11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@duha hocam tekrar söylüyorum sizi kastederek yazmadım. Buraların benden sorulduğu yok ben sadece twetırı olupta destek vermeyen arkadaşlara sitem ettim. Gittikçe daha da vahim cümleler kurmaya başladınız açıklamamı yaptıkça amacınız ne bilmiyorum. Benimle benzer nick ismini kullanan arkadaş benden daha eski burada benzer isimle twetır hesaplarımız da var. Profilime bakıp bugüne kadar yazdığım iletileri okuyabilirsiniz hiç bir zaman ortalığı karıştıracak birşey yapmadım ben. Hep etkinlikler için duyuru birlik çağrısı yaptım buradaki arkadaşlarda biliyor bunu ön yargılı olan sizsiniz. Foruma saygımdan dolayı daha fazla konuyu uzatmayacağım. Umarım birlikte güzel mücadeleler verir ve hak ettiğimiz kadrolara yerleşiriz.
-
@kozmiktisat farklı bir kaynaktan duyumunuz mu var hocam
-
Arkadaşlar yarından itibaren sayının artırılması için etkinliklere tam katılım sağlayalım, burda da etkinlik haberlerini yayalım, elimizden geleni yapalım zira 150-200 kişilik geldikten sonra hiç birşey yapamayız öylecee bakaar dururuz acaba 89 la mı kapatacak 90 la mı kapatacak diye..
-
@sherlock-holmess
elbette aklı olan iletilerimizi okuyan fark eder zaten dostum ne olduğunu. ekstra kendimi ifade etmeme gerek yok artık.
kesinlikle uzatmanın anlamı yok zaten yazmayacaktım bu konuda daha.
umarım herkes yalnızca hak ettiği yere ulaşır.
iyi akşamlar diliyorum. -
@fenerlim neden sevilmiyor nedeni ney
-
@duha Kesinlikle yok dostum o yüzden seviyene inmedim. İyi akşamlar
-
Diğer ilanların +90 kapanmasına bir diss de buradan gelecek herhalde . İl göç ve SGK derken ikisi de umduğunu veremeyecek sanırım . Ne diyelim ne yapsak olmuyor halbuki 300 400 sayıları gelse ne güzel olacak herkes faydalanacaktı.
-
@duha dostum sen halkbank uzman yardımcılığını kazanmamış mıydın ya
-
@morpheus
hayır ? -
Ne oldu şimdi?Başkan sayı belli değil dedi,Yardımcısı 100-200 dedi,birileri bu sayı imkansız dedi,birileri zaten denetmen sevmiyorlarmış dedi...Gerçekten ilan gelsin de ne olacaksa olsun artık.Bıktık tümden.
-
Bu akşam saat 19.00 da SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI İLANI için etkinlik düzenleniyor dostlar muhtemel en güçlü etkinliklerden birisi olacak. Lütfen gereken önemi gösterelim.
-
@sherlock-holmess Hocam tag belli olduğunda burdan bilgilendirirsen elimden geldiğince twit atarım sağolasın
-
Lütfen sesimizi daha da gür duyurmak adına hepimiz birlik olalım tam destek verelim ️
-
Tagı 18.55 buradan paylaşacağım dostlar. Etkinlikler için bir kaç tavsiye bırakmak istiyorum.
️ Saat 19.00 da başlayacağı için o dakikalar için topluca twet atmamız gündeme girmek için önemli olacaktır.
️ Gündeme girene kadar vakit kaybı olmaması için 1 dakika arayla Tag le birlikte rakamla vs twetlerimizi atabiliriz. İlk yarım saat içinde 30 twet ve rt begenilerle güçlü şekilde gündeme girmiş oluruz.
️ Gündeme girdikten sonra sayı, tarih vb isteklerimizi etiketler ve Tag le birlikte paylaşmaya devam edip gündemde uzun süre kalmaya çalışacağız. -
Arkadaslar 200 kisi alım olacak diyorlar bu sayı qz degil mi cok az bnce sizin dusunceleriniz nedir twıtterım yok etkinliklere katılamıyorum bu arada
-
@samettin katılmaya çalış dostum yoksa 200 bile zor gelir
-
@samettin dostum az olduğuna hem fikiriz bunun için etkinlikler yapıyoruz zaten. Twetır açıp destek olabilirsin buradan az çok olduğunu konuşmak malasef bir etki yaratmıyor.
-
@sherlock-holmess tamam katılırım ama bir şey değişir mi ki
-
@samettin şuana kadar böyle düşündüğümüzden yeteri kadar sesimizi duyuramadık hocam mümkün mertebe herkes katılmalı artık, bu süreç sancılı, belirsiz ve uzun. Maksat; sesimizi duyurabilmek, böyle sessiz oturarak herşeyi kabullenmiş gibi görünmemek, belirsizliğin bir an önce son bulması için tek ses olmak.
-
@samettin hocam daha önceki promosyonlar ve daha bir çok bakanlığın ilanlarında twetırdan etkinliklerden sonuçlar alındı.