11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Hocam gecen alimda listedeki ilk 140 89 du ama yigilma vs goz onunde bulundurursak ben 87-87.5 gibi dusunuyorum 175 iibf olursa eger
-
Bu ilan 5 ay sonra da gelse şimdi de gelse hemen hemen aynı puanda kapatacaktır.Adam il merkezinde il göç, Duy'a köy gibi bir ilçeye başvuruyor.Gayrı siz hesap edin olayı.Benim tek dileğim yüksek sayıda bir an önce ilanın gelmesi.
-
@beyaz-fil Her başlıkta saçmalamaya devam ediyorsun.
-
İlanın gelmemesinden ziyade yüksek sayıda gelmesi bizlerin lehine olur. Özellikle hbm alımları hala belirsizliğini korumakta sınav tarihleri listeler vs ortada henüz yok hal böyle iken bu alımların süreçleri en az 6-8 ay aralığında tamamlanır gibi duruyor. Şimdi 8 ay sonra gelecek bir ilan hem 2019 kpss'liler için kötü olur hemde oyuna yeni dahil olan 2021 kpss'liler olacaktır. Dolayısı ile yüksek sayıda bir ilanın önümüzdeki günlerde gelmesi bizlere bir umut bir nefes olacaktır. Herkesin fikirlerine saygım var lakin hayat akıp giderken birilerinin atanıp hayatını kurup lütfedip de bu sınava başvurmamasını temenni edecek kadarda zaman maalesef yok.
-
@estergon-kalesi Aynen aslan parçası, saçmalamaya devam edeceğim. Hadi engelle beni de cevap filan verme hadi.
-
Hepimizin tek bir amacı olmalı bence ilanın ivedilikle gelmesi ve sayının tatmin etmesi. Diğer tartışmalara herkes kendi penceresinden bakıyor ancak manzara kötü.
Gölge07 arkadaşın paylaşımını bende duymuştum ama bu durum sayının illaki 200 geleceği anlamını taşımıyor belli ki böyle bir düşünceleri var. Ortalıkta bir netlik yokken 200 sayısının üstünde ilan gelmesi için ne yapabiliriz onları konuşsak hepimiz daha faydalı olacaktır. -
Bu aşamada memurlarnet Whatsapp hattına durumu belirten bir msj atıp manşetten haber yapmaları için bir etkinlik yapabiliriz. Eğer burda organize olur ve belirli bir gün ve saatte bunu gerçekleştirirsek bir nebzede olsa dikkat çekebiliriz.
-
Sürekli etkinlik yapıyoruz gündeme giriyoruz ilk sıralarda olmasak bile. Memurlar net bizi duymak istemiyor,nasıl kendimizden bahsettirebiliriz bilemiyorum. Keşke paramız olaydı da yine gazete ilanı deneseydik. Başkan adaylardaki bu huzursuzluktan haberdar mı acaba ? Kimse söylemiyo mu 200 kişilik ilan verirsek infial yaratır diye.
-
Arkadaşlar sgk müfettiş yrd arkadaşımla konuştum. Bahsedilen kadro sayısı 200 civarı diyorlar doğru mudur, duyumun var mı diye sordum.
Herhangi bir duyum yok, sayı olarak da ben de çok beklemiyorum, denetmen yrdlarını koyacak yerleri yok çok az galiba, geçenlerde sgkdan başkan gelmişti yetkililere sormuşlar yer var mı diye, yeni bina açmaları lazım galiba onu da yapmazlar, o yüzden sayı konusunda çok yüksek beklentiniz olmasın, ilan verirler ama sayı az olur dedi. Benim duyumum bu yönde paylaşmak istedim. -
@hayırlısıı etkinliklerde sayının yüksek olması yönünde taleplerimizi iletmeliyiz.
-
@hayırlısıı hocam zaten az çok bu sayılar telafi ediliyor dedikodu netlik yok ama olma ihtimali gittikçe artıyor . 2 senedir alım yapılmadığını düşünürsek bu sene pas geçmek yerine az bir alım yapıp değerlendirme niyetinde sanırım kurum . Kesinlikle etkinlikler de dediğiniz gibi sayı hususuna baskı yapılmalı .
-
@hayırlısıı kara haber tez duyulur
-
@hayırlısıı hocam kendince yorumlamış somut birşey yok anlaşılan.Fakat son 2 aydır kim duyum getirse olumsuz daha öncesinde bütün duyumlar 400 500 arasındaydı sonradan ne değişti acaba.ki sayılar sizce fazla mı 2 senelik gelmeyen kadro için 350 ??Ha 200 ha 350.200 olunca yer sıkıntısı olmayacak mı çok ilginç böyle bir sebepten alımda azalmaya gitmeleri bence..
-
@blackbird yani sirf alim yapti desinler diye yapacaklar diyor. Komsular alisveriste görsün
-
@sedatinho bilmiyorum sayı konusunda sonuç ne olacak.2018 de hiç duyum yokken alım gelmesi gibi bu 200 lü duyumlarının altı boş çıkar yada bu kararlarından dönerler.Temennim bu.
-
@blackbird insallah en az 500 alırlar. Ama açık konusmak gerekirse ben alım yapacaklarından ümidimi kestim
-
Merhaba dostlar.
Nasılsınız?
Epey vakit oldu. Oldukça yoğunum o nedenle gözüm buralarda olsa dahi yazma fırsatı bulmakta zorlanıyorum. Bi hal hatır sorayım evvela size -
@paretowilfredo hic iyi degiliz ustad beklemekten belirsizliklerden artik dayanacak gucumuz kalmadi guzel haberler alamamaktan:(:(
-
yokmu güzel haber
-
@paretowilfredo hayirli guzel mujdeli haberler var mi ustad