11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@ayseymen yersiz mi? Cebimizde 5 lira yok kendimize ait,kitap alacak para bulamıyoruz...Eğer emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsanız maaşınızın artması için özlük haklarınız için mücadele edin,gelip denetmen olalım demeyin ben de size saygı duyayım. Bu duyumu ağlayarak okuyan kaç kişi var senin haberin var mı?
-
@gmzankr066, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen yersiz mi? Cebimizde 5 lira yok kendimize ait,kitap alacak para bulamıyoruz...Eğer emeklerinizin karşılığını almadığınızı düşünüyorsanız maaşınızın artması için özlük haklarınız için mücadele edin,gelip denetmen olalım demeyin ben de size saygı duyayım. Bu duyumu ağlayarak okuyan kaç kişi var senin haberin var mı?
yanlış anlıyorsunuz inşallah sayı daha yüksek olur diye ümit ediyoruz. herkes emeğinin karşılığını alır umarım. ama vhki olup çalışmamız bizimde bu konuda hakkımız olmadığı anlamına gelmez. yükselmeyi herkes ister. şuan sende çalışıyor olsaydın sende isterdin eminim. herkes kendi penceresinden bakıyor. isterizki herkes atansın umarım söylenen sayı doğru değildirde 300-350 kişi alınır. neyse kötü niyetli değilim sadece insanları yererken daha olumlu bi yaklaşım olmasını temenni ettim. niyetim polemiğe girmek falan değil.
-
@bulamadim, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen hocam vasıflıysalar girerler kpssye alırlar +90 puanı nereye isterlerse girerler. 90 puanla acaba atanır mıyım diye düşünüyor insanlar bir de mevcut işi olan, kpssden çok çok daha kolay şekilde uzmanlık yolu açılan kurum içini düşünecek kimse yok burada. Keza onlarda bizi düşünmüyor zaten.
Neyin ne oldugu belli yani duyar kasmayın rica ederim herkesin canı burnunda zaten.
bende girdiklerini ifade ediyorum zaten. neyse polemiğe gerek yok. herkes emek veriyor herkes hakkını alır umarım. insanların küçümsenmesine tepkimi dile getirdim sadece
-
@ayseymen hic hic sirasi degil vki olup puan alin esit sartlarda sinava girelim
-
@adam-simith, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen hic hic sirasi degil vki olup puan alin esit sartlarda sinava girelim
aldım zaten eşitiz yani. inşallah sayı yükselirde daha çok insan yararlanır 84 lere 85 lere düşer. siz en başta yazdığımı okumamışsızın 88 üstü puanım.
-
@ayseymen
eşit şartlarda oturup kpss çalışıp puanını alıp başvuruna kimse birşey demiyor diyemez de hocam. hatta bana göre işin yanında kpss çalışıp kazanmak daha takdir edilesidir. buradaki insanların itirazı daha kolay bir kurumiçi sınav ile eşitsizlik oluşturarak eleman alınması. insanlar yıllarca eğitimleri için zaman ve emek harcadılar ve karşılığını istiyorlar.
şoför, hizmetli "bile" denmesinin altında yatan küçümseme ihtiyacı değildir hocam. belki burada birçoğumuz ailesinde çok yakınında bu işleri yapanlar vardır. nasıl küçümseyebiliriz. her emek kutsaldır helalinden kazanılan. burada "bile" denmesinin amacı süreçte verilen emek ve harcanan zaman para vb ile ilgilidir.
ayrıca evine iyi ya da kötü bir şekilde ekmek götürebilen o insanlar ile hiçbir geliri olmayıp hayata atılmaya hayat kurmaya çalışan insanları bu şekilde karşılaştırmak doğru değil. sizi de bir yere kadar anlıyorum ancak biraz da yanlış bir zamanda belirttiniz düşüncelerinizi. pek zamanı değildi açıkçası. -
Sayılar şubat ayında netleşecekmiş.Şuan en üst yöneticilerden gelen bir açıklama imiş.Sayı verilemiyor ne yazık ki netleşmemiş.Umarım en 500 lü bir alım olur.Ayrıca alımın bir bölü beşi istatistik olacakmış.
