11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Arkadaşlar benim de temmuzda doluyor tecilim. Acaba tecil bittikten sonra yüksek lisans yapabiliyor muyuz bilginiz var midir
-
@sokrates12 hocam oluyor galiba ama yine de bahar dönemi için yl başlayama çalışın bence.
-
@scofieldmustafa Evet hocam Kasım celbine düşüyorsunuz.
-
@sherlock-holmess bir sıkıntı olmaz askerden sonra dönüp başlarsınız
-
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar. Umarım ilan yakın zaman da gelir hepimiz için bu süreç hızlı ve olumlu ilerler.
-
@estergon-kalesi teşekkür ederim hocam
-
Ordaki tarih kesin tarih değil. Diyelim ki 8 Temmuz yazıyor. 9 Temmuz'da bakaya kalmıyorsunuz. 8 Temmuz'da sizi askere de almıyorlar. 8 Temmuzda sınıflandırma işlemleri başlıyor ve sonraki celp döneminde askere alınıyorsunuz. Peki yılda kaç celp dönemi var?
Şubat
Mayıs
Ağustos
KasımBen Temmuz'da celbi bitip de Ağustos'da askere gideni görmedim. Hatta size şöyle öneri vereyim. E-devlette tecil tarihim yazarken askeri şubeden aldığım belgede askere gideceğim tarih yazıyordu. Sizlere tavsiyem en yakın askerlik şubesine gidip böyle bir belge talep edin.
-
@scofieldmustafa evet kesin en erken kasım celbi. Eğer hizmet tercihinde ileri tarihli başlıtırsanız şubat celbine bile kalma şansınız var. Ama şubat celbine kalma şans işi tsknın ihtitacına bağlı.
-
ocak başı veya sonu ilan gelir diyen arkadaşlar vardı duyum doğrumu?
-
@garipbankacı anladım hocam. Peki bedelli de durum nasıl oluyor? Diyelim temmuza kalmadan bedelli talebinde bulundum. Veya kasıma gelmeden ekimde bedelli başvurusunda bulunabiliyor muyuz?
-
@scofieldmustafa bedelli de parayı bankaya yatırıyorsun 1 gün sonrasında Askeriyenin sisteme düşüyor elinde dekontla gidiyorsun Askerlik şubesine orda sana celp dönemi seçtiriyor ayları, gitmek istediğiniz aydan başlamak üzere 12 ayı sıralatıyor genelde de İlk seçtiğiniz aya geliyor celp döneminiz Ama şu pandemi de nasıl olur tam kestirmek zor mayıs nisan celpleri ertelenmişti hatırlarsanız.
-
@scofieldmustafa yeriniz belli olmadan bedelli başvurusu yapmalısınız yeriniz belli olduktan sonra bedelli yapamazsınız 20 ekimden önce başvurunuzu yapın hiizmet tercihinde ilk sıraya yazdıgınız ayda gidersniz genellikle ama tsk sizi kasım celbinde se alabilir bu konu kesinlik yok. Bedellide ne zaman giittiğiniz çok da önemli olmaz 21 gün zaten 3 4 günde yol izni olur sınav falan olursa izin verirler.
-
Twitter’da yine birileri SGK gelecek sayı 500+ demiş. Hayırlısıyla bir gelseydi şu sayıyla.
-
@gmzankr066 kim demis acaba
-
Evet kim ? Güvenilir biri mi
-
@gmzankr066 kim demiş hocam
-
Arkadaşlar tanımıyorum. Güvenilir mi bilemem.
-
Sayfa kurudu gitti duyumlarda kesildi
-
@lamıcimiyok dün bir arkadas facebook da paylasmis ocak sonu subat basi gelecek diye
-
@adam-simith Sayı vermişler mi hocam ?