11. Promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı Alımı
-
@müşrif cok dogru soyluyorsun kimse moralini bozmasin boyle tiplere de pirim vermeyelim
-
Oncelikle sunu soylemek istiyorum kaynagim bakan deigil arkadaslar ama benim duyumlarimda saglam su an haber geldi. Yetki yeterlilik ve yeni alim ve sayi konusunda aynen su ifadeler kullanildi. Yetki yeterlilik sinavi 7. Promosyon temmuz ayinda yapilmis ve bu sinavda gecemeyen kisiler ikinci haklarini en fazla 1 yil icinde kullanmasi gerekiyormus. Yonetmelikte ifade aynen bu sekilde oldugu icin kurum bu zamana kadar bu konuda hic islerini sekteye ugratmamis. Yani yetki yeterlilik sinavinin bayram sonu olacagini soyledi. Ikinci husus ise yeni alimdaki calismalar devam etmekte 300 350 gibi bi sayi soyledi ama duruma gore bunun 250 olabilecegini de soyledi ve sunuda ekledi egitimlerin minimum 2 3 ay olacagini aktardi. Baska bisey sorma gereksinimi duymadim. Umarim aciklayici olmustur. (Arkadaslar sayida ancak ilan gelince net konusuruz ilan gelene kadar sayi konusunda kurum titiz davraniyor bu belirttigim sayilar planlama dahilindeki sayilar)
-
Puanı olmayan arkadaşlar eğer moral bozmak için bu grubu kullanıyorsanız bir sonraki alımı da kaçıracaksınız. Ders çalışmanıza odaklanın bence
-
@gölge07 10. promosyon işe başladığında 9. Prolarin yetki sınavı olmamıştı benim aldığım duyuma gorede kurum onay gelir gelmez ilana çıkacak beklemeyi düşünmüyor. Siz kaynağiniza sorar mısınız yetki yeterlilik sınavı 10.proda dikkate alınmamış ilan gelmiş hatta işe başlamışlarken 11. Proda neden bekleniyor ?
-
@gölge07 peki bu yazılı sınav muhabbeti gerçek mi?
-
50 kişi 20 kat yazılı müfettişlik için, manipülasyoncu arkadaşlar insanları tedirgin etmek için denetmenlik gibi yazıyor öyle bir şey yok
-
@gece-0 Müfettişlik 20 kat değil hocam.
-
Yani duyumlar vs şöyle bir hepsini şimdiye kadar analiz edip tek bir potada eritirsek. İlanın bayram sonrası gelme olasılığı ağır basıyor gibi. Bu tarihte Mayıs sonuna denk geliyor. Yani takriben 3 ay sonra. 3 ay sonra gelecek bir ilanın başvuru süreci sınavın yapılması ve sonuçların ilan edilmesi vs derken yıl sonunu buluyor. Bir önceki alımla süreç benzer olmuş olur. Tek fark SGK bu alımda yönetmeliğe uyarsa 40 gün içinde sonuçlari açıklarsa o zaman başka.
-
İleti kaldıılmıştır.
-
@godot olayı ozetlemissin kardeşim eyvallah
-
Kurumun bir an durum ya arkadaş şaka maka biz 2 yıldır ilana çıkmıyoruz diyip buna öncelik sıralamasında bir yer vermesi lazım. Yetki ve yeterlilik sınavları yeni ilanın verilmesine mani değil diye düşünüyorum. Bu biraz bahane gibi geliyor bana. Bukadar telaş taşkala yapılacak ne var ortada. Epitopu 500-600 kişiye yapılacak kurum içi işleyiş ile ilgili bir sınav. İlan verilmek istense yarın verilir. Ve güzel güzelde süreç işler. 2 yıl ciddi bir süre. 10 pro almışsın belirli bir tecrübeye sahipsin. Bunu bukadar kasmanın anlamı yok.
