11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@semihylc Dernek kaynaklı bir bilgi hocam. İnşallah sayı artar. Bugün sesimiz daha çok çıksın. Saat 19.00 da etkinlik
-
@semihylc son alımın sonuçlanmasından 2 yıl değil 1 yıl geçti
-
@sherlock-holmess, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
100-200 arası Denetmen Yardımcılığı ilanına çıkılacağını tarih konusunda net bir bilgi olmadığını öğrendim
Bende aynı bilgiyi bizzat öğrendim.
-
@125478 biliyorum ama sonuçlanma işine ben bakmıyorum açıkçası kurum bir mülakatı bile 6 ay da açıklamış sanırım . 2019 baharı geldi değil mi ilan , yani aşağı yukarı 2 sene olacak SGK aslinfa düzenli ilan veren kurumlardan biriydi fakat sayı düşük olursa gene 88 89 puanları konuşuyor olacağız maalesef .
-
Duyumlar nasıl 500’den 100’e indi ya şaka gibi gerçekten. Kabus daha doğrusu.
-
Bu ilanın sayı olarak 300 den üstü geldiği bir daha görür mü bu gözler acaba
-
@gmzankr066 hocam her yönden duyum 100 200 arası geliyor bu sefer doğru
-
@adanali01 hocam müfettişlik falan olmasın? Acaba yanlış anlaşılma mı var olağanüstü bir şey bu çünkü.
-
@gmzankr066 doğru olabilir arkadaşlar. Sgk'da çalışan bir tanıdığım var benzer şeyler söyledi. Açıkçası kuruma denetmen almak bile istemiyorlar. Bir yerden emir geldiği için ilana çıkıyorlar. Sirf ilana çıktık demek için...
-
10 dakikada nereden nereye geldik müthiş oldu gerçekten
-
@gmzankr066 yok hocam sgk içinmiş inşallah doğru değildir
-
Dua edelim de 4 puan türü istenmez. Yoksa 87lere bile dusmeyebilir . 2019 alımında 4 puan türü faciasını gördük. 85 gibi yüksek bir puanla kapatmıştı.
-
Hayır amaç ne?2019’da alım yapılmamış üstelik.
-
@gmzankr066 son alım 2019 'da geldi arkadaşlar. Haziran gibi mülakatlar vardı. Ve yılbaşında açıklanmıştı mulakat sonuçları
-
@theekonomist hangi puan türleri için dua edelim hocam onu da belirtirseniz
-
@theekonomist puan türü ne hocam bunun hiç bilmiyorum bunu ?
-
@theekonomist 4 puan türüyle devam edecektir..Fakat biz 500 leri konusurken ve burada pareto da 400 teyit etmişken..Bu 100-200 bana inandırıcı gelmedi.Ki geçmiş yıllarda bu kadar az alım olmamışkeen
-
@theekonomist hocam 2019’dan kastım 2019 KPSS. Mayıs’ta ilan geldi biliyorum.
-
@hunter28 KPSS P23, KPSS P40, KPSS P42 ve KPSS P47 puan türünden almıştı 2019da . Normalde 23 ve 42 den alırdı.
-
@bytul 500 beklentimizdi, ideal 400 dü beklenen de oydu zaten. Bu tam hayal kırıklığı oldu.