11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@LioN bir gelisme var mi hocam cok sessiz kaldi bu grub
-
Sevgili dostlarım birşey sormak danışmak istiyorum.Etkinlik vs yapalım diyorsunuz ilan bir an önce gelsin istiyorsunuz anlıyorum sizleri.Ben de puanımı aldım bekliyorum.Fakat bu ilan yarın geldi diyelim farzedin.Bu yıl hep beraber görüyoruz değil mi sınava başvuranlar hep aynı kişiler, bütün kurumlar nasıl yüksek kapatıyor.Kaymakamlık sayıştay ticaret adalet kosgeb gibi yerler açıklanmadan guy duy açıklanmadan bu ilan gelirse atanamayan hala binlerce yüksek puanlı arkadaş bekliyor.Siz zannediyor musunuz 150-200 kişilik alımda taban puan 85i görsün. 90dan aşağı inmez emin olun bu saydığım yerler açıklanınca bi nebze düşer diye düşünüyorum taban puanları. 87 sgk puanım var ve emin olun bu puana da gelmez şu an.O yüzden etkinlik vs yaparken sayı etkinliği yapmaktan yanayım ilan bir an önce gelsin etkinliği değil.Nacizane görüşümdür katılmayan yanlış düşündüğümü düşünenler vardır olabilir de hepinize saygı duyarım.Sevgilerle
-
@yusufyigitt07
hocam bekleyen diğer tüm ilanların bir kısmının süreci mutlaka 2021 kpss sonrasına uzayacaktır. o yüzden evet kasım aralık gibi ertelenmeler olmadan önce sizinle aynı düşüncedeydim ancak bu aşamadan sonra onları beklemek 2021 sınavından çıkmış binlerce yeni aday demektir. 300 kişi daha gitsin önümüzden derken önünüzde binlerce aday görebilirsiniz hocam. şu aşamadan sonra malesef erken gelmesi daha iyi olacaktır bana göre. -
@yusufyigitt07 Yüksek puanlıların her daim ilanlarda olma konusunda haklısın dostum bundan herkes müzrarip . Fakat beklemeye beklemeye kök saldık ayrıca ilan gelmesi mülakat vs. bu süreçler inanılmaz uzun zaten.Mayıs da ilan gelse herhalde aralık da sonlanır. Zaten görünüşe göre hiç konuşulmuyor bahardan aşağıya ilanda gelmez sanırım.2 sene olacak en son ilan geleli eğer bizler şimdi gelmesin olmasın moduna girersek sonra 2021 ardına gelsin muhabbetleriyle bu iş devam eder. Umalım ki 300-400 sayısı gelsin tek kurtuluş bu.
-
@yusufyigitt07 diğer saydıklarına tamam ama guy duy çoğunluk her türlü başvurur yine zaten.
-
@duha kesinlikle katiliyorum.. Hele ki 21 aydir bekleyen biri olarak..
-
Birden bire herkesin duyumları sona erdi çok anormal ilerliyor bu duyum meselesi.
-
Nerede kaldın iki gözümün çiçeği
-
KPSS’ye 6 ay falan kaldı şu sessizliğe bakın. Kötü bir duyum bile gelmiyor artık. Bu kadar bekleyişin ardına 100-200 kişilik bir ilan gelirse gerçekten ağlamaya değer.
-
Herkesin umudunu kestiği anda gelecek galiba.
-
Kimse konuşmuyor vallaha demek ki olumlu hiçbir şey mevcut değil . 2021 öncesi gelsin de artık 2-3 ay daha bekleriz napalim.
-
Arkadaşlar şahsi olarak kulağıma gelen bir bilgi(daha önce bir kardeşimiz vasıtası ile birkaç duyum paylaşmıştım) 200 kişilik bir alımın düşünüldüğü yönünde. Tarih vs konusunda herhangi bir bilgiye vakıf değilim. Sayı bu şekilde olursa maalesef ki az. Umarım sınava çağırılma hususunda en azından 4 katı yerine 5 katı vs gibi bir düzenleme olur. Ki bunun içinde sanıyorum yönetmelik değişikliği gerekiyor.
-
@lion 1 ay evel bu sayılar konuşulmuştu hatta dernekten bu yönde haberler gelmişti . Demek ki doğru gibi duruyor alım olacak ama sayıdan kirpacaklar 200 sayısının 50 kişi de istatistik olsa veya 25 kişisi 150 ila 175 kişi İİBF gelir . Face de başka kişilerde sayının olmadığını henüz bir gelişme olmadığını söylemişlerdi bakalım ne olacak . Ama sayı doğru ise yüksek kapatacağı kesin .
-
@semihylc hiçbir gelişme yok sayı net değil
-
@lion 200 rakamı daha öncede dillendirilmisti umarım 400 gelirde yüzler bir nebze güler
-
@angara06 hocam zaten sayı net belli değil ama hep böyle oluyor önce bir dedikodu ardından doğru çıkıyor . Burada mesele acaba ne zaman geleceği kurum zaten kafasına az almayı koymuş ise ne yapsak boş kimseyi duymayacaktır. Halbuki 2 sene olacak 400 hakkıdır bu ilanın .
-
Allah’ım delirmemek imkansız ya. 200’ün izahı nedir ? Hani ihtiyaç çoktu,hani 2 yıldır alım yapılmamıştı? Dertleri ne ne yapmaya çalışıyorlar ben anlayamıyorum.
-
@lion ne zaman gelir hocam ne zaman netleşir://
-
Anlam vermek mümkün değil ama galiba kurumiçine zemin hazırlıyorlar Twitter da baya yazan oluyor başkanın altına kurumiçi için.
-
85+ üzeri puanlarla kimse bu stresi yaşamamalı ya büyük bir haksızlık bu. Hadi 200 geldi sıralamaya giremedik olmadı,kaderde yokmuş dedik. Girdik 2021’de 95 aldık. Ne olacak? Bir sonraki ilan be zaman gelecek? Belki sen bu kez 5 yıl sonra. Mahvolduk ya.