11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Duyum duyum bıktık artık ya. Resmi Gazete de yayınlansada görsek ne olduğunu
-
Arkadaşlar sayının yüksek olması yönünde talepkar olalım, tepki verilmemesi için söylenmiş olabilir
-
@dibace Elbette vakıf ve haberdar hocam. Derneğin başkanının attığı kurum içi tweetini aklamaya çalışırken gayet organize ve eş güdüm içindeydiler. Bugün de öyleler elbette. Sayı 400 iken kim 200'e düşürülmesini istedi, asıl soru ve sorun bu bence.
-
@gmzankr066 dedim sayı belirsiz dedi vurguladım bizzat sayıyı.
-
100-200 gibi yuvarlama nasıl birşey ya. arada 100 kişi var dostlar... 1-2 milyon demek gibi birşey bu.
dernek başkanı da belirsiz dediyse kesinlikle ilan gelene kadar tepki olmaması içindir. biliyoruzki ilam gelince değişim imkansız artık.
böyle birşey olabilir mi?
kesinlikle en kısa zamanda 500 sgk denetmeni alımı istiyoruz diyerek etkinlik yapmalıyız ve katılım sağlam olmalı.
en kısa zamanda iş işten geçmeden yapılmalı. ilan gelirse değişiklik çok ama çok zor.
etkinlikleri organize eden arkadaşlar organizasyonu ayarlamalı bence hemen. -
bu işin şakası yok dostlar. neler döneceği ortada artık herkes gördü.
bir an önce ciddi ses çıkarmalıyız. bırakalım görüş ayrılıklarını ses getiren bir etkinlik yapalım.
hiçbir zaman twitter kullanmadım.
şu an hesap açıp tam desteğe hazırım ben. -
@duha oooo hoş geldin, nerelerdeydin
-
@muhalba
anlamadım dostum? -
Arkadaşlar bu etkinlikler vs gerçekten işe yarıyor mu yani ciddiye alınıyor mu? Ciddi soruyorum bilmediğim için linçlemeyin lütfen.
-
@kamusaldenetci onu bende biliyorum dostum yakın zamanda 250 kişilik uzman yardımcılığı alımı ile ilgili resmi gazetede duyuru yapıldı bana kalırsa bu ilanla karıştırmış olabilir. Çünkü çok yakın zamanda başka yerden birkaç kişi bu alım hakkında ne bakanlıkta ne kurumda ilgili bir çalışmanın yapılmadığına dikkat çekmişlerdi.
-
O kırpılan sayıların guy da nereye gittiğini gördük. Burda da aynı şey olursa çok kötü olur gerçekten.
-
Aylardır bir avuç insanla çırpınıyoruz şimdi ismini görmediğim bilmediğim kişiler sayıya tepki gösteriyor. Neredeydiniz?
-
Bilgi kirliliği ve umursamazlık icinde yüzen iibf. Allah sonumuzu hayretsin
-
@sherlock-holmess
beni kastettiğinizi düşünüyorum.
sürece ve foruma yeni dahil oldum. çeşitli sebeplerden dolayı kpssden sonra hayatım çok yoğun geçti ve aralarda ancak ders çalışmaya vakit buldum. ne forum ne başka şey.
bunu size neden açıklıyorum..
şunun için arkadaşım üye olurken uyarmıştı beni böyle şeyler yaşabilirsin diye haklıymış.
aramıza yeni destek verecek insanlar katılmış diye sevineceğinize sorgulamadan “nerdeydiniz” diyorsun?
daha şu anda bile ortalığı karıştırmayı başardınız tebrik ediyorum adama destek verelim birşeylwr yapalım biz de geldik diyorum nerdeydin diyor
bunlar nasıl kafalar nerede yetiştirdiniz bu kafaları sevgili arkadaşlar siz ya
uyaranlar haklıymış ama bu kadar beklemezdim. -
2021 için bile umudum kalmadı artık. Bu sayılarda alımın yarısını bile göremeyiz desenize. Üstelik pandemi oldu, illaki ihtiyaç artmıştır, 2 yıldır alım yapmayan kurumlar var bu da ihtiyacı artırmıştır diye düşünürken gelen sayılara bakın. Diğer bölümlere takır takır alım geliyorken bize niye gelmiyor çıldırmamak elde değil.
-
@duha Sizi kastetseydim direkt iletinizin altına yazardım hocam. Öteden beri twetır etkinliklerinde olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız. Twetırı etkinlikler için açıp kullanmayanlar şimdi tepki gösteriyor anlamında söyledim. Evet aramıza hoş geldiniz ama bu ilan sadece benim için değil bildiğiniz üzere. Keşke arkadaşınız üslup konusunda da tavsiyelerde bulunsaymış
-
Kurum içinde denetmenler sevilmiyor ve kabul görmüyor. Ellerinden gelse alim yapmayacaklar. O yüzden sayi göstermelik olacaktır.
-
@sherlock-holmess
arkadaşım da ben de her zaman üslubuna dikkat eden insanlarız.
kendi iletinizi okursanız bu konuda sizin dikkate ihtiyacınız olduğunuzu görürsünüz.
“ismini bile görmediğim insanlar?” pardon ama arsa sahibi gibi konuşmuşsunuz buralar sizden soruluyor galiba kendimi tanıtmadığım için özür dilerim. nerdeydiniz diyerek ismini bile yeni gördüğünüz birine hesap sormaya kalkarak bir de üslup tavsiyesi.. anlıyorum arkadaşım
ileti giriyorsunuz o sırada bu sayfada ileti okuyordum anında iletinize benzer nickle like geldi yok artık kaç yaşındayız, kamuya hazırlanıyoruz
üslubuma dikkat ederek son olarak şunu söyleyeyim. özel hayatımda hiçbir zaman sizin gibi önyargılı insanlara yer vermedim vermeyeceğim de. umarım aynı kurumda bulunmak da nasip olmaz
tavsiyelere uyarak guy ve sgk başlıklarını daha pasif takip edeceğim
bu arada tekrar belirteyim her türlü etkinliğe ve hak arama organizasyonuna da tam destek vereceğim. sizin gibilere küsecek değilim -
@dibace dernek başkanı da başkan yrd da bu alımı karıştırmayacak kadar konuya hakim. Sayının belirsiz olduğu söyleminin çıkması tepki çekmemek için. Bu arada etkinlik yapalım diyen arkadaşlar aylardır neredeydiniz ya. Biz birlik olabilseydik belki bu ilan beklenen sayıda çok daha önce gelirdi !
-
Kurum denetmen alımına pek sıcak bakmıyor olsa da 150-200 kişilik bir ilan bekleniyor. Emek veren bütün emekçi arkadaşlara başarılar dilerim...