11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 kesinlikle öyle düzenli alım yapan sgk sayıda değişiklik yapmayan sgk bu sene böyle bir iddaa atıyor ortaya saçmalığın daniskası resmen
-
@lion hocam siz hep 400 500 ü dillendiriyordunuz hatrımda o kalmıış..Bu 200 ün kesinliği nedir gerçekten bu kadar düşük mü olacak sayı ?
-
200 nedir yazik bu millete
-
İşin açığı A kadro alımlar benim için bitti arkadaşlar. Guy duy olmazsa B ye yöneliyorum insanında Sabri bir yere kadar hayat zaman geçip gidiyor olduğum yerde sayıyorum
-
Bakanlık bünyesinde mi SGK bünyesinde mi yeni birimler kurulacak ihtiyaç artacak dendi bir ara. O konu ne oldu bilen var mı?
-
Arkadaşlar 200 sayısı elbette ki kesinlik belirtmiyor. Ortada dönen sayı şimdilik bu. Son tahlilde ilan nasip olurda gelirse göreceğiz sayının ne olduğunu. Dengeler malum çok çabuk değişebiliyor. Son dakikalarda bile birşeyler değişebiliyor. 200 beklenen sayının çok altında maalesef. Lakin dediğim gibi henüz kesin bir durum söz konusu değil. Umalım ki tatmin edici bir sayıda ilan gelsin. Bizlerede bir nefes olsun. En nihayetinde hepimiz için hayırlısını ALLAH'tan dileyelim.
-
@lion Tarih öngörünüz yok mu lion hocam 2019
Puanlarimizz iptal olmadan gelir mi dersiniz... çok yorulduk -
@gmzankr066 sanmiyorum bütün bakanliklar kücülmeye gidiyor diye biliyorum ben. O yüzden alımlar düstü.
-
@mercuryist tarih konusunda herhangi bir bilgim yok maalesef. Şahsi görüşüm bahar aylarında ilan gelebilir diye düşünüyorum. En son gelen ilan ramazan ayında idi. Bu senede 14 Nisan ramazan. Tabi pandeminin gidişatı da birşekilde önemli. 15 Şubat gibi kademeli olarak okullar açılacak. Tahminim Mart gibide piyasalarda açılmalar başlayacak. Bakalım artık bekleyip göreceğiz.
-
Ramazan’da ilana çıkmak gibi bir sevdaları varsa Neyseki Ramazan her sene 10 gün erken geliyor.
-
Değerli arkadaşlar daha öncede belirtmiştim. Lütfen herkes SGK denetmenleri derneğine durumu ve beklentileri anlatan bir msj atsın. Ertesi gün geri dönüş yapıp cvp veriyorlar. Nekadar çok kişi msj atarsa o kadar farkındalık oluşturma imkanımız olur. Bu konuda hassasiyet gösterelim. En azından dernek üzerinden alım sayısı ve tarihine yönelik bir planlama olup olmadığına yönelik bilgi edinebiliriz.
-
İnşALLAH olmaz arkadaşlar ama oldu da 200 kişilik ilan geldi diyelim 150 veya 175 iibf var kaçla kapatabilir böyle bir duurmda??
-
@muzgor 4 puan türü var en son ki alım 85.5 olmuştu ama 2018 başvurmuş sadece. 175 kişilik dayı gelirse 700 kişi mülakat görür 87 olabilir özellikle puan türlerinde yığılma olanlara bakmak lazım 87 puanı kaçıncı kişiye geliyor diye p23 ve p47 de baya insan vardır neyse bakalım önce ilan gelsinde sonra hesaplama yapılır
-
@semihylc neden 2018 sadece ?
-
@blackbird 2019 sınavı öncesi ilan gelmiş o yüzdendir . Şuan gelse 19-20 olur .
-
@semihylc 2017-2018 puanları istemişti ilanda
-
@locke evet hocam doğru imiş ben yanlış hatırlıyorum demekki nedense öyle kalmış
-
Facebook’ta Abdullah Başol diye bir arkadaş bizzat SGK başkanıyla görüştüm,sayı belli değil demiş. Kendisini tanımam sadece yazmak istedim.
-
@gmzankr066 alım tarihi hakkında bir şey demiş mi?
-
Görmedim Hocam ya.