11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
Akşama dernek başkanı Sinan Bey'le Twitter'dan msj atma etkinliği mi yapsak? Msj butonu açık. En azından sesimizi duyurmuş oluruz kendisine de.
-
Sayın Başkanım merhabalar. Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. Bizler 11. Promosyon SGK denetmen yardımcılığını beemekteyiz. Malumunuz üzere 2 yıldır bu ilan gelmemekte. Sizden ricamız bu konuda bizim sesimiz olmanız. Derneğimizin aktif bir şekilde çalıştığını görmekteyiz. Alım süreci ile doğrudan derneğin bir ilişkisinin olmadığını biliyoruz lakin bu konuda destek verip kuruma bizlerin bu talebini iletecek kanallara sahip olduğunuzu düşünüyoruz. Biz gençler olarak inanın çok bekledik. Lütfen kendinizi bizim yerimize koyunuz. Normalleşmeye geçtiğimiz bu süreçte ilanın tatmin edici yüksek bir sayıda verilmesini istiyoruz. İlgi alakanız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.
-
Ben msjimi şimdi attım arkadaşlar. Dileyen atsın bir msj.
-
@lion dernek başkanı yardım istemek için sanki doğru kanal değil gibi geliyor, ben sgk başkanına yazdım direkt doğru adres ora naçizane fikrim bu yönde
-
@gece-0 başkan msjlara bakmıyor denildi. Sinan bey geri dönüş yapıyormuş ondan dolayı oraya attım.
-
La arkadaş su öğretmenlerde ki kafa bizde de olsa. Etkinlik yapıyorlar şuan 580k twitt gündem birdeler. Talepleri ek 40 bin atama. Aileleri ile video çekip yüklemişler. Ek 40 bin atama!! Biz 2 yıl sonra 400 gelse öpüp başımıza koyacağız yav.
-
Son aldığım haberlere göre yettki yeterlilik temmuz ayına kalabilirmis arkadaslar
-
Alım da mı kalacak yani. Bu çıkarımda mı bulunmalıyız.
-
@angara06 kaynak ne:)
-
@adam-simith kaynak sağlam dostum
-
@angara06 size 2021 sonrasina kaliyo galiba 16 eylulde mi geliyo yoksa ilan
-
Onu karar verici organlar bilir nerden nereye bağladın
-
Arkadaş bu ne yetki bu ne yeterlilik sınavı imiş. Bilmeyende sanır ki ÖSYM'nin yaptığı yüzbinler hatta milyonların girdiği bir sınav. Yahu altı üstü 2 promosyonun sınavı bunlar toplasan 400+400 800 kişiye sınav yapılacak. Çağır hepsini birer hafta ara ile yap bir haftasonu sinavini işi bitir gitsin. Niye bukadar abartıldı bu iş? İlk defa mi yapılıyor bu sınavlar? Ne bukadar çarşafa dolandı yani. Anlamak zor cidden yav.
-
@angara06 hep duyumlariniz oyle de tesaduf mu acaba
-
@lion çok guzel hakli ve dogru bir aciklama olmus hocam aynen katiliyorum. Negatif yorum yapanlar 2021 ciler mi acaba onu anlamaya calisiyorum yoksa duyumlari dogru mu insan endise ediyor
-
Akıl ve ruh sağlığım için bir müddet bu başlığa veda ediyorum.
-
Yİne şunu da yazayım ara vermeden yine biri burda başlık açıp 50 kişiye onay çıktı yazmış. İlan da 3-4 ay sonra gelecekmiş falan. Allah sabır versin hepimize.
-
Kim ne derse desin. Demoralize olmadan mücadeleye devam edeceğiz. Umutsuzluğa ve yeise düşmek yok! Elimizden geleni yapacak ve gerisini ALLAH'a havale edeceğiz.
-
@gmzankr066 arkadasin daha once hic gonderisi yok daha yeni hesap acılmis hesap acip direk bunu soylemis
-
Ve tum negatiflikleri siralamis pespese