-
@ayseymen Duanız beddua gibi olmuş ama bidaha düşünün 2 yıldır beklenen ilan daha sınavı bile yapılmamış kurumların sonucu açıklanınca mi gelsin? Ver elini 2021 kpss. İçeriden dışarısı görünmüyor anlaşılan.
-
@ayseymen Tabikide yükselmek kurumiçindeki çalışanında hakkı. 4 yıl lisans bitiren ve GK GY + Hukuk + İktisat+ Maliye + Muhasebe + Çalışma Ekonomisi + işletme gibi dersleri kapsayan kpss A grubuna günde min 9 saat çalışıp 85 + diyemiyorum artık eğer söylenenler doğruysa 90+ puan alan 35 yaşını da aşmamış her çalışanın hakkı. Formalite icabı yapılmış basit sınavlarla uzman müfettiş denetmen olunmaz !
-
@bytul, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Sayılar şubat ayında netleşecekmiş.Şuan en üst yöneticilerden gelen bir açıklama imiş.Sayı verilemiyor ne yazık ki netleşmemiş.Umarım en 500 lü bir alım olur.Ayrıca alımın bir bölü beşi istatistik olacakmış.
Keşke 400 İİBF 100 İstatistik olsa. Keşke
-
@ayseymen neye giriyorlar yahu? 5 katı alım kurumiçine verildi zavallı bize de tükaka saçma sapan yerler layık görüldü.siz almışsınız puanınızı hakkınızla atanırsınız inşallah. 2 senedir çalışıyorum diyorsunuz bu süreçte zorluğunu farketmiş olmanız lazım. sizin bu sürecinizi 4 5 senedir yaşayıp beğenmediğiniz iş için kırk takla atacak insanlar var burada.2000 lira maaş veren kurum 87yle kapattı daha yeni. insanların sinirleriyle oynamayın o yüzden herkesin derdi kendine yetiyor kurumiçi önyargısını burada bu şekilde değiştiremezsiniz.
-
@ayseymen neye giriyorlar yahu? 5 katı alım kurumiçine verildi zavallı bize de tükaka saçma sapan yerler layık görüldü.siz almışsınız puanınızı hakkınızla atanırsınız inşallah. 2 senedir çalışıyorum diyorsunuz bu süreçte zorluğunu farketmiş olmanız lazım. sizin bu sürecinizi 4 5 senedir yaşayıp beğenmediğiniz iş için kırk takla atacak insanlar var burada.2000 lira maaş veren kurum 87yle kapattı daha yeni. insanların sinirleriyle oynamayın o yüzden herkesin derdi kendine yetiyor kurumiçi önyargısını burada bu şekilde değiştiremezsiniz.
-
@müşrif, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen Duanız beddua gibi olmuş ama bidaha düşünün 2 yıldır beklenen ilan daha sınavı bile yapılmamış kurumların sonucu açıklanınca mi gelsin? Ver elini 2021 kpss. İçeriden dışarısı görünmüyor anlaşılan.
Anlamak istediginiz gibi anlamissiniz. 2021 kpss sonrasi ilan gelsin diyecek kadar bu surecten haberdar olmayan biri degilim... sadece insanlari küçümsemekten vazgecilmesi gerektigini ifade ettim. Iki taraftanda bakabiliyorum cok şukur. Issizligin ne demek oldugunuda bilirim ayrica. Maliyeyi bilmem ama sgk da şef olmak bile kolay degildir. Oyle basit bi sinavla almiyorlar malesef. Iste ben bu ön yargiya tepkimi dile getirdim sadece. Zaten kurum ici alim falan da soz konusu degil rahat olmalisiniz bence. Iyi aksamlar iyi calismalar herkese. Emek veren herkesin kazanmasini dilerim. Nokta
-
@ayseymen İşte o zorluk kısmı göreceli. Kpss A grubuna hazırlanmış biri o sorulara neden bu kadar kolay diye bakıyor ve kendi sürecini sorguluyor. Siz anlayın bu tepkinin sebebini.
-
Dernek kaynaklı haberlerde de 200 civarı bir sayıdan bahsediliyor arkadaşlar, umarım daha yüksek bir sayı gelir, herkes için hayırlısı olur.
