11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@kartalyürekli hocam öğretmenler bizden önce atanır görürsünüz adamlar 3 yıldır bizim üstümüze 150 000 atanacak vala hak yok ülkede
-
@adanali01 yani o kadar destekçileri var ki normal atama sayıları. Bizdeki sendikalar bile kurum içi sınavı savunuyorlar.
-
@edaus hocam egerki ülkede twiterla atama yapılıyorsa iş görülüyorsa vay halimize adam çıkıp barış murat diyor 1 milyon twit alıyor yani ne bilim yazzik su kadar ibffliye ne kadar ders çalışıyoruz ona rağmen belirsiz bari sinav tarihi belli olsun 500 ksii alıyorsunuz onu bile yapamıyorlar valaha yazık
-
Değerli arkadaşlar. Annem 12 gündür entübe durumda uyutuluyordu. Bugün Yüce ALLAH(C.C) izni ile makinadan ayrıldı ve uyandırıldı. 12 gün sonra annemi ilk defa kanlı canlı görmek nasip oldu. Şanı Yüce olan ALLAH'a sonsuz kere sonsuz Hamd olsun. Dualarınızı eksik etmeyiniz. İlan vs inanın bunlar önemli ama sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok. Aldığımız her nefese şükredelim ve herşeyin hayırlısını Yüce ALLAH'tan niyaz edelim.
-
@lion çok çok geçmiş olsun aziz kardesim. Cenabı hak annenizi size bagislasin.
-
@lion cok gecmis olsun lion hocam Rabbim sifasini versin
-
@lion çok geçmiş olsun hocam.
-
@lion dostum geçmiş olsun. En kısa zamanda kendini toparlar inşallah. Allah yardımcınız olsun.
-
@lion, içinde söyledi: 11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
Değerli arkadaşlar. Annem 12 gündür entübe durumda uyutuluyordu. Bugün Yüce ALLAH(C.C) izni ile makinadan ayrıldı ve uyandırıldı. 12 gün sonra annemi ilk defa kanlı canlı görmek nasip oldu. Şanı Yüce olan ALLAH'a sonsuz kere sonsuz Hamd olsun. Dualarınızı eksik etmeyiniz. İlan vs inanın bunlar önemli ama sağlıktan daha önemli hiçbirşey yok. Aldığımız her nefese şükredelim ve herşeyin hayırlısını Yüce ALLAH'tan niyaz edelim.
Geçmiş olsun @LioN
Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.
Acil şifalar versin. -
@lion Dostum öncelikle çok şükür zor bir evre geride kalmak üzere inşallah. Görüp göreceği en büyük sağlık sorunu bu olur inşallah annemizin ve tüm aile efradınızın. Yapabileceğimiz bir şey varsa, olursa, her zaman buradayız, her şekilde ulaşabilirsin. Söylememe gerek yok bunu. Allah tez vakitte hanenizde sıhhat ve huzurla oturmayı nasip etsin sizlere.
-
@lion dostum çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm. Annenizi Rabbim başınızdan eksik eylemesin.
-
@lion Çok geçmiş olsun Allahım tüm şifa bekleyenlere yardım etsin
-
@lion çok geçmiş olsun hocam, bu zor günleri en kısa zamanda atlatırsınız inşallah...
-
@lion çok geçmiş olsun
-
@lion çok geçmiş olsun hocam çok sevindim
-
Arkadaşlar merhaba. Sgk denetmen yardımcılığı askerlik şartı hakkında bir kaç sorum olacaktı.
Tecilim temmuz 2021 de sona erecek ve erteleme hakkım yok. Temmuzdan önce ilan gelse ve mülakata girsem sonuçlanması askerdeyken olsa bir sorun olur mu -
@sherlock-holmess bende haftaya askere gideceğim bu konuda çok araştırma yaptım askerdeyken başvurabiliyorsunuz veya kazandığınızda askerde olursanız hakkınız korunuyormuş içiniz rahat olsun. Ayrıca teciliniz temmuzda bitiyorsa en erken ekim kasımda gidersiniz.
-
@sherlock-holmess hocam bu ilan gelene kadar senin şafak doğan güneş olur bence. hiçbir gerçekçi duyum ve tahmin yok ne yazık ki.
-
@garipbankacı hocam bu kesin mi? 8 Temmuz benimde tecilim. Yüksek lisanstan hala tecil yapmadılar. 8 temmuzda bitince Kasım’da mı gideceğim yani?
-
@sherlock-holmess Benimde 10 Temmuz da tecil bitiyor aynı dert bende de var.Askerlik şubesiyle görüştüm anlattım derdimi.Sağolsun ilgili bir abiyle konuşma fırsatım oldu.Askerliği gelmiş bunun diye mülakatı kazanmana engel olmazlar dedi askere gitmek istemezsen de tezli veya tezsiz yüksek lisans yaparsan sıkıntı çekmezsin dedi.