11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@gmzankr066 hocam 500 deil gonul isterki 1000 kisi gelsin. Bir onceki alimda 0.4 puanla kacirmis biri olarak soluyorum cok zor. Ama son zamanlarda 200 gibi rakamlar konusulmaya baslandi. 2020 puanim 91 siralama 67 olmasina ragmen 2 senelik bir bekleyise en az 1000 kisi gelmesi lazim. Ama kurum hic bi zaman istenileni vermedi. Objektif olmak gerekirse 200 solentileri migdemi bulandiriyor. Bizzat baskanin bu yonde soylemleri var. Insallah sayida artisa giderler.
-
@gölge07 Hocam başkanın böyle bir söylemi mi var sahiden? Facebook’taki arkadaş sayı belirsiz demişti.
-
@gmzankr066 hocam bi kac arkadastan aldigim duyuma gore kendisine yeni alimla ilgili konferansta sormuslar ve kendisi bizzat sole ifade etmis. Evet yeni alim yapacaz ama 400 kisilik bi kadro bize su an icin asiri yuk ve sureci hizli isletemiyoruz. Sayida tam net bisi solememkle birlikte 200 kisilik bir alim yapariz ama sureci erken bitirecez demis. Ayrica bundan sonraki denetmen arkadaslarimizi cok iyi yetistirecez ve egitim surelerini 3 ay gibi planliyoruz demis.
-
@gölge07 Çok üzüldüm... Sağ olun hıcam yazdığınız için.
-
@gmzankr066 rica ederim hocam. Insallah en yakin zamanda ve sayi konusunda herkesin talep ettigi gibi 500 ve daha fazla gerceklesir. Ama temnnim ilanin artik hemen gelmesi. Umarim Uzman yardimciligi aliminin bitmesini beklemiyolardir.
-
Sanırım şu ana kadar alınan en düşük sayı olacak 200 kişilik alım oda bizim şanssızlığım..zaten ne zaman yüzümüz güldü ki şimdi gülsün şaşırmıyorum ama çok üzülüyorum..
-
DUY'da yazdım, sinirimden buraya da geldim.
Defterdarlık, VMY, GUY, HMB Uzman Yardımcılığı mülakat sonuçları açıklanmadan inşallah gelmez ilan.
-
@beyaz-fil Valla hocam bütün linçleri göze alarak size katılıyorum. Bu alımlar sonuçlanmadıkça olacak olan belli. Zaten 200 sayısı konuşulur oldu bir de açıklanmazsa 90’la kapatır. Tamam atanan yine gelecek maalesef ama yine de faydası olur.
-
Şunu belirteyim özellikle SGK için ister atansinlar ister atanmasinlar her zaman gözde ilan oluyor SGK değişen bir durum olmayacaktır . Mesela alimin çok olması olası 200 kişilik alım 87 ve üstü .il göç olan kişi guy başvuruyor SGK mi es geçecek.
-
@semihylc Önce size cevap vereyim. Evet haklısınız, daha iyi bir işi olup da buraya başvuran densizler mutlaka olacaktır. Hatta daha ilerisi, sırf arkadaşı için kontenjan dolduran karaktersizler de olacaktır. Ama alımların bu kadar düştüğü dönemde bütün ilanlar gelsin demek sadece belli bir kesimin işine yarayacak.
Ben bunu istemiyorum. Nasıl hiçbir İİBF'li beni düşünmüyorsa, ben de kimseyi düşünmüyorum. Yok 2 senedir ilan gelmemiş, 5 senedir bekliyorum filan banane. Bütün ilanlar sonuçlansın, ilan öyle gelsin. 1 kişi bile yukarıda saydığım mesleklerden birini kazanırsa ve 'Ben işime girdim, başvurmayacağım' diyecekse benim için yeterlidir.
-
Arkadaslar oncelikle sunu belirtmem gerekir tabi herkesin kendi fikridir. Oncelikle guy veya duy sonuclarini beklersek az 6 7 ay gececek. Kurum bi kere onceki ilanlardada gorduk hic bi zaman diger kurumlara gore hareket etmedi. Sunu tum samimiyetimle yaziyorum. Ilanin 6 ay veya 1 yil sonra gec gelmesi emin olun puanlari asagiya cekmeyecektir. Hatta dahada yukseltecegini dusunuyorum. Cunku 2021 kpss kapiyi araladi ve herkes su an kurum sinavlarina calisirken dusuk puanlilar bilgilerine bilgi katip puanlarini yukseltecektir.
-
@beyaz-fil dostum ben senide anlayabiliyorum hepimiz zor süreçler den geçiyoruz . Ama inan bu ilan gelmesin 2021 sonrasına kalsın hatta duy guy atansin gene yüksek kapar. Bunun tek çaresi kişisel olarak ciddi puan almak başka yolu yok maalesef , zaten alım sayilari iyi ve düzenli olsa şimdi bunları konuşmazdık bile .
-
@semihylc Yazdığım yorumdaki bir kısmı tekrar yazıyorum.
1 kişi bile 'Ben atandım bu yüzden sınava başvuru yapmayacağım' diyecekse ilan gerekirse 2021'den sonra gelsin. Hiç umrumda olmaz bu saatten sonra.
-
Yahu 400-500 kişi nasıl yük olabilir koca kuruma ben de buna kuruluyorum.
-
@beyaz-fil Hocam burada haksızliğa uğrayan bir tek siz misiniz ne bu tavırlar? İl göç guy olup başvurucak adam zaten her ay maaşını çatır çutur alıyor ona bir şey olduğu yok gerekirse 10 yil beklesin hali hazirda işi olduktan sonra onlara ne? Olan yine bize oluyor 2021 sonrasi 30 bin kişi daha dahil olucak yarışa bu mu amaciniz?
-
@sokrates12 bir kisiye karsin bin kisiyi unutuyor hocam. Bende bunu anlatmaya calisiyorum. 2018 puanlarinin kullanilmamasindan dolayi bugun guy ve duy yuksek kapattigi herkes tarafindan tescillendi. Bende duydan listeye giremedim ama herseyin sonu deil bu. Onumuze bakmamiz lazim insallah ilan yakin zamanda gelecektir.
-
@beyaz-fil Bende buna kuruluyorum işte. Sanırsınız mülakata, sınava hak kazanan herkes atanıyor süreç onlar için bitiyor. En basit DUY'a 1200 kişi girecek 900'ü dışarda kalacak. Kusura bakmayın ama siz SGK sınavına girmeyi bu 900 kişiden daha çok haketmiyorsunuz.
-
Olası 200 kişilik ilan kaç ile kapatir
-
@mercuryist bence 88’den aşağı kapatmaz. Sonuçta tamamı iibf değil istatistik de var.
-
@beyaz-fil gökten kemik yağdirmaya mi calisiyosun