-
Leon’un derdi başından aşkın o da bi şey demiyo artık
-
200 gibi bir sayı gelirse kusura bakmayın ama kimse için pek hayırlı olmaz olamaz!! Elinde puanı olup kurumda halihazır başka kurumda çalışanlar ile dernekler listesindeki yüksek puanlarının çoğu yine bu ilana başvuru yapar puan 89 dan aşagı imkansız düşmez !!! Buda yine bir iibfli olarak bize ilkleri yaşatır ben böyle bir sayı görmedim 200 nedir umarım gerçek olmaz
-
MERHABA ARKADAŞLAR
SGK denetmen yardımcılığı ile ilgili biraz önce SGK'de üst düzey birisi ile görüşme yaptık ve şuan için hiç bir şekilde sayının belirlenmediğini şubatın sonuna doğru netleşeceğini söyledi. Vallahi bu sayı netleşti diyenler nerden alıyor bu bilgileri inanılır gibi değil. Hatta şunu da ekledi istatistikçi alımını her alimda en az 1/5 olacak şekilde ilana çıkıyoruz muhtemelen yine öyle olacaktır dedi. ( Son alımda 50 kişi alınmıştı 1/5 'ten azdı bunu da eklemek gerekir. )
200 gelir mi gelmez mi bilmem ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki bakanlıkta ve başkanlıkta en tepedeki isimler dahi sayıyı bilmiyorken oturup yönetim bir karar almamışken ortalıkta dolanan sayılara itibar etmeyiniz. Inşallah 200 değil 500 gelir herkes mutlu olur.
ÇEKO GRUBUNDAN ALINTI
-
@dibace hocam bu grup nerde Facebook’ta mı?
-
Değerli arkadaslar daha öncede belirttiğim üzere annemin sağlık sorunlarından dolayı foruma pek giremiyorum. Birtakım sayılar vs konuşulmuş. Bu konuda şuan için net bir bilgi yok. Umarım tatmin edici sayılarda alım gelir. Dün SGK denetmenleri derneğine msn atmistim kendi sitelerinde msj at butonu var. Bugün dönüş yapmışlar. Bu talepleri dernek olar biz başkanlığa iletiyoruz demişler. Sizlerden ricam siz ve çevrenizdekiler derneğe msj atsınlar. İlan konusundaki talebi belirtsinler. En azından dernek bağlamında bir farkindalik oluşturabiliriz. Geçtiğimiz hafta dernek başkanı SGK başkanı ile bir görüşme yaptı. Özlük hakları vs konusunda. Gayet verimli bir görüşme oldu diye twitler vs var. Demem o ki dernek üzerinden de taleplerimizi dillendirirsek olumlu olur kanısındayım. Daha önce bir kardesimiz aracılığı ile duyumlar alıp paylaşmıştım. Sağolsun dün o kardeşimizle yine iletişim kurduk. Kendisi bir yoklama yapmış kaynaklarını 150 200 sayısının müfettişlik kadrosu olabileceğini denetmenlik için daha yüksek sayıda bir alimin planlandığı yinede kesin bir bilginin olmadığını ve önümüzdeki günlerde biraz daha netlesebilecegi minvalinde bir bilgi edinmis. Tekrar diyorum ki bunlar kesin vs bilgiler değil. Süreç nezman ki ilan gelir o zaman netleşir. Dolayısı ile menfi müspet her bilgi netlik belirtmiyor. Sabırla beklemek gerekiyor bekleyiş sürerken de kamuoyu oluşturmak birsekilde elzem oluyor. 150 200 kişi müfettişlik olabilir denilmiş bu cümleden aa 150 200 SGK müfettiş alacak umuduna vs hemen kimse kapilmasın. Ki bana göre 150 200 SGK müfettişlik için bir tık yüksek bir rakam. Şimdiye kadar bu oranda alım yapmadı sanırım. 50 kişi vs alıyordu. Belki 100 vs olabilir. Ki 150 200 sayısı müfettişlik için düşünülüyorsa. Velhasıl lafın özü şuan için kesin net bilgilerin henüz elimizde olmadığı. ALLAH hayırlısını nasip etsin. İnş sağlıkla afiyet ile güzel bir ilanı karşılarız.