-
Alım düşük olursa test sınavına daha fazla kişi girebilecekse gerçekten razıyım, en azından hakkı olan kazanır. Yeterlilik ve eğitimlerle alakalı bu derece tereddütler varsa tekrar eski sisteme dönerek sınav yapmaları da mantıklı. Fakat sınava 4 kat alırlarsa o saçma olur işte. Neyse artık Mayıs’ı bekleyeceğiz anlaşıldı. Guy sonuçlanmadan olur mu olmaz mı bilemiyorum.
-
@godot şuan için elimizde en net bilgiler budur teşekkürler hocam ne olup bittiğini özetlemişsin ara ara bilgilendirme yaparsan çok seviniriz
-
@hellsing Biz neden öğretmenler gibi direk kpss+ mülakatla atanamiyoruz diyoruz bunu yapan kurumada eski usule dönsün daha adaletli olur diyoruz. Daha adaletli olan kurumun 10 katı adaya sınav yapıp daha fazla insanı umutlandirip sınav stresine sokup bir avuç insanı alması değil. Adaletli olan ÖSYM nin yaptığı Kpss A grubu gibi zorlu bı sinavdan listeye girebilecek puanı alana direk mülakat yapması bu diğer kurumlar içinde geçerli. Gençlik spor bakanlığı 10 kişi alicak 200 kişiyi sınava sokuyo alakasız birsürü konu 380 TL para bu mu adalet 10 kişi alicak. Çağır 4 katını yap mülakatı ben giremesemde 95+ puan alan adam o kurumu hak etmiştir zaten.
-
@müşrif Şunu unutmuşum hatta mülakatta yapmaması ama dünya için küçük bizim için büyük bi olay o !
-
Sınav olmaz mülakat olur puanı düşük olan der sınav olsun bizde girelim . Sınav olur bu sefer de derler sınav olmasın mülakat olsun . Kardeşim kaç senedir bu kadro mülakatla alınmış nereden çıkarıyorsunuz yok sınav olacak vs. Kendi kendimize kaşınıyoruz bana kalsa hiç mülakatta olmasın direk atanalım benim puanım onada yeter. Sınav büyük ihtimal teftiş için.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Değerli arkadaşlar bizim odak noktamız bu ilanın mümkün olan en kısa sürede en yüksek sayıda gelmesi olmalı. Yetki/yeterlilik sınavı veyahut sınavın nasıl yapılacağı vs inanın umrumda değil. Maalesef yanlış noktalara yoğunlaşıyoruz. 7.pro'dan 5 sene önce atanmış yeterliliğini verememiş birkez daha sınava girecek olan 5 senedir çatır çatır maaşını alan hayatını kuran 100 kişi sınav olacak diye niye ben 2 yıldır bekliyorum işte bizim sorgulamamız gereken şey budur. Bütün enerjimizi bu ilanın biran evvel gelmesi yönünde kullanmalıyız. Benim diyeceğim budur kardeşim.
-
@müşrif hocam defalarca sormama gerek yok daha oncede belirttim. Onceki alimlarda beklememis olabilir ama su anki durum bu ilan bu haftada gelebilir bayram sonuda gelebilir ben su an boyle bir planlama mevcut dedim. Yetki yeterlilik neden etkiliyor onuda yazdim zaten. Aksi bi duyum aldiysaniz sizde kaynaginiza bi sorun.
-
@godot 10 promosyon işe başladığında bakın ilan demiyorum işe başladığında 9. Pronun yetki sınavı yapılmamış buna ne diyorsunuz ? Kurum hantal bı kurum bunu hepimiz biliyoruz ama kurumun bahane olarak sunduğu şeyleri buraya sebep olarak olumsuz bir şekilde yazmak moral bozmaktan başka birşey değil. Yetki yeterlilik yarın olsa ilanın Haziran'da temmuzda gelmesi durumu olabilir ve emin olun o zamanda başka bahane bulurlar. 10 pro işe başlamadan gelmez ardından yedeklerin ataması belli olmadan gelmez çünkü alım sayısı ona bağlı hangi ilde kaç kişilik ihtiyaç var. Yedekler başladı bu sefer pandemi var normalleşme başladı şimdi 7 pronun davası var yetkisi var yeterliliği var. Pardon da şaka mısınız ? Bu kurumda yoğunluk biter mi ?