11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
200 kişilik alımda kaçla kapatır tahminen
-
@whshw 4 puan türü olursa 2019 daki gibi 88 89
-
@sokrates12 pareto üstadın bu konuda bilgi sahibi mi acaba ?
-
@whshw bilmiyorum hocam. Alım sayısının dağılımı,puan türleri konularını bilmek lazım.
-
Bu sayılar gerçekse bu yolun sonu da kurum içine çıkar.
-
Şimdi Twitter de SGK son paylaşımına bakın dernek üyeleri kurum başkanına ziyarette bulunmuş demek ki dostlarin dediği doğru . Bilgi başkandan gelmiş o zaman öyle düşünüyorum
-
Arkadaşlar 100 mü 200 mü ne zaman resmi gazetede yayımlanacağı belli mi
-
@hicks27 hocam dernek başkan yardmcisyla görüşmüşler 100 ile 200 demis
-
@adanali01 tam sayı dememiş yani
-
Merhaba dostlar. Daha evvel şu haberi yapmıştım biliyorsunuz.
Burada aynen şu cümlelere yer vermiştim;
"Kurumun taşra denetim kadrosu olan Denetmen Yardımcılığı için de ihtiyaçlar Başkanlığa iletildi. Talep dairesinde 400 dolaylarında alım yapılmasını bekliyoruz. Ancak Kurumun bu sayının yarısına kadar bir azaltma yapması da konuşulan konular arasında. Bu durum da netliğini ancak ilana yakınlaşıldığında kazanacaktır."
Bu alıma dair yorum yapmama kararı almıştım dostlar. Twitter'da en son mesleğe dair bir şeyler ortaya koymaya kalktığımızda bugünün lacivertleri o gün çirkin bir renge bürünerek etmedikleri hakareti bırakmadılar. Pusuda bekleyen leşçiller de tepemizde dönmeye başladılar. O yüzden daha fazla konuşmayacağım.
Bilgi mi Sayın Başkandan geldi yoksa talep mi Sayın Başkana gitti üzerine çok söz söylenir. Dilerim yanılırım dostlar. Bahtınız açık olsun. -
Sayı kaç olacaksa ilan gelse de görsek artık. Olmayacaksa da bilelim valla tükendim. Beklemek en kötüsü. 100 gelecekse de şimdiden bilelim bari devamlı düşün düşün içinden çıkamıyorsun. Allah yardımcımız olsun başka ne denir
-
İyi de neden??????
-
Az önce dernek başkanı ile konuştum (kendimi Candaş Tolga Işık gibi hissettim) alım olacağını ama sayı ve tarihin belirsiz olduğunu söyledi.100-200 sayısı doğru mu diye sordum sayı belirsiz dedi.Bilginize arkadaşlar.
-
@eomer e madem öyle dernek başkan yardımcısı neden 100-200 demiş ? Dernek başkanı sayıyı gizlemek istiyor heralde
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Merhaba dostlar. Daha evvel şu haberi yapmıştım biliyorsunuz.
Burada aynen şu cümlelere yer vermiştim;
"Kurumun taşra denetim kadrosu olan Denetmen Yardımcılığı için de ihtiyaçlar Başkanlığa iletildi. Talep dairesinde 400 dolaylarında alım yapılmasını bekliyoruz. Ancak Kurumun bu sayının yarısına kadar bir azaltma yapması da konuşulan konular arasında. Bu durum da netliğini ancak ilana yakınlaşıldığında kazanacaktır."
Bu alıma dair yorum yapmama kararı almıştım dostlar. Twitter'da en son mesleğe dair bir şeyler ortaya koymaya kalktığımızda bugünün lacivertleri o gün çirkin bir renge bürünerek etmedikleri hakareti bırakmadılar. Pusuda bekleyen leşçiller de tepemizde dönmeye başladılar. O yüzden daha fazla konuşmayacağım.
Bilgi mi Sayın Başkandan geldi yoksa talep mi Sayın Başkana gitti üzerine çok söz söylenir. Dilerim yanılırım dostlar. Bahtınız açık olsun.
Bu kadroya da kurum içi alım mı var yoksa? -
@eomer sayı belirsiz derken 100 mü 200 mü olduğuna dair bir belirsizliği kastetmiyordur inşallah
-
@whshw benim anladığım tamamen sayının belirsiz olduğu.
-
@yesillenenfındık olabilir tepki verilmemesi için
-
bence dernek yardımcısı alıma pek vâkıf değil
-
@eomer yardımınız böyle böyle diyor dediniz mi hocam? Anlamak mümkün değil gerçekten.