11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Bu seneyi kapattık artık umarız ki çok gecikmeden ilan gelir umudumuz SGK ve il göç zaten başka yüksek sayı gelecek ilan da kalmadı .
-
@gmzankr066 400 500 demisler hocam
-
Yeni duyumum Mart’ta 400 kişi.Umarım içi boş çıkar da 500 gelir
-
@gmzankr066 bu ilan da guy ilan sürecine benzemeye başladı. Duyumlar aralık ocak mart gitmeye başladı 2.5 yılı tamamlamadan ilan gelmeyecek sanırım. İnşallah öyle olmaz.
-
@gmzankr066 duyum nerden hocam
-
@gmzankr066 bu 400 içinde istatistik var mı hocam?bu konuda bir bilgi aldınız mı?umarım 400 sadece ibff içindir
-
@mervenil inanın bilmiyorum
-
Her yeri kuruttuk bu nasıl iştir anlamadım.
-
@mervenil istatistik hep oluyor olacaktır da . minimum 50 si
-
@mervenil zaten 100 olan kontejanı 50ye düşürdüler bu tür söylemler yüzünden niçin olmasın bi tek iibfnin atanmaya ihtiyacı yok malumunuz. Umarım 400 iibf 100 istatistik gelir. Böyle bencil olmayın lütfen.
Her iki alan için de puanım var bu arada bencillikten demiyorum -
@mervenil sizin adınıza üzüldüm doğrusu:) bir istatistikçi olarak ben de iibf nin twitter etkinliklerine katılıyorum 1 kişi 1 kişidir diye:) dünyayı iyi niyet ve iyilik kurtarır umarım:) temennim 400 iibf 100 istatistik sizin içinde sorun olmazsa:)
-
@LioN @paretowilfredo ustadlar yeni bir gelsme var mi 2020 yılı bitmek uzere artik
-
@adam-simith ahh bir süpriz yapıp yıl bitmeden ilan gelse ne sevinirdik
-
Arkadaşlar bu akşam saat 19.00 da SGK denetmenlik etkinliği olacak yoğun katılım gösterelim umarım sonuç alırız.
-
Duyuuuuuuum Allah rızası için olumlu bir duyum
-
@LioN hocam yeni bir duyumvar mii
-
100-200 arası Denetmen Yardımcılığı ilanına çıkılacağını tarih konusunda net bir bilgi olmadığını öğrendim
-
100-200 arası mı :man-facepalming:
-
@sherlock-holmess hocam kaynak sağlam mı çünkü sayı ciddi anlamda az görünüyor . Hele ki 2 yıldır ilanın gelmediğini düşünürsek .
-
@sherlock-holmess maşallah ilanlar 10 15 den 100 cıktı yinede iyi 90+kapatır şaka gbi elimizde bi guy bide duy kaldı