11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@lion çok teşekkür ederiz
-
@lion hocam, söylentiler doğru olmasa dahi, bu söylentilerin konuşuluyor olması ilan için umut verici değil midir?
Yani ilanın eli kulağında denilebilir mi?
-
Hazirandan önce alım filan yok bu başlığa boş yere yorum atıp insanları umutlandırmayın. Şu an ne kurumdan sayı istendi ne de bununla alakalı bir çalışma var. Söylenti üzerine insanları umutlandırmayın. Eninde sonunda alım olacaktır sayı belki tatmin edici olmayacak ama olacaktır. Gerçekten insanları umutlandirinca elinize ne geçiyor anlamıyorum. Herkese iyi çalışmalar.
-
@kozmiktisat hayırdır? Sgk başkanıyla mı muhatap oluyoruz bilmek isterim. Burada doğru olmayan şey arkadaşların duyumlarını paylaşmaları değil sizin tavrınızdır.
-
@kozmiktisat büyük ihtimalle alım kpss sonrası olur gibi bence.
-
Haha puanı olmayan sınav sonrasına kalsin diyenler de geldi hoş geldiniz beyler nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor
-
@kozmiktisat 2025 kpss den sonra gelecek ilan
-
@duy-profesoru sen bu şekilde saçma sapan tahminler yapıp duy başlığında linç olan arkadaş değil misin? Burada da aynısının olması için mükemmel tahminlerine devam ediyor gibi gördüm seni.
-
@semihylc aynen kardesim algi yaratmaya calisiyolar
-
@kozmiktisat kpss den once gelecek sen rahat ol puaniniz bile yokken bu basliklarda yazip da insanlarin canini sikmaya hakkiniz yok
-
KPSS’den sonra gelecek evet 2020 KPSS. Hani 2018 KPSS’den beri yok ya.
-
@duy-profesoru makul bir puan alacaksanız gelsin bi de millet duy da sizin müthiş analizlerinizi bekliyor
-
@gmzankr066 puanlari bile olmayan insanlar burda gelip birde can sıkıyolar baskan kendi dedi radyo programin da alım yapilcak diye dernek baskani soyledi abdullah basol gibi isimler 1 2 ay icinde kesin alim olacagi haberlerini ilettiler ve bazi arkadaslar cikip alim haziran da yok kpss den sonra diyorlar burda gelip insanlarin canini sikmaya calisiyolar algi yaratmaya calisiyolar inanmayinn
-
@kozmiktisat Herkes duyumunu yazıyor neden milleti azarlıyorsunuz anlamadım sizinki de duyum ne var bunda ?
-
Arkadaşlar biz yapılan etkinliklere güçlü şekilde katılım sağlayalım ilanı öne çekme ve sayıyı artırma konusunda katkı verelim. İlanın 2021 kpss den önce geleceğine dair sağlam duyumlar var bir çok üstad bu şekilde söyledi can sıkmaya gerek yok. Herkes sürece dair planlar yaparken SGKda kendi planını yapıyor
-
@sherlock-holmess kesinlikle hocam osym sinavlari yapmaya basladiktan sonra hersey daha hizlanacak
-
@semihylc, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Haha puanı olmayan sınav sonrasına kalsin diyenler de geldi hoş geldiniz beyler nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor
Hoş bulduk
-
@bulamadim, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
@ayseymen neye giriyorlar yahu? 5 katı alım kurumiçine verildi zavallı bize de tükaka saçma sapan yerler layık görüldü.siz almışsınız puanınızı hakkınızla atanırsınız inşallah. 2 senedir çalışıyorum diyorsunuz bu süreçte zorluğunu farketmiş olmanız lazım. sizin bu sürecinizi 4 5 senedir yaşayıp beğenmediğiniz iş için kırk takla atacak insanlar var burada.2000 lira maaş veren kurum 87yle kapattı daha yeni. insanların sinirleriyle oynamayın o yüzden herkesin derdi kendine yetiyor kurumiçi önyargısını burada bu şekilde değiştiremezsiniz.
Kurumiçine yer verme diye bir şey olamaz. Zaten çoğunluğu hali hazırda merkezlerde yada ilçelerde çalışanlar. Sınav olsa da olmasa da o kişiler yine aynı yerlerinde çalışıyor olacaklar sadece unvanları değişecek. SGK da kurumiçi olacağını düşünmüyorum açıkcası çünkü SGK'daki vkhi ile Denetmen arasında ciddi anlamda iş farkı ve hiyerarşi varken Maliye'deki gibi vkhi ile gelir uzmanı aynı işi yapmıyor. İnşallah alımlar en az 400 ve üzeri gelir de herkes mutlu olur.
-
hangi puan türünden alır
-