11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@denetmen11 kadro ihtasları daha yayinlanmadi ki sadece sgk ya mi izin verildi
-
Bu hafta başka etkinlik var mı? Diğer grupları vs takip eden arkadaşlar bir bilginiz varsa paylaşın bizlerlede. Oralarda neler konuşuluyor ediyor. Cuma günü yine bir etkinlik yapılsa bence güzel olur.
-
Arkadaşlar biraz üzücü bir haber olacak ama sgk cb dan 200 kişi talepte bulundu fakat şuan için sadece 50 kişilik alım için cb den onay verildi 3/4 ayıda bulabilir ilanın gelmesi ve yazılı olma ihtimalide gündemde. Bir şeyler yapılmassa bu durum değişmeyecek 50 kesin gözüyle baklıyo belki sınavla alım olursa ki ihtimal oraya gidiyo 10 katı veya 20 katı cağırılabilir aday
-
@egeli kadro ihtaslari verilmedi ki henuz sadece sgk ya mi izin cikti
-
@adam-simith cbaşkanlığına sgk dan yazı gitti 200 kişilik kadro olarak fakat 50 kişiye onay verildi sadece. Tasarruf tedbirleri dolayısıyla sanırım. yani şuan sadece 50 alım olucak sgk ilan için görevde yükselme ve yeterlilik sınavlarını bekliyo sonrasında ilan kurban bayramını bulu-abilir
-
@egeli o halde 16 eylulde ilan geliyo:p
-
@egeli hocam yazılı olma ihtimali nerden çıktı daha önce böyle birşey yoktu
-
@egeli tamam kardeşim. Teşekkür ederiz bu aydınlatıcı bilgi için. Başkaca bilgi edinirsen bizlerle paylaşmaktan imtina etme. Hayırlısı olsun hepimiz için. Unutmayalım ki ameller niyetlere göredir. Niyeti iyi olan herkese saygımız var.
-
@lion niyeti kötü olup gecenin bi vakti insanların uykusunu kaçırıp sırf kpss sonrasına kalsın da biz puan alalim da oyle gelsin diyenlerde Allaha havale insanlar 2 yildir bekliyor...
-
Olumlu yorum yapınca doğru olumsuz haber gelince yanlismi oluyor aynı duyumlari bizde aldık hocam
-
@angara06 hepsi olumsuz tamam tamam ilgoc de sgk da merkez goc de sen puan aldiktan sonra gelecek
-
@adam-simith üzerinde durmaya gerek yok kardeşim.
-
@lion haklisiniz hocam
-
Puan olmadığını nerden idda ediyorsun
-
@angara06 ne zaman olumlu yorum gelse bitiyosun olumsuz yorum gelince de alkisliyosun kpss oncesi ilan gelecek rahat ol
-
@angara06 gecmis yorumlarindan anlasiliyor cunku
-
@adam-simith 2 yıldr bekliyorum bu alımı. Ben bilinsinki bişiler yapılıcaksa zamn varken yapılsın diye yazdım. Sanırım hata ettim. Kimseyi üzmek istemem gece gece ama aldığım bilgileri paylaştım. Umarım yanılırım ve 400/500 alım olur
-
Hele durun bakalım. Resmi gazete bir yayınlansın. Belki devletimiz bize küçük bir sürpriz yapmıştır. Belli mi olur. Tartışmaya gerek yok. Kimseye bir faydasıda yok. Hepimiz aynı gemideyiz.
-
Valla sırf bu haberi duyunca uye oldum. 50 kisi kime nereye yetecek bide simav formatı mi degisiyor. Kendimizi ona gore ayarlardik bilseydik insanlarin hayatı ne kadar basitmiş
-
Kadro ihtaslari yayinlanmadan sadece sgk ya izin verilebilir mi bilen aydinlatabilir mi lütfen