11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@okitov Ne yazık ki durum artık bu kadar keskin değil hocam. Son dönemde servislerde sıkça görevlendirildi meslektekiler. Başka kurumların servislerine de yine memur gibi iş yapmaya yollandılar. Meslek bir çok açıdan kan kaybediyor. Son getirilen denetim genelgesiyle birlikte bir çok işin irdelenmeksizin yapılması amaçlandı. Burada asıl sorun tabi ki iş fazlalığı, dengesiz personel dağılımı. Kimi illerde denetmenlere ayda 3 4 iş zor verilirken bazı illerde iş günü kadar iş havalesi söz konusu. Bir çok müdürlükte de meslek mensuplarına duyulan saygı gün gün azalıyor. Dün görevlendirilmiş yanınızda memur işi yaptırılan denetmene haliyle yarın üstat denmiyor artık. O yüzden de kurumdaki memurlar sesli şekilde kurum içi taleplerini dillendirmeye başladılar. Mesleğin mümessili olma iddiasındakiler de memurluktan geçenlerin mesleği getirdiği yer diyerek bunu güzellediler. Meslek elbette bu sebeplerden ötürü her gün memurluk düzeyine yakınlaşıyor.
-
-
Burası ne zaman canlanacak acaba Hiç haber de yok herhalde bahara kadar bekleyeceğiz bu gidişle
-
Mart Nisan gibi yetki yeterlilik olacakmış. Yazın yeni ilan gelir artık şimdiden çalışmak lazım.
-
@kozmiktisat neye gore yorum yapiyosunuz anlamis degilim
-
@kozmiktisat sizlerin amaci kpss den sonra gelmesi ama oyle olmicak hic ses yokken 2019 dada mayis ayinda ilan geldi rahat olun
-
@adam-simith aldığı puanların hepsini toplasan işe yarar bir puana ulaşamaz, gelmiş boş boş konuşuyor hocam.
-
@marmarakazim insanlarin moralini bozmaya hakki yok hocam 2 senedir bekliyoruz:(
-
@adam-simith bu kadar açık varken..Yazın gelse bile KPSS 2021 kapsamayacaktır
-
@okitov maaş farkı tamam da hiyerarşi kısmına çok güldüm hiyerarşinin tam olarak ne ifade ettiğini biliyor musun? Denetmen dediğin SGK da denetim servisinin personelidir. Her servis kendi işini yapar hiyerarşi dediğin olay müdürde başlar yukarı doğru devam eder.
-
Bu gece de resmi gazeteyi açıp aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığından yazısını görüp yutkunup ilanı açtık ve hevesimiz kursağımızda kaldı
-
10.Promosyon eğitimleri ne zaman olacak bilgisi olan var mı ? w
-
@mercuryist Konuşulan tarih mart dostum. Telekonferans planlaması yapılıyor.
-
@paretowilfredo ilan hakkında hiç duyum bir haber yokmu şubat ayına geldik kurum hala neden sessiz
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim Pareto hocam kolay gelsin
-
@paretowilfredo 11.dönem ile ilgili bir gelisme var mi ustad
-
10.promosyon eğitimi planda bir değişiklik olmazsa Mart ayında uzaktan eğitim şeklinde yapılması planlanıyor. Yetki ve yeterlilik sınavları salgının seyrine göre Nisan sonu Mayıs başı gibi olacak. Şu an güncel alım ile alakalı bir gelişme yok.
-
@kozmiktisat sen yine geldin mi ya.
-
@marmarakazim hic gitmiyor ki:)
-
@kozmiktisat Mmm peki 2021 kpss den sonra gelir mi ? Pardon siz yeterli puanı alabilirseniz gelir mi olucaktı soru Zira alamazsaniz 2022 den önce gelmesi imkansız