmadı ilk kez duyuyoruz 100 200 rakamını.
-
merhaba 150 200 kişilik ilan gelirse ki umarım öyle olmaz ama istatistikçi alırlar mı
-
Gerçekten delirmemek imkansız. 2 yıl sonra 100-200 ne demek ya? Amaç ne anlamak imkansız.
-
Bu sayılar doğru ise kurum içiciler buraya da el atmaya çalışıyor demektir.
-
@bahtsızcivciv oda aynı oranda azaltilsada olur gibi.
-
Facebook’ta biri çok yukardan biriyle görüştüm böyle bir şey yok demişti yahu. O buralarda mı?
-
@scarabeus, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Bu sayılar doğru ise kurum içiciler buraya da el atmaya çalışıyor demektir.
kurumda vhki yim. denetmenlik için kpss den 88,378 puan aldım. ama bişey söylemek istiyorum buralarda yazıldığı gibi kurum içinden alım yapılsa bile alınan kişiler hizmetli şoför falan değil yani. guy dada bu muhabbet yapılıyor. yok şoför yok hizmetli alıyorlarmışda. külliyen yalan kurum yıl şartı koyar belli mezuniyet şartı kadro şartı koyar. kpss puanımlada girebilirim belki mülakata ama kurum içinden bunu hakeden çok vasıflı insanlar var. bu kadar düşmanca yaklaşmayın kurum içindekilerin hakkı fazlasıyla yeniyor zaten.
-
ayrıca 150-200 kişi sayısına çok üzüldüm en az 350 olmalıydı. inşallah diğer kurumların sonuçları açıklanınca ilan gelir. yoksa mağduriyet yaşayan çok olur.
-
@ayseymen Hiç sırası değil. Millet 2 yıldır işsiz güçsüz,parasız pulsuz ders çalışıyor gelmişsiniz bize işi olan adamlara iş verilmesini anlatıyorsunuz ya. Sırası mu gerçekten?
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen Hiç sırası değil. Millet 2 yıldır işsiz güçsüz,parasız pulsuz ders çalışıyor gelmişsiniz bize işi olan adamlara iş verilmesini anlatıyorsunuz ya. Sırası mu gerçekten?
sadece yersiz söylemlerde bulunulduğunu ifade etmek istedim. inşallah sayı daha fazla olur. kurum içinden alımda söz konusu değil zaten
-
@ayseymen peki şöyle diyelim kurumda şoför bir kişi 5 yıldır çalışıyor açıktan okudu 4 yıllık mezun oldu ve kurumici sınavına girmeye hak kazanıyor doğru mu ? Yanlışım yoksa doğru , peki bizlerin suçu ne bu süreçte 4. Yılımızı geçtik hedefimiz de her zaman a kadro kariyer mesleği oldu başka yollara sapmadık her daim derse devam ettik. Bir çoğumuz gençliğinin en güzel yıllarını işsiz ve sıkıntılı geçiriyor. Biz şuna asla karşı değiliz kpss girip puan alınıp bizimle aynı yoldan başvurabilirsiniz . Alımlar zaten çok olsa kimsenin gözüne batmaz maliye bizden 300 duy kendi içlerinden 1500 kişiyi duy yapıyor ne kadar adaletli acaba .
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
işi olan adamlar değer görmedikleri için kpss çalışıyor. yıllardır kpss ye giriyorum 2018 den beri yüksek puanlarım var olmuyor hala emek veriyorum. 2 çocuğumla birlikte bu süreçte baya yıprandık ailecek. ön yargılı davranmamak gerekiyor yani.
-
@ayseymen hocam vasıflıysalar girerler kpssye alırlar +90 puanı nereye isterlerse girerler. 90 puanla acaba atanır mıyım diye düşünüyor insanlar bir de mevcut işi olan, kpssden çok çok daha kolay şekilde uzmanlık yolu açılan kurum içini düşünecek kimse yok burada. Keza onlarda bizi düşünmüyor zaten.
Neyin ne oldugu belli yani duyar kasmayın rica ederim herkesin canı burnunda zaten.
-
@ayseymen guyda, duyda nelerin olduğunu gördük. 3 yıldan sonra bize verilen 1000 kişi o da merkeze uzak ilçeler
-
@semihylc, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen peki şöyle diyelim kurumda şoför bir kişi 5 yıldır çalışıyor açıktan okudu 4 yıllık mezun oldu ve kurumici sınavına girmeye hak kazanıyor doğru mu ? Yanlışım yoksa doğru , peki bizlerin suçu ne bu süreçte 4. Yılımızı geçtik hedefimiz de her zaman a kadro kariyer mesleği oldu başka yollara sapmadık her daim derse devam ettik. Bir çoğumuz gençliğinin en güzel yıllarını işsiz ve sıkıntılı geçiriyor. Biz şuna asla karşı değiliz kpss girip puan alınıp bizimle aynı yoldan başvurabilirsiniz . Alımlar zaten çok olsa kimsenin gözüne batmaz maliye bizden 300 duy kendi içlerinden 1500 kişiyi duy yapıyor ne kadar adaletli acaba .
9 yıldır sgk dayım kurum içi hiç alım yapmadılar. sadece kurum içindeki insanları küçümserken daha dikkatli konuşulmasını dile getirmek istedim. şoför vhki yada memur kadrosuna girmeden öyle bi hakkı yok. burda memur olupda doktora yapan açıktan okuyupda sonrasında kendini her anlamda yetiştiren insan çok ben açıktan okumadım önce onu söyleyim de linç yemeyeyim. herkes kalbinin ekmeğini yer umarım.