11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@müşrif ahahhaha ne kaa dogru
-
Sayın vekilim, bugün alımla ilgili tweetti.
-
@hayırlısı035 umarız net bir cevap gelir . Beklemeye bekliyoruz zaten bari ne olacak bilsek sorun değil , bizlerin en büyük sorunu belirsizlik .
-
Arkadaşlar bu tweet beğeni sayısı şu an 406'mış. Bu sınavı 1600 kişiyi ilgilendiriyor. Geri kalan %75'i nerede? Emlak yönetim yorumlarda İİBF'lilerden daha fazla katılım gösterdi.
@hayırlısı035, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Sayın vekilim, bugün alımla ilgili tweetti.
-
@hayırlısı035 bizimkiler ancak ilan geldiğinde işi olan başvurmasın,guy il göç olan hakka girmesin diye tweet atar.Kimse kusura bakmasın ama şu ilan 150-200 kişilik gelse üzülmem zira bu alımı talep eden kişiye oranla makul bir sayı.
-
Bakan, B grubu 2021/1 ve 2021/2 dönemi için ağustos ve aralık alım tarihli olarak açıklamış ama uzmanlık ve denetmenlik için hiçbir açıklama olmamış. Umarım ilanlar yakın zamanda gelir ve daha fazla mağdur olmayız.
-
@eomer Bazı cümleleri bende kullandım. Gerçekten özel sebebi olmayan için kullandım. Ama katılım çok az aynı şey guy için kadro isterken oldu. Sınava 5000 kişi girme imkanı varken talep eden 400-500 anca var. Sadece kendilerine direk dokununca mı ses çıkaracaklar?
-
@hayırlısı035 gelecek cevap belli değil mi hocam. Biraz sabretsinler biraz beklesinler çıkacağız ilana deyip geçiştirecekler
-
@miraculumd42 "konu ile alakalı çalışmalarımız devam etmektedir. Uugun tarihte ilana çıkılacaktır" gelen cevap boyle bisey olacak
-
Bu ilan 2021 kpssye mi kalacak
-
@uvyx Sanmıyorum..
-
@hayırlısı035 acaba süreci hızlandırır mı ?
-
Sanırım 6 Ocak'ta TBMM Başkanlığı'na verilmiş 20 Ocak'ta gönderilmiş.15 günlük bir süre var.Tabi Bakan buna cevap vermeye bilir.Herhangi bir yaptırımı yok.
Anlıyacağınız boşuna ümitlenmeyin.Tek temennim yazılı soru yu veren MHP Milletvekili.Bundan dolayı belki cevap verebilirler.
(Hadi İnşallah 1000 kişilik alımı Şubat ayında yaparlar) -
Arkadaşlar zamanında bütçe görüşmeleri sırasında 10.promosyonun ne zaman açıklanacağı ile ilgili Eylül Ekim Kasım aylarinda 7 8 farklı milletvekili yazılı soru önergesi vermişti, bunları TBMM'nin sitesinden bulabilirsiniz. O yüzden vekillerin verdiği soru onergelerine verilen cevaplar genelde ya yakında olacak yada bununla alakalı çalışmaları yapıyoruz diyecekler. Bir şeye de açıklık getirmek istiyorum. Sürekli puanın yok alımın olmasını istemiyorsun gibisinden yorumlara maruz kalıyorum. Ben zaten 10.promosyon da atananlardan birisiyim. Nelere maruz kaldığımız nelerle karşılaştığımızı görmeniz adına açıklama yapıyorum esenle kalın...
-
@kozmiktisat kasimda verildi aralikta da sonuclar aciklandi bu onergede insallah ilani one cekecektir
-
İlk çeyreğin ilk ayı bitti.Kaldı 2 ay. Bu 2 ay içinde ilan gelecek mi bakalım.
-
@gmzankr066 Etkinliklere katılım olmadığı için sesimizi duyuramıyoruz hocam. Aslında çoktan gelmesi gereken bir ilan yani bu.
-
️️️️️️️️️️️️️️
Bugün akşam saat 19.00 da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI için etkinlik düzenleniyor dostlar. Denetmenlik için Bakanlığa yazılı soru gitmişken bu akşamki etkinliğe güçlü bir şekilde katılmamız ilan için çok faydalı olacaktır. -
Duyum yok mu peki çok sessizleşti burası?
-
Yok mu bir haber alan ?
Duyumlar da azaldı ne oluyor sana SGK ..